Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Slika i ton su odvojeni strimovi. Kod sportskih prenosa je uočljivo kod komentara i zvuka, ista slika ali komentar je obično na više jezika za različita tržišta a sanjim ide i zvuk, nečiji ili više mikrofona. Prenosi uživo imaju slabu kontrolu kvaliteta pa je većina problema iz samog izvora ili negde usput.

Kod mene je na android Boxy Xiaomi Mi juce za vreme kosarke slika bola uzasna.Seckala,kocila,ton i slika nesinhronizovani.Upalim na tabletu,drugi nalog ista prica.Da li se nekome isto desava?Generalno ponekad ukoci N1 ,ali rts(samo sport gledam) nikada nije.Pozdrav:

@simke000 ovo uopšte nije tema za EON aplikacije

Evo sad sam na vikendici i potvrđujem da posle dva sata gledanja ne samo Arena nego i nekih drugih MTS kanala tipa Balkan trip više slika ne secka, ne koči, ne pikselizuje i nema više problema ni sa tonom u vidu povremenog i iritantnog nestajanja. Znači trebalo im je 4 meseca to da srede, bolje ikad nego nikad :)

Evo sad sam na vikendici i potvrđujem da posle dva sata gledanja ne samo Arena nego i nekih drugih MTS kanala tipa Balkan trip više slika ne secka, ne koči, ne pikselizuje i nema više problema ni sa tonom u vidu povremenog i iritantnog nestajanja. Znači trebalo im je 4 meseca to da srede, bolje ikad nego nikad :)
Blago tebi mene isekli pre par dana a još nisu montirali mast....kažu samo što nisu

Kad je tebi beše isticao ugovor...znam da su te zvali pa ih ti odbio i znači posle toga te isključili sa Totala.

Sve nas to čeka.

Ako nekog zanima, upravo sam vratio STB, daljinac i strujni kabl i zavrsio sa MTS djubretom. Niko mi nije ni spomenuo ni trazio tanjir i LNB.

Bogami počeli su opasno da zivkaju i "prete" skorim isključivanjima tako da mislim da je vrlo blizu kraj što se TTV tiče. Prvo se nisam javljao na raznorazne pozive, juče se javih, bla, bla, bla, treba sutra ponovo da me zovu i tako. Ponuda je 3 meseca po 50% i ostalo po punoj ceni naravno. Pošto mi je to usluga u vikendici gde su mi matori i pošto sam skoro tu izvaćario net (wifi preko optike od rođaka) od kuće pored moje otpale su neke druge kombinacije tipa Yettel pošto je i on poskupeo i nema mnogo meseci po 50% tako da mi je sada ipak ostalo samo da po što povoljnijim cenama izvučem taj MSAT. Imam u stanu Box 4 i u tom slučaju bi na drugoj lokaciji imao pravo na tzv. uslugu MSAT uz Iris tv što znači pretplatu 1150 din. ceo ugovor + cena drugog risivera i to juče napomenuh sasvim neinformisanoj radnici koja me zvala pa je ostalo ponovo da me zovu. U tom slučaju bih morao preko nekog android boksa da kevi omogućim gledanje ovih kanala što su sada na Totalu FTA što nije problem ali treba se ona snaći sa rukovođenjem istog ;)

Da ja živim na toj lokaciji svakako ne bih pristajao na MSAT nego bih uveo nešto od tih optičkih mogućnosti koje imam a ovako se nadam da to kod matorih može da prođe, da ne bude problema sa signalom kao što ljudi na toj temi pišu da ima a valjda je na 32 inča iole gledljivo, mislim na SD kanale. I još ako ovu cenu izboksujem onda manje više okej. Ne može se finansijski ispratiti i boks paket u stanu i još jedan optički paket na drugoj lokaciji, logično. Jednostavno, dolazi kraj Totalu sviđalo se to nama ili ne, pogasiće oni do kraja godine sve izgleda, ko ima mogućnosti da ih otkači verovatno će to i uraditi ali imajući u vidu ogroman broj korisnika koji žive u ruralnim predelima alternative jednostavno nema. Već vidim u tom kraju gde mi je vikendica nove satelitske antene umesto Totalovih a verovatno ima i ljudi kojima su samo okrenuli antene na novi satelit.

Može to i bolje, ja sam dobio 11 meseeci sa 50% popusta na ceo bundle 4G i TV.

Bogami počeli su opasno da zivkaju i "prete" skorim isključivanjima tako da mislim da je vrlo blizu kraj što se TTV tiče. Prvo se nisam javljao na raznorazne pozive, juče se javih, bla, bla, bla, treba sutra ponovo da me zovu i tako. Ponuda je 3 meseca po 50% i ostalo po punoj ceni naravno. Pošto mi je to usluga u vikendici gde su mi matori i pošto sam skoro tu izvaćario net (wifi preko optike od rođaka) od kuće pored moje otpale su neke druge kombinacije tipa Yettel pošto je i on poskupeo i nema mnogo meseci po 50% tako da mi je sada ipak ostalo samo da po što povoljnijim cenama izvučem taj MSAT. Imam u stanu Box 4 i u tom slučaju bi na drugoj lokaciji imao pravo na tzv. uslugu MSAT uz Iris tv što znači pretplatu 1150 din. ceo ugovor + cena drugog risivera i to juče napomenuh sasvim neinformisanoj radnici koja me zvala pa je ostalo ponovo da me zovu. U tom slučaju bih morao preko nekog android boksa da kevi omogućim gledanje ovih kanala što su sada na Totalu FTA što nije problem ali treba se ona snaći sa rukovođenjem istog ;)

Da ja živim na toj lokaciji svakako ne bih pristajao na MSAT nego bih uveo nešto od tih optičkih mogućnosti koje imam a ovako se nadam da to kod matorih može da prođe, da ne bude problema sa signalom kao što ljudi na toj temi pišu da ima a valjda je na 32 inča iole gledljivo, mislim na SD kanale. I još ako ovu cenu izboksujem onda manje više okej. Ne može se finansijski ispratiti i boks paket u stanu i još jedan optički paket na drugoj lokaciji, logično. Jednostavno, dolazi kraj Totalu sviđalo se to nama ili ne, pogasiće oni do kraja godine sve izgleda, ko ima mogućnosti da ih otkači verovatno će to i uraditi ali imajući u vidu ogroman broj korisnika koji žive u ruralnim predelima alternative jednostavno nema. Već vidim u tom kraju gde mi je vikendica nove satelitske antene umesto Totalovih a verovatno ima i ljudi kojima su samo okrenuli antene na novi satelit.
Mozes da im uzmes i Eon van mreze ili da nadjes nekoga ko bi ti dao nalog koji bi mogao da koristis preko nekog android boxa.

Znam, razne su opcije u igri, videću još ali pre toga bi morao načisto da se kurtališem Totala a pitanje koliko je to izvodljivo obzirom da stari ugovor ističe narednog avgusta a da vidimo hoće li nas kolektivno gasiti uskoro ili ovako jedan po jedan...uglavnom, nije više aktuelna ona priča za sve nas totalovce oko čiste migracije bez potpisivanja nove UO ako je to i uopšte bila mogućnost u nekom momentu. Zovu i nude potpuno nove ugovore sa njima i prva priča im je ili to gašenje signala ili da imaju problema sa signalom. Baš su pojačali tu kampanju pa zato i ne očekujem da će počivši TTV dugo opstati u ovom obliku.

Meni danas dolaze ljudi iz mts da instaliraju opremu...total su mi isključili pre jedno dve nedelje...eto najurio sam ih bio ali onda beše cvik...a druge mogućnosti nema imajući u vidu oklnosti ko koristi najviše na vikendici tv...

Pa mnogo je i premnogo dve nedelje da si bio bez usluge...je l to zato što si ih baš najurio kako si pisao :D

Ja sam iskreno šokiran činjenicom da i posle zamene opreme za m:sat i prelazak na drugi satelit, ton i dalje prekida. :censored:

Katastrofa ako je tako. Jesu ti i antenu zamenili ili nisu ? Pisaše ljudi skoro na toj drugoj temi da nema više problema. Meni na TTV radi od skora sve okej, bez seckanja slike i prekidanja tona. Neverovatno.

Vrh Dno