milos88nbg
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.01.2021
- Poena
- 105
Vrh serija
Uskoro izlazi 4 sezona
Uskoro izlazi 4 sezona
Ja sam je 2x gledao bez prevoda tj sa engleskim titlom.Meni je fascinantno da serija Say Nothing još uvek nema prevod.
![]()
Prve dve sezone odgledao u jednom dahu, treća već krenula stranputicom, četvrta bolja od treće ali ni prići prvoj i drugoj sezoni.
Kraj nedorečen, mogao je biti daleko bolji.
Ruppertu Grinu mnogo bolje stoji uloga raspalog narkomana nego deteta ******a u Hariju Šmokljanu.
7/10 najviše zbog Ruperta Grina i prve dve sezone.
Ja sam je 2x gledao bez prevoda tj sa engleskim titlom.
Neverovatno koliko mi je ostavila jak utisak i koliko me ni posle gledanja ne napušta.
Treća je najslabija, videćeš i sam.Totalno sam ispustio Servant posle druge sezone. Moram joj se posvetiti. Prva je bila fantastična, dok mi druga bila dosta slabija, ali imala je potencijal.
Ipak su to kreatori Dark-a..meni je postalo zanimljivo tek kad sam video kraj poslednje epizode...bio sam u fazonu gde ovo ide, i onda me je kraj zainteresovao...tako da steta sto nije nastavljena...svakako losija od Dark-a, ali bolja od dosta serija koje imaju vise sezona1899 kraj prve sezone nije imao nimalo smisla, i nema sanse da se od toga kukolja napravi ista valjano dalje
Kako bre nije imao nimalo smisla? Pa tek je trebalo da se razresi sta, kako i zasto. Sto kaze @unique93 postalo je zanimljivo tek kada se video kraj poslednje epizode. Citam da je bila gledanija od Dark ali jako skupa i time nedovoljno gledana - odnos ukupnog gledanja i ulozenog novca. Steta.1899 kraj prve sezone nije imao nimalo smisla, i nema sanse da se od toga kukolja napravi ista valjano dalje
Ista situacija i kod mene, samo što nisam ni stigao do druge epizode.![]()
Jedva odgledah 1. epizodu. Kliše lik Erika Bane, totalno neinspirativni likovi, scenografija uopšte nije adut, više nego beznačajni ukras. Druga epizoda nešto bolja, ali nedovoljno, prekidam, ovo je baš heavy Netflix mediokritet. Ne razumem kako je prošla serija generalno dobro.
Mayor of Kingstown.
Odgledao prvu sezonu u komadu, sad počeo drugu.
Odlično!!! 8/10.
Gde nalaziš Aliena za gledanje?Fina epizoda Aliena, malo cringe jurnjave ponovo ali bombonica
StremioGde nalaziš Aliena za gledanje?
Nije loša. Ali plašim se opet povratka na planetu 😃 interesantna mi je pojava "the eye-a", naročito uFina epizoda Aliena, malo cringe jurnjave ponovo ali bombonica
Nije loša. Ali plašim se opet povratka na planetu 😃 interesantna mi je pojava "the eye-a", naročito u
telu ovce 😁
Хоћеш да кажеш - могли су да убаце Бобана, Црног и Сеја како отимају свемирски брод и и даље би ти било топ 😁Mislim da je ona glavni negativac u serijalu. Mislim da je oslovljena sa ona, tako je krstila naučnica. Meninje sve top, mogu i Sašu Matića da ubace meni bi Alien bio top.
Vala baš Britanski Južni Vetar ali može da se pogledaMobland
Serija je u startu lepo krenula, mada mi je prva epizoda sugerisala da će ovo biti Južni vetar na irski način. Dobro da je krenula da hvata i da je nisam prekinuo u startu, najviše zahvaljujući ekopom glumaca. Međutim, posle pete epizode osećao mi se blagi pad, a od sedme kreće ozbiljan sunovrat. Počevo od "podzemnih" klišea pa do nekog stereotipa udate žene za bodygarda, mafijaškog klana ili za člana mafije, pa očekuje od supruga neku pažnju, ljubav, "normalan" život, a ne onakav u kakav ju je on život uveo. Ali zato joj ne smetaju blagodeti takvog načina života, što živi u penthausu i na visokoj nozi i što misli da joj voljeni radi kao obezbeđenje u Lidlu. Tako da zna biti malo mučno ispratiti tu patetičnost.
Druga stvar - bio sam ubeđen da se od akcijskih avantura, "jedan protiv svih", odustalo još od Ramba, ili ono kasnije što je usledilo, tako da izgleda baš nisam u toku.
Ako neko stvarno želi ovu seriju da doživi na način da je može nekome i preporuči ili da nastavi sa nekim budućim sezonama,mora spustiti kriterijume i ovo posmatra više iz ugla zabave. Kome tako odgovara, naravno. Meni i ne baš.
Hardija i nisam nešto preterano puta gledao, ali čini mi se da mu je ovo najefektnija uloga koliko pamtim. Sa Pirsom sam imam neku amplitudu reakcije od zanimljovog do groznog, najviše zbog njegovog izveštačenog govora. Ali svakako ima neke odbojnosti u njemu, iako sam ga gledao u jednom jedinom i ispod prosečnom Black Bag-u i sada u ovoj seriji. Babac Helen pokidala na više frontova, sa onakvom ulogom i sa onoliko godina. U suštini da ne nabrajam, ceo klaster je na nivou.
Šteta što se nije ozbiljno prišlo scenariju, već je pušteno mašti na volju u jednom momentu i mislim da je najveći krivac za ta neuspešna ludiranja Guy Ritchie. Loš pokušaj da se njegov filmski potpis kroz kultne Snech ili Dve čađave i ta kombinacija crnog humora, kriminalnog sveta i apsurdnosti prenese u format serije, trideset godina posle. Ne kažem da ovde nije bilo crnog humora i tog njegovog pečata ali falila je originalnija priča. Međutim i pored iznesenih mana, a i dobrih momenata daću joj 7/10.
Za klince koji nisu gledali Alien serijal moguće da je i remek delo, ja sam pogledao dve epizode i odustao.Alean Earth
Bez obzira na neke kritike ovde, zanimljiva serija, drži pažnju i lično mislim da uspešno gađa mlađu publiku da upozna Alien franšizu.
Vrlo je logično da će decu staviti u tela odraslih osoba, jer je poenta da upravo dečije neiskvarene umove može da oblikuje kako ON želi i da manipuliše njima. Kako bi tek smešno izgledalo da ih stavi u tela dece od 10-12 godina pa posle bi tek bilo mučno za gledanje sazrele umove u telu dece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari