Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Ako neko ima 500/4000, bio bih zahvalan ukoliko želi da podeli na PM...

da li su nekome stigli vauceri sa prijave preko gugl forme?

I nece. Ko zna sta su "uradili" sa tim davanjem google naloga..

Ni meni ...Zvao upravo sam call centar, kažu da znaju za "problem", da su vaučeri "u obradi" i da će svi biti obavešteni na e-mail kada budu raspoloživi. Ali da nažalost ne znaju kada će to biti ...

Na jednom mejlu sam dobio vaučer (onaj gde mi je stigao da mogu da biram). Na drugom ne

Meni google ugasio mail, tako da verovatno propadaju mnogi vauceri. Ne znam postoji li opcija bar slanje tih vaucera da preusmere na drugu email adresu, al mislim da od toga nema nista. A uskoro bi mi trebao jedan sitan vaucer

Poslednja izmena:
ni jedan vaucer u zadnjih bar 3 meseca na 10 emailova
4 gume bez vaucera
suplementi bez vaucera
pice bez vaucera
juce odeca bez vaucera

da li ima neko 500/4000 da mi pozajmi za gace i carape, po mogucstvu u PM da bih ga ikako iskoristio.

Ja sam zbog toga napravio nov nalog,na koji stize sve zivo,a ovaj pravi na koji imam porudzbina na nekih 500.000 nista,ni za rodjendan mi nisu poslali,ja im pisao oni kao verovatno niste stiklirani na one promocije ali jesam🤷🏻‍♂️

isto. a+ na suvo. bas gledao mejlove. poslednji put su mi se obratili i poslali kod u novembru prosle godine. aktivirane sve opcije za komunikaciju. na viber poslali 3 poruke ukupno. na jedan mejl stize svakodnevno spam tj onaj njihov genericki reklamni. ostalo nista. nema veze, narucicu i ovo bez kupona nego bas sam hteo jedne ćega da narucinm gratis od njih, narandzaste.

Meni google ugasio mail, tako da verovatno propadaju mnogi vauceri. Ne znam postoji li opcija bar slanje tih vaucera da preusmere na drugu email adresu, al mislim da od toga nema nista. A uskoro bi mi trebao jedan sitan vaucer
Neću da pitam šta treba da uradiš da bi ti Google ugasio mail, osim ako nije 2+ godine potpune neaktivnosti.
U svakom slučaju ne vidim problem, promeni e-mail adresu u postavkama Ananas naloga i to je to...
Inače, bar koliko ja znam, nepostojeća e-mail adresa se ne može preusmeravati na druge e-mail adrese.
Ali vidi sa Googleom...

čudo, obično svaki dan smaraju sa mailovima, a sada kad su trebali da pošalju vaučer nema maila

isto. a+ na suvo. bas gledao mejlove. poslednji put su mi se obratili i poslali kod u novembru prosle godine. aktivirane sve opcije za komunikaciju. na viber poslali 3 poruke ukupno. na jedan mejl stize svakodnevno spam tj onaj njihov genericki reklamni. ostalo nista. nema veze, narucicu i ovo bez kupona nego bas sam hteo jedne ćega da narucinm gratis od njih, narandzaste.
Kda nema vaucera kombinuj tiper pa skupljaj bodove na drugom nalogu, brzo se skupi 500 - 1000 dinara..

Vrh Dno