Ako si zaista kupio naloga kao primary od nekog ko radi share, dešava se guest ili secondary slucajno ili namjerno aktviraju nalog i ne mozes igrati sa svog licnog naloga koji zaista platio.Koristim primari psn nalog(igram sa licnog)
Zanimljivo da ne mogu igrati Ubisoft igre-Division 2
To tako ili negde gresim,veze se igra za primary nalog i samo ko je loged na primary moze play game
Kako konektujes na switch, koliko znam out of the box ps5 dualsense ne moze kao pro kontroler da se kaci, ima onaj dongle 8bitDo.Top to se čekalo. Kocka za sony, x za komp, O za switch i ^ za TV 😅. Taman su tako i rasporedjeni.
Nastavicu na switch temiMission Control koristim, u pairingu samo share plus ps dugme i konektuje se instant. Inače hakovan je switch.
Mislim da je Mission Control dobio ime po onim likovima sa MIT što su dobudživali arkade da budu teže i uzeli milione i oni su koristili taj naziv ( naravno izvorno ono PVO rokanje na arkadama). Svi do jednog napustili MiT i time se bavili. Posle su se sa proizvodjačima nagodili na sudu.
Ako nisi lik koji hoce sve uvek najjace da ima, radice ti obican PS5 posao samo tako. Da, mozda ce neke igre malcice bolje raditi na Pro, ali licno mislim da se ne isplati, osim ako ti pare uopste nisu problem i hoces najjace u ponudi.Drugari,
razmisljam nesto da uzmem ps5 i sad moje je pitanje da li uopste ima smisla da se ide na pro ili je ps5 sasvim dovoljan? Do sada sam imao ps4.
Ukoliko želiš da prođeš što jeftinije, Digital Edition je jedva 430€ i definitivno best-buy za upgrade sa PS4. Ovo naravno važi ako ti nije potreban disk, imaćeš PS Plus Extra pretplatu i katalog igara. U suprotnom disk varijanta je nekih 80€ skuplja. Sa osnovnim PS5 ćeš progledati u odnosu na PS4.Drugari,
razmisljam nesto da uzmem ps5 i sad moje je pitanje da li uopste ima smisla da se ide na pro ili je ps5 sasvim dovoljan? Do sada sam imao ps4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari