Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Nece vise od toga da ponude. Drugar se isto cenkao, cekao, ali vise od 6m po 1din nisu hteli da ponude. Na kraj presao u A1...
Ali to je isto ok, cak je i za trunku jeftinije nego u A1. Tamo mi nude za 1500din NeoSuper

Znaci nakon zahteva za prenos broja u A1 ponudjen mi je popust od 50% koji sam odbio, nakon toga i jos 6 meseci po 1din koji jos nisam prihvatio. Kao na pijaci, bas me zanima dokle ovo moze da ide a pritom im se opet isplati :) Neo50 za 1424din u proseku

Greska, nije "Neo50 za 1424din u proseku" nego "Total50 za 1424din u proseku"

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: fiy
Pozdrav! Ističe UO u subotu (30.08). Treba da se plati onaj 25. mesec po punoj ceni, i mogu li istog dana da podnesem zahtev za prelaz u drugu mrežu, šta se dešava pošto je vikend? Hteo bih da zovu i ponude tih 50% iz Yettela. I može li se cenkati i van tih 50%, što se tiče aplikacija recimo. Sada imam neki paket total 20, sa popustom je bio 1990 din, šta bi mi bilo najboje od ovih novih da tražim i na koju cenu ide tih 50%?

Moram samo da se setim koja je bila puna cena za total 40...znači puna cena kad je startovao ugovor pre 2 godine?
Ne moraš da se prisećaš, pisaće ti u app čim uđeš u poslednji mesec... 🤣
Ima samo treba doci do njega. Tarife pa skroz dole link pise da vodi na stare tarife.
Da dodam samo da puna cena sve vreme piše u aplikaciji kada odete na pregled računa, ne mora da se čeka poslednji mesec. Jedna od stavki je tarifni paket, a ta stavka je podeljena na mesečnu pretplatu (iliti punu cenu) i popust na pretplatu (koji ste ugovorili), pa je stavka tarfini paket zapravo razlika te dve vrednosti. Sinoć, međutim, aplikacija nije radila zbog održavanja, pa to i nije moglo da se vidi u trenutku pitanja. Svakako im je bez veze što im cene starih paketa pišu samo u obaveštenju u promenama. Ranije su imali poseban dokument među svim cenovnicima.

šta se dešava pošto je vikend?
Jedan dan (nedelju) gubiš što se tiče procedure, ali nije ti preterano važno, jer će ti se novougovoreni popust primeniti na ceo septembar.

I može li se cenkati i van tih 50%, što se tiče aplikacija recimo.
Aplikacije niko nije pominjao dosad, mislim da su one strogo vezane za pakete, ali svakako je pored 50% dodatna opcija i prvih šest meseci po dinar.

na koju cenu ide tih 50%?
Na punu cenu sa sajta. Ovde imaš cene sa popustima uz opise paketa. Za Mobile L je ova niža cena specijalna ponuda u aplikaciji, pa to zanemari.

Pre nekoliko meseci, ponudili su mi u aplikaciji Yettel Mobile L za 2999,50, bez nove UO, prihvatio. Paket mi super odgovara, UO ističe u oktobru.
Sada mi (u aplikaciji) nude isti Yettel Mobile L za 4899 (na 2 god), i prvih 12 meseci dodatnih 100 GB (to mi uopšte ne treba). Ako pustem da istekne UO, i tražim prelazak na prepaid, verovatno mogu samo da očekujem da mi ponude 50%, tj 4300 za taj isti paket, (ili 50% na bilo koji drugi), i ništa bolje?

Razmotrio bih i opciju prelaska u drugu mrežu. Vrlo mi je značajan roaming internet, dobro dođu i roaming minuti.
Uzgred: za kućni internet, koristim MTS optiku (UO još godinu dana), kao jedinu MTS uslugu. Imam uslova i za A1 optiku.
Da li da prelazim u drugu mrežu, koji paket?
Hvala!

verovatno mogu samo da očekujem da mi ponude 50%, tj 4300 za taj isti paket, (ili 50% na bilo koji drugi), i ništa bolje?
Upravo su takva dosadašnja iskustva. Niko dosad nije prijavio da mu je za prelazak na pripejd ponuđeno prvih šest meseci po dinar, ali mogao bi ih dobiti kada bi podneo zahtev za prelazak.

Da li da prelazim u drugu mrežu, koji paket?
Mogao bi da pročešljaš srodne teme (MTS i A1 postpejd, MTS BOX, Supernova, A1 optika). Ukratko, A1 zasad ne nudi kombinaciju mobilnih i fiksnih usluga, pa to otpada. Ovako nude različite popuste (20% bez nekog cimanja, ali može i više, naravno) za postpejd i imaju dosta rominga. MTS spojeno nudi mobilne usluge samo sa svim fiksnim (BOX ili Super PLAN 4) i tu su valjda isto mogući popusti od 50% preko akvizitera (ranije je imalo i dosta meseci po dinar, ali nisam primetio da se to skorije pominjalo), a viši paketi imaju roming. Što se čistog postpejda piše, pominje se (ovde i nadalje) da trenutno nude 15 meseci po dinar, što je odlično ako je tačno. Yettel Mobile L je jedini na tržištu sa minutima u romingu.

Da dodam samo da puna cena sve vreme piše u aplikaciji kada odete na pregled računa, ne mora da se čeka poslednji mesec. Jedna od stavki je tarifni paket, a ta stavka je podeljena na mesečnu pretplatu (iliti punu cenu) i popust na pretplatu (koji ste ugovorili), pa je stavka tarfini paket zapravo razlika te dve vrednosti. Sinoć, međutim, aplikacija nije radila zbog održavanja, pa to i nije moglo da se vidi u trenutku pitanja. Svakako im je bez veze što im cene starih paketa pišu samo u obaveštenju u promenama. Ranije su imali poseban dokument među svim cenovnicima.

Jedan dan (nedelju) gubiš što se tiče procedure, ali nije ti preterano važno, jer će ti se novougovoreni popust primeniti na ceo septembar.

Aplikacije niko nije pominjao dosad, mislim da su one strogo vezane za pakete, ali svakako je pored 50% dodatna opcija i prvih šest meseci po dinar.

Na punu cenu sa sajta. Ovde imaš cene sa popustima uz opise paketa. Za Mobile L je ova niža cena specijalna ponuda u aplikaciji, pa to zanemari.
A što se tiče podnošenja zahteva? Može li istog dana kada ističe UO?

a jel nude neke povoljnosti (tipa 50% + 6 mec po 1din) ako se iz A1 prepaid-a predje u Yettel postpaid?

Pre nekoliko meseci, ponudili su mi u aplikaciji Yettel Mobile L za 2999,50, bez nove UO, prihvatio. Paket mi super odgovara, UO ističe u oktobru.
Sada mi (u aplikaciji) nude isti Yettel Mobile L za 4899 (na 2 god), i prvih 12 meseci dodatnih 100 GB (to mi uopšte ne treba). Ako pustem da istekne UO, i tražim prelazak na prepaid, verovatno mogu samo da očekujem da mi ponude 50%, tj 4300 za taj isti paket, (ili 50% na bilo koji drugi), i ništa bolje?
Ja sam na Yettel Mobile L i dobio sam ga po ceni od 2800 din (2900 - 100 eračun) 23 meseca pre isteka UO.
Ukoliko želiš ovaj paket po ceni od 2800 din uradi sledeće:
Obnovi UO sa popustom od 50% na paketu Yettel Mobile M i posle 15 dana u aplikaciji u ponudama za tebe imaćeš mogućnost da pređeš na Yettel Mobile L za 2800 din.

p.s naravno postoji i druga mogućnost, to ću ja uraditi sledeće godine kad mi bude isticala UO. Podneću zahtev za prelazak na prepaid i kad me budu zvali da mi ponude nešto, tražiću isti ovaj paket po istoj ceni uz novu UO od 24 meseca.

Poslednja izmena:
Zdravo,
Da li se zadrzava 50% na pretplatu ako se izvrsi promena paketa sa total 40 recimo na neki od paketa dostupnih trenutno npr yettel 100?

jel to sigurno? par strana ranije je neko pisao da ne moze, a i ja zvao call centar nisam dobio potvrdan odgovor vec da imam samo onu vecu ponudu tj prelazak na najskuplji paket sa vecim popustom od 50%.
Znam da je ranije mogao prelazak uz zadrzavanje popusta ali to nigde sada ne pise u opciji promena paketa.

Moj prijatelj je sa starog Total 40 prešao na Mobile M i cena mu je 2150 sa e-računom.
Svakako uđi u tab “yettel za tebe”, pa promena paketa i videćeš da ti nudi i L paket po promo ceni

Zdravo,
Da li se zadrzava 50% na pretplatu ako se izvrsi promena paketa sa total 40 recimo na neki od paketa dostupnih trenutno npr yettel 100?
Ne, jedino možeš da promeniš paket na onaj koji ti nude kroz app (npr. sa total 40 na Yettel Mobile L).

1756648829460.png

Ta stavka obojena crvenom odavno tako stoji, ortak je promenio paket koji mu nisu nudili, a nije izgubio 50%

Moze da se predje na prvi sledeci cenovno skuplji paket i zadrzava se popust ali mora promena u poslovnici dok preko app ili preko poruke moze samo na paket koji je preporucen.
Sa T40 moze u poslovnici na Y50,100,M ili L a preko app na M ili L.

Danas otišao da platim račune u Yettel, i službenica me pita, da li sam imao broj kod njih i ja kažem da ali sam prebacio u drugu mrežu ( nisam naveo da li je mt:s, A1, Globaltel,... ), ( da vidim šta će reći/ponuditi ), govori ona meni, pošto si verovatno u mt:s ( iako nisam rekao koja sam mreža, kako je znala? Svejedno posle isteka ugovora sa mt:s ili pre ako poskupe, menjaću ih za A1 SRB mrežu), možemo ti ponuditi 50% popusta na mesečnu pretplatu, ja tu nju pitam 24 meseca? Ona kaže odmah da. Dobio bih neograničene pozive, internet,... za 2200 dinara mesečno ( tu sam je pitao jel to paket Yettel Mobile M, ona je rekla da). Rekao sam joj da nažalost ne mogu preći zato što sam još pod ugovornom obavezom. Ona je tu rekla u redu, ako želiš, možeš da pređeš u našu mrežu kada ti istekne ugovorna obaveza, kao da vidim posle isteka ugovora da li ću preći kod njih. Ja sam rekao dobro, zahvalio sam se na ponudi i to je to.

Znači Yettel daje ko prelazi iz mt:s kod njih, 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca. Pitao sam šta je ponuda ako prelazim iz A1 SRB mreže, ili me nije čula ili mi nije htela reći ali nakon tog pitanja mi je samo rekla ko prelazi iz mt:s kod njih, odmah dobijaju 50% popusta na mesečnu pretplatu ako izabere da pređe kod njih odmah na postpaid ( pretplatu ).

Nema opcije odmaK 50% kad se prebacuje broj iz druge mreze. Mora na pripejd prvo. Ili te je lagala ili se niste razumeli.

postoji opcija da ti oni odrade u poslovnici 50% sto je retkost, ali kad vec nudi znaci da bi mu oni odradili cim predje kod njih

postoji opcija da ti oni odrade u poslovnici 50% sto je retkost, ali kad vec nudi znaci da bi mu oni odradili cim predje kod njih
I meni je bilo čudno jer znam da ako želiš 50% popusta na mesečnu pretplatu u Yettel a dolaziš iz drug mreže, mora prvo prebačaj da se uradi na pripejd, pa se sačeka ponuda u Yettel aplikaciji, pa onda ili odlaziš u poslovnicu da potpišeš ugovor ili ga naručuješ online ( preko pošte ). Eto, ja sam napisao ponudu, koju su oni meni trenutno nudili.

… ima, lično se uverio! …meni je u poslovnici ponudjeno - rekao da zelim na prepaid, a da ocekujem za par dana da mi se u aplikaciji pojavi opcija za postpaid sa 50%… ali, tada nisam još izvagao na koji ću paket i čak se nadao da čekam Go Extra+…

Pre nekoliko meseci kada sam prenosio broj u YTL na prepaid odmah mi je nuđeno 50% za postpaid u poslovnici. Ali nisu odobravali go extra + paket (i bolje što je tako bilo jer bih sada patio sa njihovom mrežom). Međutim ubrzo je A1 dozvolio mob. uređaju koji posedujem VoLTE uslugu, tako da sam se vratio u A1 nakon 60 dana. I tada su mi nudili X stvari da ostanem kod njih, ali jednostavno mi ne odgovara njihova mreža.
Ovo je bilo krajem februara (prelazak u Ytl)

Nema opcije odmaK 50% kad se prebacuje broj iz druge mreze. Mora na pripejd prvo. Ili te je lagala ili se niste razumeli.
Ili izgleda da su počeli davati 50%, s obzirom da mesečno gube hiljade i hiljade korisnika,...
… ima, lično se uverio! …meni je u poslovnici ponudjeno - rekao da zelim na prepaid, a da ocekujem za par dana da mi se u aplikaciji pojavi opcija za postpaid sa 50%… ali, tada nisam još izvagao na koji ću paket i čak se nadao da čekam Go Extra+…
Go Extra paketi su samo za dugogodišnje pripejd korisnike ili ne koriste skoro ništa, zar ne?
Pre nekoliko meseci kada sam prenosio broj u YTL na prepaid odmah mi je nuđeno 50% za postpaid u poslovnici. Ali nisu odobravali go extra + paket (i bolje što je tako bilo jer bih sada patio sa njihovom mrežom). Međutim ubrzo je A1 dozvolio mob. uređaju koji posedujem VoLTE uslugu, tako da sam se vratio u A1 nakon 60 dana. I tada su mi nudili X stvari da ostanem kod njih, ali jednostavno mi ne odgovara njihova mreža.
Ovo je bilo krajem februara.
Bitno je samo da Vam usluga radi i da ste zadovoljni trenutnim operatorom gde se nalazite trenutno.

Kod mts postoji neki EKO popust prilikom kupovine telefona. Da li neko zna nešto detaljnije o tome, kakav telefon može da se reciklira ili kako se to sve realizuje?

Da li bi neko kupio 3900 din. kredita za 3000 din? Odrzavao sam karticu i mislio da isti prebacim sebi kada predjem u Yettel ali sam ipak ostao u A1. Taj kredit bi svakako pokrio 1 ili 2 racuna pri prelasku na postpejd.

Meni je radnica u Yettel prodavnici nudila da prenesem broj iz A1 (Mega Plan) u Yettel na neki paket koji ima neo minute i sms, i net prvih 12 meseci 12 gb, a drugih 12 meseci 6 gb, po ceni od 1.350 dinara. Ostavila mi i broj telefona na koji mogu da je nazovem kad se odlučim.

Meni je radnica u Yettel prodavnici nudila da prenesem broj iz A1 (Mega Plan) u Yettel na neki paket koji ima neo minute i sms, i net prvih 12 meseci 12 gb, a drugih 12 meseci 6 gb, po ceni od 1.350 dinara. Ostavila mi i broj telefona na koji mogu da je nazovem kad se odlučim.
To je Yettel 6 paket ex. Total 10.

• Like
Reagovanja: fiy
samo pazi dal ti je dosta 6 GB jer se ne prenosi

Danas zvali sestru nakon zahteva za prelazak na prepaid i prvo joj ponudili 40% popusta na postpaid paketa, da bi nakon njenog nećkanja, pristali na standardnih 50%.

Jel to nešto novo, nisam čuo do sada da bude 40%.

Nazad
Vrh Dno