Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Morava nije atraktivna, niko je ne uzima, niko ne trazi sa njom pogodnosti,ako nista mozes ici na Omoriku S po istoj ceni koju bi placao kad bi produzio online Moravu, mozda cak nesto i jeftinije, ako nista u odnosu na mizernih 3gb uz Moravu, ovamo imas 50g,a nakon potrosenih 50g neograniceno po smanjenoj brzini. A i sama rata za telefon bi ti bila nesto manja zbog "jace" tarife.

Prelistaj malo temu, na svakoj malte ne stranici imas objasnjeno sta ljudi rade i sta se dobija, pa iskalkulisi sta tebi odgovara.

Епилог моје обнове уговора на МТСу.
имао 3 броја оморика С и један бокс 4
Бокс сам након истека уговорне обавезе расчланио.
Сваки позив и тражење понуде није резултовао добром понудом од стране МТСа.
Решио да пређем у А1 (преко агента попусти 50%; 1200д нео 30 и 1500д нео супер ).
Након што је А1 покренуо прелаз звали ме из МТСа и понудили за 4 броја.
Оморика М
9мес х 740дин
15мес х 12600
просек за 24 месеца 1065дин месечно

За нет се нисам договорио (немам оптику, пробаћу са кућни нет А1 ...)сбб тв од пријатеља на андроид бокс...

Значи попуст тек након подношења захтева за пренос броја
Koja je to matematika, od 2600 na 740 i 1260?

Da li vam radi RCS na porukama? Meni od jutros prestao da radi.

Morava nije atraktivna, niko je ne uzima, niko ne trazi sa njom pogodnosti,ako nista mozes ici na Omoriku S po istoj ceni koju bi placao kad bi produzio online Moravu, mozda cak nesto i jeftinije, ako nista u odnosu na mizernih 3gb uz Moravu, ovamo imas 50g,a nakon potrosenih 50g neograniceno po smanjenoj brzini. A i sama rata za telefon bi ti bila nesto manja zbog "jace" tarife.

Prelistaj malo temu, na svakoj malte ne stranici imas objasnjeno sta ljudi rade i sta se dobija, pa iskalkulisi sta tebi odgovara.
Ja trazim i dobijam 20% popusta tokom ugovora.

Morava nije atraktivna, niko je ne uzima, niko ne trazi sa njom pogodnosti
Kada je bilo ono poskupljenje krajem prošle godine, podneo zahtev za raskid za suprugu koja je dugo pre toga baš Moravu koristila. Nakon odobrenog raskida i zahteva za prenos broja u A1, zvali su suprugu nekoliko puta i bogme svašta nudili da ostane na Moravi :) Na kraju su ponudili 3 godine po 3 puta manjoj ceni od regularne, al uzalud kada je A1 tada davao Mega plan 12 meseci za 0 RSD.

To je poseban slučaj tada bio, sami su se ukopali, ja sam tada KT placao po 399 din, sokolove po 600-700 din...

Ne radi ni meni. Ne radi mi ni na drugom A1 broju.

Takodje od jutros ne radi rcs, A1 Mega plan. Zvao A1 podršku, sa njine strane je sve ok rekoše.

Verovatno je nešto do Google. Ni radi ni na yettelu.

Probao sam sa crnogorskim brojem da vidim jel radi RCS i uredno pise connected dok kod svih nasih operatera stoji not supported. Trebalo bi proveriti sta se desava

Pgledajte u temi

https://forum.benchmark.rs/threads/...ram-signal-skype.302558/page-278#post-7541128

Izgleda je do naših operatora i pružaoca mobilnih usluga 😃

Soko lite ističe za 20 dana, da li mogu već sada da podnesem (fingiran) zahtev za prenos broja u A1 kako bih dobio ponudu od MTSa sa 50% na 24 meseca ili moram da čekam da istekne ugovor pa onda?

Koristan je svima onima koji imaju one tarife u kojima je ograničen broj SMS (namenske post pejd tarife A1), kao i svi pripejd tarifni planovi A1 i mts-a, gde je odredjena kvota saobraćaja namenjena za minute/sms (naprimer Mega plan kvota 500 za minute ili sms) .
Zato ja iskreno savetujem da za koju reklamu sto vidis na viberu ili Whatsappu da ih koriste em nema problema ko sa VOLTE em nema problema ko sada sa RCS. Pouzdaniji i bolji kodeci su na aplikacijama nego u običnom pozivu. Za međunarodne da ni ne spominjem. Poziv običan jos nekako ali RCS apsolutno nema smisla pored aplikacija

Malo je off ovde, ali treba uzeti u obzir različite okolnosti, koje nisu striktno do tebe. Ja sam npr. bio u prilici da treba da pošaljem neke slike nekima koji nemaju te mreže. U tom slučaju sam mogao da im pošaljem i mejl, kad je već dotle došlo, ali jednostavniji mi je bio RCS. Takođe, nisam svačiji mejl ni znao, morao bih nekome i da zatražim adresu.

Kako se dobija ponuda 12x1 + 12x50% ?
Presao bih iz A1.
Da li je dovoljno da zovem ili mora neka finta?

Koliki popust daje mts za prelazak broja iz Yettela?
6 meseci 1 dinar, 18 meseci komercijalna cena. Npr. Omorika S, 6 meseci 1 dinar, 6 meseci 2000 dinara, 12 meseci 2600 dinara.

A ako želite da ostanete u Yettel, podneti zahtev za prelazak u A1 mrežu, i kada vas agent pozove tražiti 6 meseci 1 dinar 18 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu.

MTS trenutno nudi 15 meseci po dinar i ostalo full cena za Omorika S i prelazak iz A1.

А и није фора након 12м на Мега плану за Џ, прећи у МТС из којег смо отишли раскидом због поскупљења.

Zašto nije fora, ja idem kod onog ko da povoljnije pa makar se vratio nazad u Mts. Imam 2 broja na mega planu i planiram da se vratim u Mts ako daju povoljnije uslove za postpaid od A1, plus sto me nervira ograničenje za Hotspot.

Nazad
Vrh Dno