Imam, ali kažem ne znam šta je uzrok da je potrošnja skočila 3x... 50 kubika mesečno za kupanje umesto 12 kubika koliko je manje više uvek bilo,da li je do kotla...Imaš valjda pristup satu, što ne proveriš?
Pa daa ispravno stanje,nego potrošnja abnormalna.Znači, stanje na satu je ispravno? Čudno onda, zaista.
Pa minimalna temp je 40 stepeni, a meni je na 45 stavljena. Poenta je da je izmenjivac za toplu vodu 30 kw (mislio sam da je bolje resenje zbog 2 kupatila i kuhinje) medjutim to je isuvise jako za slab protok, vrv nema modulaciju plamena na tom sekundarnom izmenjivacu i prelazi zadatu temp dosta i iskljuci ga.Smanji malo temperaturu ako je vruca
Ima, ali smanjenjem na 40 stepeni nisam postigao resenje da ne dolazi do iskljucenja kotla sa slabim protokom, naprotiv, za krace vreme dodje do toga da ne moze da odrzi tako nisku temp polaza tople vode (pregreje je prema vrednostima na displeju) i dolazi opet do iskljucenja.Zar nema brojeva između 40 i 45?
Stavi na 50-55°C i koristi mešač na slavini, pa probaj takoIma, ali smanjenjem na 40 stepeni nisam postigao resenje da ne dolazi do iskljucenja kotla sa slabim protokom, naprotiv, za krace vreme dodje do toga da ne moze da odrzi tako nisku temp polaza tople vode (pregreje je prema vrednostima na displeju) i dolazi opet do iskljucenja.
A u service setupu ima podesavanje obaranja snage kotla samo za grejanje, ne i za toplu vodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari