Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ne znam dal su nesto zakomplikovali sa ovim reciklazama, ali ja sam npr u A1 odneo 1 uredjaj, umanjena vrednost telefona je bila 15h din, ostalo je oko 600din sto sam platio u kešu i prakticno sad placam samo cenu tarife. Mislim da ni u Mts nema ogranicenja. Imas vrednost uredjaja uz odredjenu tarifu, imas eko popust 15h, ostatak podelis na 24 rate ili platis keš i cao. Svaki info proverite na 2 mesta i call centru, moj savet.

Odlično ako je tako. Uz Omorika S, da li ima bolja kupovina od Honor Magic 7 lite? Računam na 3 eko vaučera :cool:

Imam A1 pripejd broj, ako hoću da prebacim u MTS na postpejd i da uzmem Samsung S25 Ultra, šta još mogu da dobijem osim 15k reciklaža

Da li kupovina telefona uz reciklažu važi i za nekog ko već ima važeću ug obavezu?

Ima omoriku M sa popustom ugovor treje do 2027 ako bi sad uzeo telefon dali popust i dalje vazi na paket ili se ukida.Hvala

Kako se Deaktivira Iris na paketu OMORIKA S , Hteo bih da izbegnem ovo

Aplikacije Iris GO Start, možeteš koristiti tokom trajanja promocije* šest meseci besplatno od prve aktivacije u toku ugovorne obaveze.

Inace info sa saltera MTS: 15 mjeseci po 1 dinar samo za prelaz iz A1, za prelaz iz Yettel-a samo 6 mjeseci po 1 dinar. Da znaju Yettel-ovci tekuci :D

Odlična, 15 meseci po dinar, a do tada će sigurno ponovo nezakonito poskupeti, raskineš ugovor i ćao 😄
Nije prvi put da čujem ovaj predlog.
Kada je internet paket poskupeo kada se digla cela Srbija, svi koji su se žalili su dobili samo da nema poskupljenja. Niko nije dobio raskid ugovora.
Na to dalje ne možeš da se žališ i ostaješ na paketu.
na 24m prosecno ispadne odlicna ponuda, ali pucati na to da ces se izvući baš i nije realno

Imaju odgovor, nakon što je drug podnio zahtjev da prebaci broj u mts zbog 15 mjeseci po 1 dinar, A1 mu je ponudio Neo Super tako da ga izađe ~750 dinara mjesečno. Onda je mts ponudio 12x1rsd + 12x50%.
Pijaca.
Ta poslednja je ono što bih ja ciljao, samo što navodno ta promocija više ne postoji i nikako je nije moguće dobiti.

Kako se Deaktivira Iris na paketu OMORIKA S , Hteo bih da izbegnem ovo

Aplikacije Iris GO Start, možeteš koristiti tokom trajanja promocije* šest meseci besplatno od prve aktivacije u toku ugovorne obaveze.
Nemoj da me držiš za reč pošto sam dobrih godinu dana van mts-a, ali sve aplikacije lično aktiviraš preko aplikacije ili moj mts portala, tvoje je da li ćeš da je aktiviraš ili ne,
Ako/dok je ne aktiviraš, ne bi trebalo ni da krene period korišćenja i naplate.

Imaju odgovor, nakon što je drug podnio zahtjev da prebaci broj u mts zbog 15 mjeseci po 1 dinar, A1 mu je ponudio Neo Super tako da ga izađe ~750 dinara mjesečno. Onda je mts ponudio 12x1rsd + 12x50%.
Kako je to uspeo, zar nije prenos prekinut (odbijen zahtev) konta ponudom iz A1?

Da li je neko probao Net Boost, kada potroši internet iz paketa?
Da li su brzine zaista do 10 mb/s?

Danas u poslovnici nisu davali telefon uz reciklažu na osnovu postojećeg ugovora (još 12m obaveze), već nude potpisivanje novog na ~2200din mesečno sve vreme za Soko lite.

Nemoj da me držiš za reč pošto sam dobrih godinu dana van mts-a, ali sve aplikacije lično aktiviraš preko aplikacije ili moj mts portala, tvoje je da li ćeš da je aktiviraš ili ne,
Ako/dok je ne aktiviraš, ne bi trebalo ni da krene period korišćenja i naplate.
Nema nigde deaktivacija, samo aktivacija :mad: , nista zvacu Kontakt centra na 0800 100 100

Večeras sam bio do poslovnice MTSa i za prelazak sa A1 u MTS dobijes 15 meseci po 1 dinar i 9 meseci po onoj visoj tarifi koja se plaća posle promocije . Mozes kupiti telefon i ne gubis promociju
Trenutno je u pripremi promena zakona, pa raskid ugovora zbog promene cene neće važiti više, zato su toliko velikodušni u ponudama.

Znaci ako neku uslugu po ugovoru placamo 2.000rsd oni podignu na 200.000rsd mi cemo morati da placamo taj izmenjeni iznos?
Da li ti zaista mislis da je to moguce?

Nazad
Vrh Dno