Mislim da je ovaj konkretan problem vezan samo za sbb, pa mu je prema tome, po mom mišljenu, mesto ovde. U toj eventualnoj temi bi onda pisao da je tema rezervisana za AP kanale a ne provajdere.u toku je EuroBasket 2025 pa se utakmice prenose na tim AP kanalima. al' to je za zasebnu temu za Arena kanale koju nikako da pokrenete
Nažalost, jako mali procenat naše zemlje ima.mogućnost uviđenja A1, čak i u centrima velikih gradovaDesilo se što smo i sumjali, klasičan arm twisting. Bogu hvala pa ima zdrava alternativa, nisam čekao i uveo A1 iako imam još 2 meseca kod SBB. Dovidjenja prijatno posle skoro 20 godina.
Mozda da ih odjavis pa uzmes ugovor na nekog drugog. Mozda novi korisnici imaju bolje uslove.Za mesec dana mi ističe SBB ugovor, i dalje nude samo 3 meseca po dinar za obnovu ugovora, niko nije uspeo da dobije bolju ponudu?
Dva puta sam pitao. Dva telefona i računar. Devojka ponovila sva tri možete istovremeno.da ne bude zabune: 3 slota za browser/mobile aplikaciju ne mogu istovremeno, mogu istovremeno box, smart TV/box/stick aplikacija i 1 slot za browser/mobile
Ne bi trebali da opravdavamo na ovaj nacin, jer ima nesto vise od 15 areninih kanalau toku je EuroBasket 2025 pa se utakmice prenose na tim AP kanalima. al' to je za zasebnu temu za Arena kanale koju nikako da pokrenete
Чисто као инфо - нудили ми 9 месеци по динар уз прелазак на садашњи Премиум пакет који би након 9 месеци коштао неких 5400, уз пакет Пинк канала а раније у пакету били ТВ уз 3 ЕОН Смарт бокса, 300/100МБ интернет и телефон, беше назив Премиум Фулл (или слично пошто увек заборавим тачан назив) за неких 4449 динара. Ово је било око 10.07. Уговор истекао (и раскинут) 18.08.Za mesec dana mi ističe SBB ugovor, i dalje nude samo 3 meseca po dinar za obnovu ugovora, niko nije uspeo da dobije bolju ponudu?
Ne propada tražiš povraćaj novca.jedno pitanje: ako imam u pretplati nekih 5000 din, da li to pri raskidu ugovora "propada" ili ima neka mogućnost da se npr. prebaci na drugog korisnika?
Meni nije prelazak, nego mora novi broj da se uzme. Trt. Da ne mora da se menja broj imam ja koga, caleta, ali ne, mora broj da se menja, dobija se drugi brojNudili su i meni prelazak u Yettel mrežu sa nekim popustima ali neka hvala.
Jedino da probaš da pregovaraš kad nazoveš call centar. Kažeš da bi rado postao njihov korisnik, pod uslovom da dobiješ bolji popust, pa ako može neko od njihovih agenata da te nazove (tipa u roku od 2-3 dana) i ponudi bolji popust.Ја другу СББ тему не налазим.
Да ли као нов корисник за услугу интернет + ТВ могу добити више од 50% за 6 месеци. Толико нуде када позовем кол центар ?
Није гига нет већ коаксиални кабел, NET TV Basic
… izmišljaju toplu bodu… unesto da ponude paket kao što je Go Extra+ kao standardni, oni eksperimentišu i dalje… to je neki Go Extra++, da sad još mora i novi broj… glupost…Mene zvali iz SBB, kao ako hocu neki Yettel broj, za 1290 dinara na 24meseca ( inace je 3000 ) 30gb neta, sve ostalo neograniceno i ne znam valjda 15 ili cak i vise giga za roming, reko ne fala ali cisto da znate ovde, ako neko hoce, zovite ih u uzmite jer jos nemaju to zvanicno u ponudi nego ja nesto ovako zvao SBB pa mi ova ponudila.
I moja tetka trazila povracaj 10.000 din. ali joj nikad nisu vratili.Ne propada tražiš povraćaj novca.
To se prave ludi ali moraju da vrate. Računaju mali čovek protiv velikih nas...pa da će mali da digne ruke. Na žalost često im uspeva i to ne samo u ovoj zemlji.Taj Go extra + je 999 din. u Yettel app za stare korisnike (od mesec dana pa na vise) njihove mreze.
I moja tetka trazila povracaj 10.000 din. ali joj nikad nisu vratili.
Ne propadajedno pitanje: ako imam u pretplati nekih 5000 din, da li to pri raskidu ugovora "propada" ili ima neka mogućnost da se npr. prebaci na drugog korisnika?
Računaju da će u budućnosti iskoristiti taj konto za naplatu uslugai moja tetka trazila povracaj 10.000 din. ali joj nikad nisu vratili.
Pa zapadni balkan sam i mislio 15+ gb interneta, nisam mislio na Evropu. Mislio sam da se podrzavumeva, izvinjavam se, ostalo je sve neograniceno.Sad sam zvao call centar, imaju 2 paketa (1499 i 2499 din). Jeftiniji nema roming net (samo zapadni Balkan) a skuplji ima 3 Gb roming neta i aplikacije. Može postojeći broj, proverila je. Nije baš neka srećica. Drugačije nego što su rekli @filni
JLZ
Ваљда отказао екран.Zamoliću za malu pomoć. Na fiksnom telefonu kod SBB-a, tačnije na displeju, gornja polovina brojeva se ne vidi, donja se vidi. Šta sve nisam probao, menjao sam slušalicu, bazu, baterije, restartovao modem, isključivao bazu iz struje i ponovo uključivao i ništa, brojevi na displeju se i dalje vide polovično. Ponestalo mi ideja, možda neko zna o čemu se radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari