Šta je novo?

Koje miševe imate?

Uzeo deci AJAZZ 159 PRO i APEX, drndaju već neko vreme, ali evo ja sad malo uzeo ovaj APEX da vidim kako bi to meni šljakalo. Stvarno iznenađujuće. Ovaj još ima onu namunjenu bazicu sa ekranom, baterija dugo traje, puni se brzo.

Radi perfektno i na kabl, kao i na BT, testirao ga na lapu i na ipadu. Nikakav primetan lag ne postoji u bilo kojoj varijanti.

Dok radi trojka ne menjam ništa :)
Bukvalno ne treba ništa da se menja ili šminka...

Stigao mi novi mišonja sa Alija, Lenovo Legion M7. Razer Deathadder oblik, PAW3395 senzor, optički svičevi, infinite scroll, 80 grama, 2,4 GHz, bluetooth i wired mod, 800mAh baterija, 80 grama.

20250705_213650.jpg20250705_214322.jpg20250705_214334.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam najsramniji čovek na ovom forumu, toliko pljuvanja po rupama na miševima na istoj ovoj temi a gde šta sam poručio :D

1752098248664.png

1752098262551.png

Ovo je ono kad nemaš za Audi, dobra je i Dačija :D

Prvi utisak, vrlo je lagan i ne odaje utisak kvalitetne izrade, džabe mu Almag šasija. Ali je zapravo pretežak po današnjim merilima, 48 grama, morao sam onaj Davidov iz Sajberpanka jer on je 36g i nije šupalj možeš misliti...
Ubi me ako postoji drugo merilo današnjih gejmerskih merila osim težine istih, ludo vreme došlo :)

Onaj papak optimum tech se naravno pokazao kao snake oil salesman na kraju, ko je začuđen?

Edit: Tek sad je svoj na svom, ciganluk na max. Ne smetaju rupe ni bez ovih guma, ali sada je grip king :)

1752099737727.png

Poslednja izmena:
Ljudi sta uzeti Logitech G502 Hero ili Attack Shark X11 za gejming i posao?
Uzeo bi sa Alija.

Ako treba da služi i za posao, verovatno je pametnije Logitech G502 Hero, svestraniji je miš nego Attack Shark X11.

Imam Xtrfy M42 i vec neko vreme imam problem da kada kliknem desni klik, sam radi dupli klik.. Ima li mu spasa ili je za bacanje?

koliki je debounce time? probaj sa povecas za par ms

ASUS TUF Gaming M3 Gen II

Extremno lak mis a ne odaje utisak da je neki snj kvalitet....prilicno sam zadovoljan misem

Logitech G900, najviše zbog gomile dugmića koje mogu da konfigurišem kako želim. Prešao bih možda na neki MX Master ili neku ergonomsku opciju, ali ne vidim ništa sa sličnim brojem tastera.

Kupih na nekom popustu u G prodavnici KEYCHRON M3-A1, uz bodove koje sam imao to me je izašlo oko 2750 DIN. Pored silnih Logi miševa iz donjeg cenovnog ranga, pričam za laptop, ne za igranje :D, koji su mi em premali, em lošeg kvaliteta, rešio sam da kupim "full size" miša i nakon pretrage za cenovni rang do 3000 (poklopilo se sve, popust i bodovi) izbor je pao na ovaj primerak. Prvi utisak je pakovanje, vau, drugi, miš mi lepo leži u ruci. Bez problema se povezao sa laptopom. Može da radi preko kabla, BT, Wi-Fi. Miš je "gejmerski" makar tako u recenzijama pišu ali na izgled ne deluje tako već veoma klasično (što mi i odgovoara).

Sviđa mi se što launcher radi preko veba, ne mora ništa da se instalira na laptopu (ko želi dodatna podešavanja mada je sve već tu "na dugme", na samom mišu).

Malo bolji opis :D

Poslednja izmena:
Ima neko ovog misa i kakav je MS Gaming bežični miš NEMESIS M700 ili da preporuci neki jeftiniji beli mis bezicni

Nisam planirao da naručim 12 miševa juče i noćas ali se otelo kontroli, prvi stigao, HyperX Pulsefire core za 11e.

1000026997.jpg

Pozdrav. Treba mi neki osrednji miš naravno da je dobar da nije krš nikakav 😂,pa ako imate preporuke :)

Da je oko nekih 2000-2500rsd

I bitno mi je da nije baš onaj sićušni miš kao što ih je većina (bar u ovim prodavnicama što sam gledao su svi sitni baš)

^
Za malo vise novca se moze kupiti Logitech G102 lightsync.

tesko da ces da nadjes neki dobar i bezican za 20e, mozda neki redragon / fantech

Kakvi su miševi od te dve navedene marke?

Pa može eto do 30e max onda, ne bih da se trošim na misa preterano kad mi ne treba nikakav specijalno dobar, samo da nije krš neki i da je malo veći zbog moje šake

Ima naravno, AJAZZ AJ159 Pro može za 20 i kusur eura da se uzme (Temu), jako dobar i za veće pare a kamoli za pomenuti iznos. Ja imam APEX verziju u suštini sve isto, isti senzor s tim što Apex ima i bazu za punjenje sa integrisanim wifi dongle-om. Koristim ga u kancelariji već pola godine, 8h svaki dan sem vikendima, čista desetka, odavno nisam imao bolji miš.

Dođu i ove grip naljepnice, ma gdje ćeš bolje... :)

Prilozi

• 20250902_082433.jpg
    20250902_082433.jpg
    126.7 KB · Pregleda: 39
  • 20250902_082437.jpg
    20250902_082437.jpg
    150.1 KB · Pregleda: 39
@pedja9
I od mene preporuka za kineze.
Već sam nešto pisao o njima ovde: post1 post2 post3

Trenutno koristim Ajazz AJ179. I on radi kao sat

Kakvi su miševi od te dve navedene marke?

Pa može eto do 30e max onda, ne bih da se trošim na misa preterano kad mi ne treba nikakav specijalno dobar, samo da nije krš neki i da je malo veći zbog moje šake
Imas i ovako nesto kod nas sa 2 god garanciju, ja planiram da ga kupim
MS NEMESIS M700

Nazad
Vrh Dno