Daleko bilo...AIK i Alta su bili kupci akcija Addika i hteli da budu većinski vlasnici, ali je taj plan propao zbog intervencije ECB. Verovatno zato se špekuliše da AIK kupuje Rajfajzen, ali to je i dalje neformalno.
Daleko bilo...AIK i Alta su bili kupci akcija Addika i hteli da budu većinski vlasnici, ali je taj plan propao zbog intervencije ECB. Verovatno zato se špekuliše da AIK kupuje Rajfajzen, ali to je i dalje neformalno.
To se najbolje vidi zvanjem kol centra. Osim sto nisu u stanju da odgovore na za njih najjednostavnija pitanja, skloni su laganju i muljanju kako bi izbegli teske razgovore i provere. Ocigledno im rade priuceni klinci, a taj sistem mi je poznat, jer sam 4 godine radio u korisnickom servisu i znam sta znaci ‘’prosledili smo kolegama, javicemo vam’’. Od pet zvanja u poslednjih nekoliko godina, nijedan jedini put nisam dobio povratnu informaciju ili poziv, kao sto obecaju. Ne samo to, kada pozovete opet, morate sve da ispricate od nule. Jedan operater slaze kako ne moze da vidi transakcije iz bezbednosnih razloga, drugi kaze da zna i vidi o cemu govorim, ali da ne moze nista da proveri i tako u nedogled. Neko je rekao na forumu da je jedini nacin da dobijete krsten odgovor slanje reklamacije, sto sam 2 puta uradio i oba puta je prigovor prihvacen. Iscrpe i poslednji, 15. dan za odgovor, ali ga barem dobijete zvanicnim putem. Operateri ne znaju najosnovnije informacije o portfoliju kartica, ne znaju razlike izmedju paketa, informacije o prevremenoj otplati kredita, ne poznaju tarifnik banke, gomilu puta bi nastala neprijatna tisina i zamuckivanje sa druge strane (i ne, nisam neljubazan niti drzak), vec je opsti utisak kao da sluze samo da kupe pozive na cekanju. Verujem da je neko imao i pozitivno iskustvo, ali sam previse sumanutih razgovora imao sa njima da bih ih smatrao ozbiljnim CS-om, doslovno su sramota za bankuRF banka je vec upropscena kao i vecina ili mozda i sve banke u Srbiji losom kadrovskom politikom, stalnim odlaskom radnika i zaposljavanjem novih lose obucavanih. Zbog prirode posla saradjujem sa vise banaka neverovatan je nivo neznanja zaposlenih.
O stalnom premestanju kadrova da ne pricam. Taman nadjes nekog ko nesto zna oni ga posalju na drugo mesto....uzas.
To nije nas problem kao korisnika usluga banke, vec samo ukazuje na neozbiljnost banke i nebrigu prema korisnicima.U kontakt centrima rade ljudi preko agencija na odredjeno i realno nemaju neki interes da nauce mnogo. Koliko sutra ce mozda dobiti otkaz ili ih prebaciti u kontakt centar nekog provajdera interneta, osiguranja ...
Juče mi se bivši član foruma javio sa problemom da na običnom deviznom računu dobija poruku kako mu je potreban minimalni depozit od 20€, iako je to tipično za Visa virtuon namenske.
Mora da se proknjiži ako je palo ispod 20€. Ovo je odgovor korisničke podrške RBPoštovani,
Kada klijent ima rezervisana sredstva na računu, nije moguće prodati celu valutu.
Potrebno je da na računu ostane depozit od 20 EUR. Tek nakon isteka rezervacije, sva sredstva sa deviznog računa mogu biti u potpunosti iskorišćena.
Zahvaljujemo se na razumevanju.
Zahvaljujem! Nije tako bilo ranije, tj. ostalo mi je pre par meseci oko 10€ i platio sam Visa debitnom normalno sa deviznog iRačuna. Zvanično i oni su cirkus od banke. Jesu manji od Yettela i Poštanske, koji su stavili SlideRoom na crnoj listi (budibogsnama) pošto mi je tek u Rajfajzenu prošlo plaćanje, ali iz priloženog se vidi da i oni imaju svoje bubice. Erste je otišla iz mog grada, iako bih radije još odavno i tamo otvorio deviznu Visa karticu, jer sada daju i mBanking samo uz devizni.Mora da se proknjiži ako je palo ispod 20€. Ovo je odgovor korisničke podrške RB
Samo ukoliko procene da im je neisplativo prilagođavanje RaiPay na novije Android verzije pa odluče da ga stave van snage. Verovatno ga iz tog razloga vremenom fazno i menjaju za GPay, jer Google stalno izmišlja neke nove preduslove kojima odvraća mnoge programere. Mada, slažem se da bi trebalo i kod nas da ga zamene, jer ne radi na zaključanim Xiaomi telefonima i bez aktivne internet konekcije, u čemu GPay ipak prednjači.Da li ima šanse da i naši napokon puste RaiPay niz vodu i uvedu Google Pay kao u nekim drugim državama?
Dolazi opet na adresu. Meni je Dina stigla u drugoj nedelji, a Visa maltene pred kraj meseca. Bio sam na pragu da je prijavim kao da nije pristigla, ali srećom, ništa nije trpelo.Da li se automatski reizdaje kartica neki period pred istek, a pošto pretpostavljam da je tako, da li nova kartica dolazi u ekspozituru ili šalju na adresu (iRačun)?
Istim. Jedino onima što je izdata samo digitalna, a tražili su i fizičku u poslovnici imaju različite datume isteka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari