Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Meni su pre 2 god. za prelazak u A1 ponudili 50% pa me je nakon toga kontaktirao njihov agent. Znaci ukinuli su to.

Preko virtuelne prodavnice nude istu ponudu koja je i na sajtu.

Od 1 septembra trebalo je u novim Ugovornim Obavezana da piše obaveštenje o nameri da jednostrano izmeni uslove ugovora i pravu korisnika da raskine ugovornu onavezu bez penala.
Nesto oni kažu sazetak ugovora , ili ti neko obaveštenje, da korisnik jasno zna ako se menjaju uslovi (cena) ima prava da raskine UO odmah.
Zanima me neko ko je od 1 septembra potpisao novu ugovornu obavezu u A1 jer ima ta stavka u ugovoru.
Produzili su im rok sa 1 jula na 1 septembar, u Mts-u toga i dalje nema , ugovori su I dalje po starom bez obaveštenja.

Prilozi

• Screenshot_20250904_222750_Opera.jpg
    Screenshot_20250904_222750_Opera.jpg
    125.9 KB · Pregleda: 61
Mesate babe i zabe. Taj popust su nudili agenti koji su zaduzeni za one koji zele da ostanu u mrezi (a pre toga podnesu zahtev za prelaz u drugu mrezu). Terenski agent nudi samo 50% (ili manje,zavisi da li ima vaucera) samo onima koji bi presli iz Mts-a ili Yetela u A1.
Jel to važi i za prepaid, kad mi istekne 12m mega plana?

Da, da, prvenstveno za nas.

Podneo zahtev za prelazak u Mts sa pripejda (mega plan) , dobio onu poruku prvih 20 meseca 70% popusta a 4 meseca puna cena.
Ono što me zanima jel nekoga zvali za još bolju ponudu nego iz poruke?
Zdravo. Posle koliko vremena od zahteva za prenos si dobio ovu poruku? Meni su već poslali ugovor iz mts a nikakve ponude od A1 nema. Hvala na odgovoru

Tek kad potpises to sto si dobio i kad se vrati u MTS,tada ide zahtev za prenos i tek tada ce A1 videti da si podneo zahtev. Pre toga ,nista.

Imam neo neo za oko 1400din.Ističe mi obaveza za 1 mesec jel neko klikno na opciju u aplikaciji obnova ugovora i šta nude neku mrvicu tipa popust za 100-200 din ili te zovu telefonom na dogovor?

Zdravo. Posle koliko vremena od zahteva za prenos si dobio ovu poruku? Meni su već poslali ugovor iz mts a nikakve ponude od A1 nema. Hvala na odgovoru
Oko 30 min nakon što sam podneo zahtev u telekom stigla je sms poruka od A1. Nisam odmah primetio, mozda je stigla i pre 30 minuta. Onda posle toga jedno 5 poziva iz A1.

Tek kad potpises to sto si dobio i kad se vrati u MTS,tada ide zahtev za prenos i tek tada ce A1 videti da si podneo zahtev. Pre toga ,nista.
On prelazi iz A1 u mts sto znaci da ga A1 nije kontaktirao radi ostanka u mrezi.
Imam neo neo za oko 1400din.Ističe mi obaveza za 1 mesec jel neko klikno na opciju u aplikaciji obnova ugovora i šta nude neku mrvicu tipa popust za 100-200 din ili te zovu telefonom na dogovor?
Pisano milion puta. Mozda da vratis koju stranicu unazad. 🤷

Sad skontao, tebi su poslali ugovor na adresu? Preko agenta si išao i slali ugovor kući?
Procedura je sledeća, ako potpises ugovor, onda se taj ugovor vraća u telekom. Kad njima stigne ugovor tek tada pokreću prenos i to A1 istog momenta vidi. Imaj u vidu da je vikend, pošta će im tek u ponedeljak vratiti ugovor.
Ja sam direktno u poslovnici telekoma potpisao a oni (A1) odmah videli u sistemu i odmah poslali poruku sa ponudom, a zvali me da pitaju što prelazim i neka totalno besna ponuda mi ponuđena. 😀

Sad skontao, tebi su poslali ugovor na adresu? Preko agenta si išao i slali ugovor kući?
Procedura je sledeća, ako potpises ugovor, onda se taj ugovor vraća u telekom. Kad njima stigne ugovor tek tada pokreću prenos i to A1 istog momenta vidi. Imaj u vidu da je vikend, pošta će im tek u ponedeljak vratiti ugovor.
Ja sam direktno u poslovnici telekoma potpisao a oni (A1) odmah videli u sistemu i odmah poslali poruku sa ponudom, a zvali me da pitaju što prelazim i neka totalno besna ponuda mi ponuđena. 😀
Tako je. Hvala za info. Jel može da se zna koja je ponuda

Tako je. Hvala za info. Jel može da se zna koja je ponuda
Može, nego se nije desila. Kad sam mu rekao šta meni nudi Mts, rekao je pozvaće me za par trenutaka i onda ponudio sledeće Neo Surf 20 meseci po 140 dinara i 4 meseca po 1499. Naravno 5 puta sam pitao jer dobro čujem. On 5 puta kaze da ta ponuda . Ka reko mogu odmah u poslovnice da potpišem. Ne može tako , unece on u sistem i njima poslati. Ja svratio na kafu , reko da sačekam , za tu ponudu vredi čekati u kafiću i sat vremena. E onda posle 45 min zove i izvinjava se do neba. Nema sta nije pokušao, nema koga nije zvao. Može samo ono iz poruke 20 meseci po 535 i 4 po 1899. Reko hvala ali MTS- ova ponuda od 12x1 i 12x50% je prejaka za to.
Reko šta da pišem da su mi nudili kad se nije desilo. 😀

Može, nego se nije desila. Kad sam mu rekao šta meni nudi Mts, rekao je pozvaće me za par trenutaka i onda ponudio sledeće Neo Surf 20 meseci po 140 dinara i 4 meseca po 1499. Naravno 5 puta sam pitao jer dobro čujem. On 5 puta kaze da ta ponuda . Ka reko mogu odmah u poslovnice da potpišem. Ne može tako , unece on u sistem i njima poslati. Ja svratio na kafu , reko da sačekam , za tu ponudu vredi čekati u kafiću i sat vremena. E onda posle 45 min zove i izvinjava se do neba. Nema sta nije pokušao, nema koga nije zvao. Može samo ono iz poruke 20 meseci po 535 i 4 po 1899. Reko hvala ali MTS- ova ponuda od 12x1 i 12x50% je prejaka za to.
Reko šta da pišem da su mi nudili kad se nije desilo. 😀
Meni je mts agent to ponudio ali tek ako A1 odbije prenos broja, što se neće desiti jer je pripejd.

Ja ne bih ostao u A1 iz dva razloga, a to je ograničen hotspot na 50GB iako je paket Neo ultra, i pod dva internet na multisim usluzi koji je takođe ograničen na 2GB. Inače sam zadovoljan brzinom i cenom, prešao iz mts-a još 2019te. Ali sada u mts-u se više isplati i dobija sa soko max tarifom na 50% nego u A1 na Neo ultra sa 50% .
Nisam korisnik A1 ali planiram da predjem, ne kapiram ovo za hot spot?
Kako oni mogu da znaju da ja na svom mobilnom aktiviram hot spot i delim sa nekim net?

Nisam korisnik A1 ali planiram da predjem, ne kapiram ovo za hot spot?
Kako oni mogu da znaju da ja na svom mobilnom aktiviram hot spot i delim sa nekim net?
Isključivo preko TTL-a jer telefon salje 64. Ako delis hot spot taj kome delis salje 64 a ti dalje prosledis 63 sto se detektuje kao hot spot paket i skida ti od njega. Rešenje je da rootojes telefon i da podesis da se svi TTLovi resetuju na 64 ili da uređaj kome delis salje TTL sa 65 tako da ti prosledis dalje 64 kao da je sa telefona.

Upravo tako, malo smo otišli u off, ali ja sam umeo na telefonu da potrošim 6TB mesečno, tako da mi je ovo ograničenje za hotspot malo glupo kada je već neo ultra tarifa.Možda će ukinuti kada dođe 5G ili će postaviti neki limit brzine za hotspot kao što imaju neki operateri u EU.

Ne vidim da nude HBO Max kao uslugu u paketima, ili sam prevideo?

Veceras bio u poslovnici, kazu za prelazak iz Mts samo ova ponuda ako dovedes jos nekoga po 20 % popusta na oba broja. Ja pitam - znaci nema vise 50 posto popusta na tarife ako se prelazi? Kazu "ne, trenutno je samo ova promocija aktuelna". Bila je ponuda bez agenata, redovna - popust i na tarifu i na uredjaj.

Veceras bio u poslovnici, kazu za prelazak iz Mts samo ova ponuda ako dovedes jos nekoga po 20 % popusta na oba broja. Ja pitam - znaci nema vise 50 posto popusta na tarife ako se prelazi? Kazu "ne, trenutno je samo ova promocija aktuelna". Bila je ponuda bez agenata, redovna - popust i na tarifu i na uredjaj.
To te slagali. Ja juce bio u poslovnici da pitam za prelazak u A1 ako uspem da raskinem mts bez penala, kaze mi momak da u ovom trenutku daju 50%/24 meseca.
Idi u drugu poslovnicu

To te slagali. Ja juce bio u poslovnici da pitam za prelazak u A1 ako uspem da raskinem mts bez penala, kaze mi momak da u ovom trenutku daju 50%/24 meseca.
Idi u drugu poslovnicu
Svi provideri daju oprecne informacije, tako da se nekada pitam jel namerno pa app ili stvarno nemaju sve/aktuelne informacije svi prodavci.

Vrh Dno