Šta je novo?

Stremio

Ja sam u aiostreams namestio da ako torrentio ne vrati rezultate za 2 sekunde, trazi sledecu addon grupu gde sam stavio te koji su alternativa, dovoljan je jedan cak. I onda imas stalno najbrzi torrentio koji je meni u principu dovoljan, a ovo se aktivira automatski samo po potrebi.
Zar ne radi tako po defaultu? Ako neki addon "kasni" npr 1 od 5 piše addons loading ili loaded 4/5.

Naravučenije ako ne učita torrentio prikazuje strimove sa prvog sledećeg.

AIO je odlican lako se podesava i menja sve zajedno torrentio,jacketio, media itd. Ko nije pokusao neka pokusa :) intuitivno je

Comet
Jacketio
MediaFusion
StremThru

Mada StremThru ima dosta lažnjaka. Tipa Alien 6 epizoda dok još nije izasla ono 1 epizoda.

Ja instalirao sve super,ali na mom oledu nekako baš mračno sve pusta u hdr 10 plus adaptive

Ako je opacija ugasi ga, nemam lg ali sve od dodatih peglanja slike na svakom tv odmah ugasim za gledanje filmova i serija.

Nemoguće da je to toliko mračno, izgasi power saving mode. Bio je neki update nedavno na C3, ne znam kako je kod drugih modela, koji mi je ponovo aktivirao power saving mode. Vidi na rtings podešavanja za tvoj model oleda. Imaš i peak brightness podešavanje za HDR mode.

Ja instalirao sve super,ali na mom oledu nekako baš mračno sve pusta u hdr 10 plus adaptive
HDR Adaptive zapravo prilagođava sliku prema uslovima gledanja i koristi light sensor TV-a za to. Svakako nema potrebe za tim jer su filmovi uglavnom masterovani za gledanje u potpunom mraku. Kao što su kolege iznad rekle, najverovatnije je samo opcija koja može da se ugasi, samo može imati drugačiji naziv prema brendu/modelu TV-a.

Tako je, pogasiti obavezno sve to što "poboljšava" kvalitet slike. Imam G3 77" i C3 55" i nikakvih problema nema sa HDR i Dolby Vision.

Nemam nikakvih problema preko netflix kad piše samo hdr ,ali čim piše hdr + adaptive e tu je stvar užasna. Ne verujem da tv ima neku falinku skoro sam ga kupio

Druže nema tv falinku nego ugasi adaptive. Ili nas troluješ ili ne čitas šta pišemo.

Nazad
Vrh Dno