nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Ja ne prijavljujem stanje nikad, ali ovaj mesec su baš poranili sa računima. Obično ne stiže pre 15og, sad stiglo 4og.
Bg
Bg
U uslovima korišćenja piše da u tom slučaju bivaš isključen iz sistema samoočitavanja i da ne možeš opet da se prijaviš narednih šest meseci. Da bi se to desilo, međutim, razlika između tvog prijavljenog stanja i onog utvrđenog kontrolom treba da bude veća od 30%, što je stvarno mnogo. Po tome ispada da bi prošla ideja člana @Millan1 da stanje od šestog prijavi kao da je bilo prvog, jer tih pet dana u proseku povećavaju potrošnju samo za 5/30 ≈ 17%. Ne znam, međutim, da li bi nekako uzeli u obzir to što bi njegovo stanje prijavljeno kao da je bilo prvog ispalo veće od onog koje je kasnije očitao neko njihov, što teorijski nije moguće, ali to bi već neko morao da proba.Pretpostavljam da budeš na neko vreme banovan kao samočitač
Sreo sam tog sto ocitava ispred kuce onomad, bas sam ga to pitao ako sam u zadnjih par meseci ja ocitavao i slao stanje da li ce i on ocitati, rekao je da me automatski brisu iz tog njegovog registra i da ne ocitava moje brojilo.posto sam bio na odmoru u vreme citanja a prijavljivao sam sam predhodna 3 meseca, videcemo dal je ocitao citac.
Proslog meseca je dolazio u subotu i bio sam prisutan pa reko aj da vidim kako oni to rade, kazem ja sam poslao on mi rece da proverim dal te ima u spisku kaze nema te
Ako idem tom logikom onda je valjda procitao sada stanje
Ovog razumeo nema me za taj mesecSreo sam tog sto ocitava ispred kuce onomad, bas sam ga to pitao ako sam u zadnjih par meseci ja ocitavao i slao stanje da li ce i on ocitati, rekao je da me automatski brisu iz tog njegovog registra i da ne ocitava moje brojilo.
To meni receno jos u aprilu!rekao je da me automatski brisu iz tog njegovog registra i da ne ocitava moje brojilo.
Nije to spisak na papiru, nego imaju App za ocitavanje i odmah vide da li te ima u registar za ocitavanje ili ne!Ako pošalješ pre nego što on preuzme spisak za očitavanje i izađe na teren.
Naravno da ne skidajuNe verujem da nekog ko je sam prijavljivao par meseci unazad, unapred skidaju sa spiska.
Koje fotografije da priloži prilikom očitavanja?Не капирам што компликујете?
Нек сваког првог у месецу очитава стање, у зимским месецима пријави мању потрошњу а у летњим већу, и у једном и у другом случају прикрива право стање али овако му је много једноставније. Наравно, труди се да на годишњем нивоу буде на нули а месечно темпира како му одговара.
Evo tebi lajk od mene@component
Не могу да лајкујем поруку па ти шаљем овако like.
Тотално си у праву, занемарио сам да требају слике јер не очитавам сам струју и испао сам глуп у друштву, извињавам се! Нисам мислио да се фотошопира и нисам ни сигуран колико добро би то могло да се уради.
Занемарите моју поруку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari