Burgija
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.01.2023
- Poena
- 105
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Honor magic 7 pro
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam kreditnu, ali je slabo koristim, besplatno je odrzavanje i izadavnje.Mene (kao korisnika MAX paketa sa prebačenom zaradom) zanima nekoliko stvari u vezi kreditne kartice pa ako nekom, ko ima iskustva s tim, nije teško da mi odgovori na nekoliko stvari:
1. Da li je izdavanje i kasnije održavanje besplatno kao što tvrde?
2. Da li se, kao i MC debitna, može dodati u e-novčanik i njome kupovati na POS terminalima?
3. Ako dobro razumem, njom se neko plaćanje može podeliti na više rata s tim da se onda na to plaća kamata.
4. Kako se njom vrši odloženo plaćanje (do 15. u mesecu?) i da li se i onda računa kamatu ili ne?
5. Mogu li sa kreditnom podići keš na nekom bankomatu, da li se onda računa kamata i koliko iznosi?
6. Mogu li se njom i kako plaćati razni računi?
Unapred hvala na odgovorima.
Karticu mozes da koristis kao regularnu platnu, sve dok u app ne odaberes revolving ili podelu na rate.
Mozes je dodati u wallet.
Svaku transakciju preko 2000 din mozes podeliti na rate sa 6% kamate, koja se deli na broj rata (nije nesto povoljno, pre je bilo 150 din po rati).
Na revolving se ne racuna kamata, samo platis odlozeno do 45 dana.
Mozes da podizes kes, ali mislim da im je kamata odmah 6%.
Dok je moja kartica bila ko zene, ja sam kreditnu koristio za placanje.
E sad jedina je caka sto ti skida sa kreditnog limita transakcije, pa onda u app samo napravis interni prenos na regularnog na kreditni.