Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Ja ne znam ni ko se vise nada skoku od 200%. Ja bih bio zadovoljan i sa 20-30%

Prava bi bila da altovi dodju na ATH, pa onda odatle par puta na gore. :D
Mislim da Altovi koji ne dođu do ATH od prethodnog ciklusa, idu tamo gde im je i mesto. To se pokazalo do sad. Mislim da je svima to jasno, nema više dovoljno ovaca za šišanje ili jednostavno nije dobar marketing.
Tako da cene neće skakati 500% i većina će biti zadovoljna sa 20-30%
50-100% je premija.
ETH je već skočio 200%

Mislim da altovi još nisu videli ni A od alt sezone, ali verujem da hoće i te kako.

Ја sam sa Linkom već ostvario dobit od preko 70%, a kupio sam ga pre mesec i po dana kada je bio 16$ ... i trebalo je da izadjem već posle par nedelja, jer sam ostvario tu početnu izlaznu cenu od 27$ ... ali uplašio sam se da je prerano.
Sa nekim drugim altovima koje sam kupio u isto vreme, imam tek dobit od 10%.
Iz Solane ću vrlo brzo izaći, jer sam stavio dosta nisku izlaznu cenu, na oko 257$ i tu je dobit 50% plafon.

Dakle da sam sa Linkom izašao prošlog meseca, ko bi mene mogao da ubedi da alt sezona nije počela. Nije mi počela za APT koji je katastrofa i iz koga sam izašao 50% i prebacio tu polovinu u ADA.

Ko je u meme koinima i small capovima, neka mu je Bog u pomoći.

Hifi coin skocio ×14 za zadnja 48 časa,ponovicu cetrnaest puta za 48 sati, i ja reko neka glupost koja se sad pojavila na menjacnicama,kad ono novcic iz 2017

Hifi coin skocio ×14 za zadnja 48 časa,ponovicu cetrnaest puta za 48 sati, i ja reko neka glupost koja se sad pojavila na menjacnicama,kad ono novcic iz 2017
Binance ga delistira. Njega, BAKE i SLF i to 17.09.
Informiši se malo kako to funkcioniše, tj. DYOR, tu se stalno dešavaju pump & dump šeme. Skoro su delistirali ALPACA coin, koje je tu ludilo bilo od skakanja 😱

Pre ili nakon objave, očekuje nas malo veći skok ili pad, a nakon toga kontinuirani rast kroz ceo oktobar.
rast u oktobru, samo pod uslovom da matori pr.onja ne odluči 17-tog da zavuče celom svetu koji se natovario Longova.. meni su ovi dampovi jutros i juče popodne pomalo sumnjivi, kao da neko nešto zna što mi ne znamo (a kako drugačije ;) ).. nadam se ipak da to samo kitovi uzimaju deo profita za svaki slučaj.

Niko nije jači od ciklusa.
Osim WW3. Nadamo se da se to neće desiti :cool:

Po stanju na marketu ljudi su krenuli da skidaju kajmak polako, pa će verovatno cena pasti pre zvaničnog saopštenja o kamatama...

Bull Run GIF by :::Crypto Memes:::

Mislim da su to samo nagadjanja, a da je fed najavio da ne ocekuje dodatni cut do kraja godine
SUMMARY OF FED DECISION:

1. Fed cuts rates by 25 bps in first rate cut of 2025

2. Median projection shows 50 bps in additional rate cuts for 2025

3. Governor Miran dissents in favor of 50 bps cut today

4. Fed says downside risks to employment have risen

5. 6 Fed officials see no more rate cuts in 2025

6. 9 Fed officials see 2 additional rate cuts in 2025

Pa ti ga poguraj malo

Nazad
Vrh Dno