Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Imam pripejd broj u A1, kako mogu da dobijem najbolju ponudu da budem na postpejdu da uzmem S25 Ultra?
Da li da podnesem zahtev za prenos u MTS, ili kako?
Šta je najviše što mogu da dobijem ako uzmem S25 Ultra u A1 ili MTS?
Ili ću bolje da prodjem kao novi korisnik?

Prenos ali nema garancije. Meni je jedan otisao a za drugi su zvali. Dobijas onaj popust za reciklazu a za ostalo,samo nebo zna sta se moze dogovoriti. 😉

Da li je to dobila uz telefon?
Meni bi ta varijanta odgovarala za S25 Ultra

Jeste, 15000 za reciklažu plus 15000 dodatan popust.
Ne znam da li si čitao sve njeni računi su izuzetno veliki u proseku su bili oko 9000 računao sam za prošlih 24meseca.
Evo ga zadnji račun.

Prilozi

• Screenshot_20250909_171852.jpg
    Screenshot_20250909_171852.jpg
    55.4 KB · Pregleda: 90
Ja cu da probam sa prenosom 2 broja u Mts da dobijem popust na tarife neo surf barem 50% sa jednim telefonom i eko popustom, mozda ce dati. Vredi pokušati.

Kako odjaviti SkyShowtime nakon isteka 3 meseca? Ne nalazim opciju u aplikaciji.

Ja cu da probam sa prenosom 2 broja u Mts da dobijem popust na tarife neo surf barem 50% sa jednim telefonom i eko popustom, mozda ce dati. Vredi pokušati.
Ja htedoh da predjem u MTS, podneo zahtev za prebacaj broja, medjutim zvali i ponudili 12 meseci po din i 12 na 50% ( neo 30 1200rsd, neo super 1500). Uzeo odmah neo 30, hvala lepo :)

Ja htedoh da predjem u MTS, podneo zahtev za prebacaj broja, medjutim zvali i ponudili 12 meseci po din i 12 na 50% ( neo 30 1200rsd, neo super 1500). Uzeo odmah neo 30, hvala lepo :)
Da li si bio na postpaid-u ili prepaid-u u A1 u trenutku podnosenja zahteva za prelazak u MTS? Jer meni su rekli posto sam na prepaid-u da najbolja opcija koju mogu da mi ponude je 70% umanjenja za 20 meseci i zadnja 4 meseca puna cena, a opcija 12 meseci "gratis" i 12 meseci 50 % kazu da moze da se izboksuje samo ako je broj na postpaid-u u trenutku podnosenja zahteva.

Poslednja izmena:
… da li su ti to ponudili sa iniciranim prenosom prepaida broja u drugu mrežu…?

Ја сам направио уговор са а1 24х50 за нео супер тарифу, стим што сам био на допуни пре тога у мтс, мени је то одмах прошло, када су ме звали из виртуалне продавнице, чак су ми рекли да имају ту тренутну промоцију преласка из мтса у а1!!!

Da li si bio na postpaid-u ili prepaid-u u A1 u trenutku podnosenja zahteva za prelazak u MTS? Jer meni su rekli posto sam na prepaid-u da najbolja opcija koju mogu da mi ponude je 70% umanjenja za 20 meseci i zadnja 4 meseca puna cena, a opcija 12 meseci "gratis" i 12 meseci 50 % kazu da moze da se izboksuje samo ako je broj na postpaid-u u trenutku podnosenja zahteva.
Postpaid, istekao mi ugovor prošlog meseca. Probao prenos jednom ranije pa odbili prenos zbog navodnog dugovanja i drugi put dobio ovu ponudu.

Večeras mi je zaposlena u poslovnici rekla da za prelazak iz MTS u A1 ne mogu dobiti i popust 50% na tarifu i uzeti uređaj/telefon.
Neiformisanost prodavačice ili?

Pa kako, čini mi se da se ovde pisalo i potvrđivalo naširoko da može i popust 50% na NEO tarifu i da se uzme uređaj, preko tih "deda mraz" ljudi čiji se brojevi telefona dele? Čak mi se čini da je neko pominjao da može i -15k eko popust.

Keva je jutros podnela zahtev za prenos u mts. Mts je dao 15 meseci za dz i ostatak 2200. A1 joj ponudio 12 meseci za dz i 12 meseci 50% na neo 30. Ostace u a1 njoj su bitni neograniceni minuti, 30gb neta joj je vise nego dovoljno.

To brate @daniiL tako se radi. Nema cile mile nego odmah udaras u sred cilja. Mogla je i neo super ali ako joj ne treba puno interneta ovo je i vise nego dovoljno.

Ja sam u junu dobio neo super po ovim uslovima. Majci ne znaci toliko net, uglavnom je na wifi. Nije ni neka ogromna razlika u ceni ali neka nesto ustedi makar ovde, kad vec sve ostalo nenormalno poskupljuje.

Keva je jutros podnela zahtev za prenos u mts. Mts je dao 15 meseci za dz i ostatak 2200. A1 joj ponudio 12 meseci za dz i 12 meseci 50% na neo 30. Ostace u a1 njoj su bitni neograniceni minuti, 30gb neta joj je vise nego dovoljno.
Jel bila na postpaidu ili pripejdu u A1?

Kako se dobijaju vaučer kodovi za popust za neo tarife? Inace ističe mi neo ugovor za par dana

Vrh Dno