Šta je novo?

TV prenosi

A izgleda da ce biti samo na Dazn platformi online .. ( sto se Srb tice )

Arena sport u Bosni je najavila da će biti prenosi kod njih
Za Srbiju izgleda neće.
Mada chatgpt kaže da će biti na areni u Srbiji

Zna li neko hoce li neka televizija u Srbiji prenositi 24 Le Mans?

prenosi Eurosport

RTS imao 4k kanal al su ga ugasili...
Sport Klub isto al su ugasili taj kanal...

Али јуроспорт не преноси еуробаскет.

RTS imao 4k kanal al su ga ugasili...
Sport Klub isto al su ugasili taj kanal...
Izvini kad i gde je RTS imao 4K kanal? Na RTS planeti možda?
Гледајући ОВУ ТАБЕЛУ нико не преноси 4К. Мада, можда и грешим.
Hmm, to dosta govori o važnosti događaja. 2025. godina je. 4K televizori su najmanje već 6 godina neki standard. I dijagonale sve veće. A sadržaj uglavnom Full HD. Ako se ne sprema odmah skok na 8K, ne razumem odsustvo 4k sadržaja. Govorim, naravno, o tv stanicama , ne o streaming platformama.

Dobro kažeš za 4K, ako se ne varam 2006, fudbalsko prvenstvo WC u 🇩🇪 bilo je prenoseno u HD, naredne godine 20 godina.

Izvini kad i gde je RTS imao 4K kanal? Na RTS planeti možda?

Hmm, to dosta govori o važnosti događaja. 2025. godina je. 4K televizori su najmanje već 6 godina neki standard. I dijagonale sve veće. A sadržaj uglavnom Full HD. Ako se ne sprema odmah skok na 8K, ne razumem odsustvo 4k sadržaja. Govorim, naravno, o tv stanicama , ne o streaming platformama.
ne znam imao sam na sbb-u koliko se secam,mozda je i planeta al evo screenshot,bilo davno ne drzi me bas 100 posto sta je bilo al znam da je bio

Prilozi

• 4-k.png
    4-k.png
    2.7 MB · Pregleda: 55
  • Screenshot-718.png
    Screenshot-718.png
    4.4 KB · Pregleda: 49
Није био РТС 4К на СББ-у.
То је било експериментално у планети и вађен је стрим из ње.

Ja se izvinjavam to je bio RTS HD kanal mozda, znam da je pored rts1, rts2 bio i RTS HD mozda sam pomesao sa 4k i verovatno jesam gledam neke forume iz 2015 i verovatno sam ja permutovao i bio je RTS HD.
nasao sam komentar

RTS HD​

Pitanje je prosto.. Gde je nestao RTS HD kanal???
Moja greska znam da je nesto bilo testiraju bio je 5.1 zvuk itd

Шта си пермутовао - немам појма. Ставио си слике од РТС 4К и од протока (ваљда тог) канал.

Verovatno su imali na Planeti eksperimentalno u 4k neke snimke kao sa Youtube. Mislim da HRT povremeno ima prenose u 4K. Možda grešim, ali mislim da je na nekom forumu pisano o tome. Mislim, na dijagonali do 55" ako gledate sa nekih 3m udaljenosti nije neka značajna razlika između FHD i 4K. Ali na većim, koje su sada sve prisutnije, baš se primeti. Trenutno imam (samo) 60", a razmišljam o 85 ili možda 98, pa me zato i nervira što,sem filmova i serija na streaming servisima, nema još sadržaja u 4K. Eurosport je izuzetak.

Bila su prošle godine OI na HRT UHD. Inače sada US open, ES 4K na 65" se znacajno vidi razlika u odnosu na fullHD.

Шта си пермутовао - немам појма. Ставио си слике од РТС 4К и од протока (ваљда тог) канал.
Permutovao sam mislio sam na RTS HD a ne na RTS 4k a ovu sliku sam nasao na forumu nekom sa bitratom kad sam proveravao da se nisam zaebao kao sto jesam... u savkom slucaju nadam se da ce uskoro kod nas biti sporta 4k...
Bila su prošle godine OI na HRT UHD. Inače sada US open, ES 4K na 65" se znacajno vidi razlika u odnosu na fullHD.
ja sam gledao neki tenis to jest Djokovica na SK 4k i razlika je bila velika da napomenem da je televizor 4k oled 55 incha... razlika je bila primetna

pa me zato i nervira što,sem filmova i serija na streaming servisima, nema još sadržaja u 4K. Eurosport je izuzetak.
Како нема? Ирис платформа:
  • travel xp 4K
  • Love Nature 4K
  • Fashion TV UHD
  • Eurosport 4K
  • Newsmax Balkans 4K
Остале платформе (ван екс Ју):
  • Sky sport F1 UHD
  • Sky sport main events UHD
  • TNT sport UHD
  • V sport + UHD
  • Home UHD
  • Cocina UHD
  • Museum UHD
  • Odisea 4K
  • Our Siberia 4K
  • Eleven Sport 4K
  • Decasa 4K
  • QVC UHD
  • UK NOWTV 4K
  • TRT 4K
  • RAI 4K
  • NOW Sports 4K
  • RTL UHD (мада углавном нема ништа на овом каналу)
  • HUB Premier 4K
  • Sky Sport Bundesliga UHD
  • La 1 UHD
  • SportsNet 1 4K
  • Stingray NatureScape 4K
  • Stingray Now 4K
  • Stingray Festival 4K
  • Inultra 4K
  • Nasa 4K
  • ....
Мрзи ме даље да претражујем по листама.

Како нема? Ирис платформа:
  • travel xp 4K
  • Love Nature 4K
  • Fashion TV UHD
  • Eurosport 4K
  • Newsmax Balkans 4K
Остале платформе (ван екс Ју):
  • Sky sport F1 UHD
  • Sky sport main events UHD
  • TNT sport UHD
  • V sport + UHD
  • Home UHD
  • Cocina UHD
  • Museum UHD
  • Odisea 4K
  • Our Siberia 4K
  • Eleven Sport 4K
  • Decasa 4K
  • QVC UHD
  • UK NOWTV 4K
  • TRT 4K
  • RAI 4K
  • NOW Sports 4K
  • RTL UHD (мада углавном нема ништа на овом каналу)
  • HUB Premier 4K
  • Sky Sport Bundesliga UHD
  • La 1 UHD
  • SportsNet 1 4K
  • Stingray NatureScape 4K
  • Stingray Now 4K
  • Stingray Festival 4K
  • Inultra 4K
  • Nasa 4K
  • ....
Мрзи ме даље да претражујем по листама.
Eto, recimo nema nijedan domaći kanal u 4k sem Newsmax. Nisam ni znao da Iris uopšte ima 4K. Bio je SK 4K, ali Arena sport nema nijedan u 4K. Inače i ovo je relativno malo s obzirom na broj kanala.

Бај д' веј, зна ли неко неки сајт или апликацију где се може видети која ТВ у свету преноси утакмице? Ја користим Лајв Гвајд апк , али није баш поуздана.

Poslednja izmena od urednika:
Бај д' веј, зна ли неко неки сајт или апликацију где се може видети која ТВ у свету преноси утакмице? Ја користим Лајв Гвајд апк , али није баш поуздана.
Probaj sporteventz.
Ne znam da li imaju aplikaciju.

Vrh Dno