Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Ja sam vidjao i pre reklame sa tim ali nikada nisam znao kako funkcionise dok danas nisam video tvoj post :D a kolike su sanse da prvi ugrabim taj predmet? Ja mislio to ima ogromna guzva a koliko vidim vi svako malo kupite tako nesto za 99RSD :D

Ja sam vidjao i pre reklame sa tim ali nikada nisam znao kako funkcionise dok danas nisam video tvoj post :D a kolike su sanse da prvi ugrabim taj predmet? Ja mislio to ima ogromna guzva a koliko vidim vi svako malo kupite tako nesto za 99RSD :D
Nije bas tako lako kako ti se cini🤣
Koliko sam ukapirao uji se bas trudi al nista haha

Nemam pojma šta tačno određuje šansu da se nešto ugrabi. Otprilike mesec, dva sam jurio predmete, isto mislio da je šarena laža, međutim, dešava se momenat prevarenog očekivanja i posle dve nedelje stigne uredno.
Nije bas tako lako kako ti se cini🤣
Koliko sam ukapirao uji se bas trudi al nista haha
Nije baš ništa, uspeo sam, čak može da se traži i korekcija cene 😂
1000022303.jpg

Sad mi je Temu poništio porudžbinu nakon samo dan od naručivanja, i odmah pokrenuo refundaciju novca/kredita

Screenshot_2025-09-02-08-08-23-167_com.einnovation.temu-edit.jpg
A u claim credit ostaje da se preuzima
Screenshot_2025-09-02-08-10-10-035_com.einnovation.temu-edit.jpg
Trenutna situacija
Screenshot_2025-09-02-08-13-19-672_com.einnovation.temu-edit.jpg
I sad mi izasla mi ponuda 4100/5500. Dakle i dalje salju ponude za cc

Kod mene za tu aktivnost uvek pise da je istekla, pa kada kliknem na proizvod, onda mi nudi dva besplatna uz neku odredjenu narudzbu. A i medju tim stvarima za nula dinara su uglavnom neke jeftine gluposti, uopste nema tih dobrih proizvoda za 99rsd.

E, kupih ovaj Tritom od 7" za 99 din, nije nešto po spec., dal bude i boljih ponuda?
Ovo je neki kršić, kao tablet za malu decu, možda sam se malo zaleteo, nadam se da ću imati pravo i salje da učestvujem.
Ja sam povremeno kliktao na te instagram reklame, ali je iskakalo da nije za Srbiju, sad su nas valjda dodali.

Postoji li neko vremensko ogranicenje do kada treba iskoristiti credit bonus dobijenog pomocu claimcredit-a?

Ne postoji rok važenja kredita prikupljenog na bilo koji način (claimcredit, wincredit, korekcija cena, refundacija, affiliate, itd).

Meni vec 25 dana nije stigao paket. Sta se desilo sa onih cuvenih deset dana?! Sto je najgore stigao mi je paket koji sam narucio 5-6 dana posle tog.

Vrlo je jednostavno, sve zavisi sta se porucuje...

Imaš neki pre-order item u porudžbini? Oni idu sporije.

Malo upozorenje za sve one kojima je opcija Claim credit podeljena na pre i posle dostavljanja paketa (kod mene se to desilo sada prvi put, konkretno prve tri rate odmah, naredne četiri kada se dostavi paket).

Juče sam preuzeo paket iz paketomata, sinoć mi je Temu potvrdio da je paket isporučen u 23:30, sreća pa sam video mail i nije me mrzelo da odem u aplikaciju da vidim za to klejmovanje kako funkcioniše - ta prva rata nakon dostave paketa je aktivna taj dan do ponoći, dakle imao sam manje od pola sata da klejmujem ratu, da nisam video mail ili nisam ušao u aplikaciju, propala bi... Tako da obratite pažnju barem na tu prvu ratu nakon dostave paketa...

Šta sve neće Kinezi da smisle samo da nam ne daju naše pare! Na kraju ćemo da lovimo kredit kao flashsale, pa ko je brži...

Uh, ovo sa Temuom je komplikovano, ima toliko opcija koje se mogu otkucati iz address bara (tj. Temu pretraživača), zatim toliko caka.

Bilo bi cool kada bi neko napisao (kraći) vodič za Temu i drugi bi mogli da ubace svoje komentare, pa bi tako nestao jedan dobar, objedinjeni vodič za Temu, i za iskusne i za početnike, umesto da se opcije i "cake" jure ovde po postovima u forumu.

Ko je za? 🚚📦🚀😃

Da. Neko. I da taj neko nisam ja. Pošto ja nemam vremena za to. Ali drugi neko ima vremena pa taj može.
Šalim se 😉
Mislim da je glavni problem sto se i te cakice i pravila stalno menjaju. Trebalo bi konstantno ažurirati takav vodič.

Moze neko da mi potvrdi da li tacno u dinar skida kada se kupuje na temu preko yettel racuna (bankmax) ?
Rajfajzen meni skida 1% (ukupan iznos + 1%)

@s5p sve transakcije u inostranstvu denominisane u dinarima kod Yettel-a se skidaju prvenstveno sa tekućeg i knjiže koliko je naplaćeno. Tako je i u OTP.

Ne koristim Temu pa jedno brzo pitanje. Iskočilo mi da kupim neke 2 stvari i dobijem kupon 33k (ponuda tipa pola sata). Jel taj kupon iskoristiv i kako?
1000003303.png

Verovatno dobijaš 10-ak kupona (tipa kupon od 1000 za iznos veći od 10000, itd). Trebalo bi da vidiš negde koji su kuponi

Hvala, pretpostavio sam da je tako nešto...

@stevan10 poručiš te dve sitnice i dobijaš ukratko 3500 na 10300, 3000 na 8800, 2500 na 6400, 1000 na 2300, itd i to možeš da kombinuješ sa dvanaestočasovnim popustom i discount777 (Discount card) i gleda iznos sa obračunatim popustima tog tipa na koji ide dodatno sniženje. 1000 na 10000/20000 daju kad se klikne na reklamu. Svakako, na prethodnom koraku imaš dugme gde ćeš videti koji te tačno kuponi sleduju. Obnovljivi su tokom 60 dana od datuma izdavanja.

Poslednja izmena:
Hvala ali na istom ovom mestu nemam opciju price adjustment. Sve drugo imam. Možda zato što je prošlo 33 dana od kako je pošiljka poslata ili primljena, više ne znam ni sam jer pišem napamet. A čini mi se da sam pročitao da price adjustment radi u prvih 30 dana.
Nije me bilo neko vreme na benču i vidim da su me neki isprozivali što sam napisao da sam sve od krpica uzimao u dve veličine. Tako inače kupujem i na amazonu i na bilo kojem sajtu, jer brojevi često nemaju nikakvog smisla pa čak i ista marka patika i brojeva mi je uvek ista nego je kalup nekad veći a nekad manji, ako nemam mogućnost gde da probam kao što ovde nemam, onda moram da naručim barem dve veličine. Negde plaćam vraćanje a negde mi je vraćanje uključeno u cenu.

A ono što mi ne odgovara da vratim. Nisam najbolje razumeo oko vraćanja da li imam po paketu jednu stvar besplatno da vratim ili svaku stvar jednom mogu besplatno da vratim. U svakom slučaju iz četiri paketa koje su mi stigla (i koje još nisam otvorio), biće stvari za vraćanje i sve ću ih staviti zajedno u jedan veliki paket i tako vratiti. Pa ću napisati ovde kakvo je iskustvo. Ne znam zašto se to smatra cimanjem, jer neko prodaje robu koja je upravo tog tipa da mora da se proba, dok neka druga roba kao što je memorija ne mora da se proba sem da se vidi da li radi ili ne radi. Dakle svesni su šta prodaju i da će svako imati problema sa kupovinom online garderobe. Inače to ne volim da radim i ne kupujem online ali rekoh da probam jer ovde ima nekih stvari koje se inače ne mogu naći u Beogradu a mrzi me često da idem u kupovinu gde god da se nalazim. 😜

@notsuapps
Sada sam uporedio sa cenama na kupujem prodajem i definitivno je jeftinije je kupujem prodajem i ne isplati se kupiti na temu. AliExpress više ne gledam.
isprozivan si jer pravis bauk od temu-a koji kao da je za decu osmiljen, ne zato sto narucujes razlicite velicine. Cak jos uvek ne znas kako funkcionise vracanje (odgovoreno tad), i sta je hiljadu puta receno da se ne narucuje (garderoba i unbranded tehnika - jer je krs ili besmisleno), trazis da pisemo guide jer je pazi... komplikovano jako - ali da guide bude kraći.. Da se ne zbunimo dok mutimo šlag.

btw nema "toliko opcija koje mogu da se kucaju u adress bar", ima fazon 3 ili 4 od kojih dve rade.

Isprati par stranica unazad i pohvataces sve.

Nazad
Vrh Dno