Za sad nisam naiso na vaucer koji je bio za jedan proizvod.Kada kaže da je vaučer 5000 za minimum kupovinu 30.000 dinara da li misli na jedan proizvod po toj ceni ili ukupan iznos korpe tj. više proizvoda?
Za sad nisam naiso na vaucer koji je bio za jedan proizvod.Kada kaže da je vaučer 5000 za minimum kupovinu 30.000 dinara da li misli na jedan proizvod po toj ceni ili ukupan iznos korpe tj. više proizvoda?
Radi li sad?a5000 umanji za 5000 din.
Pokušavaj i proći će neki put. A desi se da oni to vide pa ti isti ponude na meil.Radi li sad?
meni nijeda li su nekome stigli vauceri sa prijave preko gugl forme?
Ako dobijete višak jedan od 5000 tu sam 😂Dobićemo, opustite se
Jel si imao kupovinu u avgustu na taj drugi?Na jednom mejlu sam dobio vaučer (onaj gde mi je stigao da mogu da biram). Na drugom ne
Jesam na ovaj gde mi je stiglo. Verovatno i na drugi nalog ali nesto sitnoJel si imao kupovinu u avgustu na taj drugi?
Neću da pitam šta treba da uradiš da bi ti Google ugasio mail, osim ako nije 2+ godine potpune neaktivnosti.Meni google ugasio mail, tako da verovatno propadaju mnogi vauceri. Ne znam postoji li opcija bar slanje tih vaucera da preusmere na drugu email adresu, al mislim da od toga nema nista. A uskoro bi mi trebao jedan sitan vaucer
Kda nema vaucera kombinuj tiper pa skupljaj bodove na drugom nalogu, brzo se skupi 500 - 1000 dinara..isto. a+ na suvo. bas gledao mejlove. poslednji put su mi se obratili i poslali kod u novembru prosle godine. aktivirane sve opcije za komunikaciju. na viber poslali 3 poruke ukupno. na jedan mejl stize svakodnevno spam tj onaj njihov genericki reklamni. ostalo nista. nema veze, narucicu i ovo bez kupona nego bas sam hteo jedne ćega da narucinm gratis od njih, narandzaste.
Искористио, да ли има неки ваучер на 3500?a5000 aktivan za preko 35000
a5000 aktivan za preko 35000
Nestanu za pola sata uglavnomEvo probao upravo, meni ne radi a5000.
Da li je moguće da tako brzo nestanu?
Ili ne može da se primeni na kupovinu laptopa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari