Još jedan glas za igpsport bsc100s imas bundle sa senzorom kadence i brzine na aliexpress
Ne meri isto, senzor na tocku je mnogo precizniji i nema kasnjenje
GPS senzor brzinu dobija kalkulacijama između dva referentna uzorka i to zapravo nije trenutna brzina nego prosecna u uzorku od 2-3 sek možda i duže zavisi od uzorkovanja
mogućnost setovanja gume: 16`/ 18`/ 20`/ 22`/ 24`/ 26`/ 700C ili 100cm - 299cm
Da, GPS senzor je moving average. Otud i lag, par sekundi.Ne meri isto, senzor na tocku je mnogo precizniji i nema kasnjenje
GPS senzor brzinu dobija kalkulacijama između dva referentna uzorka i to zapravo nije trenutna brzina nego prosecna u uzorku od 2-3 sek možda i duže zavisi od uzorkovanja
cateye velo 7 nema 29 tocak u podesavanjima?
Babe i žabe. Jeste 1 Hz, ali ti ne prokazuje to. U svakom momentu prikaže ne ono što je u toj sekundi registrovao, već prosek prergodne 3 (recimo). Zato promenu brzine vidimo uz neko kašnjenje.Pa nije baš par sekundi, preteraste ga i vi.
Trebalo bi da je 1Hz na većini telefona, tj 1 GPS fix po sekundi
Nismo preterali, to je prosek od bar 3 sekunde...Pa nije baš par sekundi, preteraste ga i vi.
Trebalo bi da je 1Hz na većini telefona, tj 1 GPS fix po sekundi
recimo vozite trening i za 120min recimo treba da napravite 70km, rezultati ce biti veoma razliciti sa gps i zajedno sa senzorom
Prosek kad padne za 0.2 ili 0.3km/h to su jako velike razlike
Kada postoji senzor plus GPS Garmin radi auto korekciju i postaje izuzetno precizan za merenje.Ako kažemo da je average na treningu bio 30km/, to je 1% i zaista ne zvuči mnogo, jer u specifikaciji svih tih uređaja stoji da im preciznost manja od toga..... I GPS i mehanički.
Samo ti njega vodi, biciklizam je mazohisticki sport...ako padne kisa ima da zapamti voznju i trazice josI evo upravo gledam u ove oblake i razmišljam kako da otkažem jedan support ride koji sam dogovorio danas. Jeste manje od 20km, ali ako padne kiše, ta osoba u životu više neće sesti na bicikl, a sada ne odustaje da ide i po ovakvom vremenu 🙄
Kada postoji senzor plus GPS Garmin radi auto korekciju i postaje izuzetno precizan za merenje.
a 1% je velika razlika kada vec das svoj maksimum, ti to bar znas...
Samo ti njega vodi, biciklizam je mazohisticki sport...ako padne kisa ima da zapamti voznju i trazice jos![]()
Taman za dete. Sviđa mu se.Bulls je korektan brend, mada meni njihovi ramovi nisu odgovarali
A Sharptail je po njihovoj nominklaturi početnički model, po svemu
Imam sharptail osnovnu verziju Tourney menjači ,prvo sam je vozio ja ,pa poslednjih nekoliko godina majka ,na njemu sam za desetak godina samo zamenio gume ,nisam imao potrebeKakvi su bulls sharptail bicikli?
Hvala na ovakvom odgovoru, svaka cast, zanima me dokle se moze doci autom, i da li cu morati da vozim uzbrdo bajsem ili moze skroz do staze da se pridje, i gde cu izaci kada spustim celu stazuNajbolje da skineš aplikaciju Trailforks ili Stravu, ova prva je preglednija i kreneš polako da proučavaš.
Što se tiče transfera do tamo i oni su takođe obeleženi, al iz NS-a izdvojio bih četiri.
Sremska K.- Popovica i dalje u šumu pored kafića Gorski smeško izlazis gore na greben (Kraljeva stolica)
Sremska K. - ulicom Sonje Marinković pa Glavica i pored planinarskog doma Zanatlije pa u šumu. (Tu kad se popnes prvo nailazis za jedno odvajanje za Vepar trail, onda gore na Roco i Death trail, tu su i vepar2 i junior.
Petrovaradin- Bukovac pa gore na zvezdu tj. zamisli želju se zove skulptura iznad Bukovca. Odatle možes kroz šumu da se spustiš do Stražilova ili na drugu stranu u šumu pa ćeš ukrstiti put na kraju sa prethodnim trasferom preko Glavice.
Petrovaradin- Alibegovac pa malo pre vikendice "Vikendaja" imas desno odvajanje u šumu i na kraju dolaziš na isto mesto kao kod prethodna dva.
Sva 4 su fina za voznju za i nabijanje kondicije
Ako te zanima nešto kokrentno oko nekog traila piši, mada ni ja nisam sve prošao.
Vido sam tu stazu na youtube i znam gde pocinje (tu odma preko puta spomenima slobode) jedino mi nije jasno gde se zavrsava. Hvala na prethodnom objasnjenjuKolima možeš do šume bilo kojim transferom ali ti svakako preostaje teži deo, penjanje kroz šumu
Ali ako već ideš kolima onda onda ti je najbolja opcija da se popneš na Iriški venac pa levo na greben pored hotela Norcev i posle nega nekih 1km sa leve strane ima izletiste Astal (Stolovi) tu parkiraš i odatle malo niže u šumi počinju većina ovih popularnnih trailova, Roco,Death, Vepar 1 i 2.
Takođe ako ti se ne vozi uzbrdo, Bajk park Rakovac imaju organizovani shuttle prevoz, kombi sa prikolicom vas ceka dole i vozi na početak staze.Imaju sajt pa se raspitaj u koliko ti se dopada tako nesto. Tu imas finu stazu Zmajev trag...
Takođe bih izdvojio jos jednu stazu počinje od pariknga kod spomenika Slobode i prati potok prema manastiru staro Hopovo, tako se i zove Staro Hopovo.
Baš sam juče prošao tu, prelepa staza, dosta brza i nju uvek odvozam kad se nađem u blizini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari