markokostic75
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.04.2019
- Poena
- 135
I nista od update za smart tizen aplikaciju?
Na zalost ni ovo na kraju nije funkcionisalo, zapravo u startu jeste radilo odlicno ali kasnije bagovalo kao i pre.Resih malo da eksperimentisem i ispostavilo se da je ipak do internet veze, iz nekog razloga ova nova platforma im je bas osetljiva na slabiji wifi pa baguje, u smislu plavog ekrana i nece da pusti sadrzaj.
Imao sam neki Asusov ruter koji mi je sluzio kao ripiter da siri wifi u prizemlju pa iz njega nabodem mrezni u stb i proradi kako treba, tek po nekad se mozda na sekund pojavi plavi ekran pri promeni kanala ali brzo nestane i pusti kanal bez da izbaci onu gresku kao ranije. Mogu ovi iz Yettel-a da me zaposle kod njih da im radim podrsku posto od njih nema 'leba😀
Druga stvar koja me nervira od kada su mi zamenili box je da se i on gasi kada se ugasi tv, koja bese to opcija da je iskljucim?
Hvala svima koji su sa predlozima pomogli da resim problem👍
Jeste, imam utisak kao da smo kunići, pusti eksperimentalnu aplikaciju i eksperimentiši, a mi se nerviramo. Lepo vratio staru i miline, sve radi.Na zalost ni ovo na kraju nije funkcionisalo, zapravo u startu jeste radilo odlicno ali kasnije bagovalo kao i pre.
Na kraju sam uradio kao i kolega @Alltrack, obrisao novi update i vratilo me na izvornu verziju, sa play prodavnice pokupio azuriranje i evo sada rada bez zakucavanja.
Imaš li link za tu anketu, ja nikad ništa ne dobijam.Sad su mi dali anketu rekao sam da su preskupi al to nece pomoci
Prvo moraju da srede i ispeglaju box aplikaciju, da radi kako treba i da joj vrate opcije snimanja, pretraživanja, info itd. A to će biti kako stvari stoje tek oko Nove Godine. Pa onda tek slede TV aplikacije za pametne televizore.I nista od update za smart tizen aplikaciju?
Bitna stvar koliko im mi ovde pišemo o funkcionalnosti TV-a (ne funkcionalnosti) toliko ih je benchmark sajt pohvalio.Sad će ih nagrdimo u anketi, ali njih baš nešto seva. 😉
Nove godine, ali koje? 🤣Prvo moraju da srede i ispeglaju box aplikaciju, da radi kako treba i da joj vrate opcije snimanja, pretraživanja, info itd. A to će biti kako stvari stoje tek oko Nove Godine. Pa onda tek slede TV aplikacije za pametne televizore.
Bitna stvar koliko im mi ovde pišemo o funkcionalnosti TV-a (ne funkcionalnosti) toliko ih je benchmark sajt pohvalio.
https://benchmark.rs/clanci/softver/televizija-modernog-doba-sta-sve-nudi-yettel-tv-platforma/
Pa kada se setim da su na samom početku pre 3 god. ishvalili onu prvobitnu bagovitu aplikaciju - što sada ne bi hvalili ovu novu trenutno aktuelnu...![]()
Bitna stvar koliko im mi ovde pišemo o funkcionalnosti TV-a (ne funkcionalnosti) toliko ih je benchmark sajt pohvalio.
https://benchmark.rs/clanci/softver/televizija-modernog-doba-sta-sve-nudi-yettel-tv-platforma/
Nove godine, ali koje? 🤣
Znači ja sam desna obala, pošto radi internet 😛Od jutros od 2 ne radi internet, Beograd leva obala
Isti slučaj. I nije prvi put da jedno piše (tipa neki film ili emisija) a kada to pokrenem bude tj. krene nešto od ranije (prethodna emisija ili vesti i sl.). To mi se recimo milion puta dešavalo sa sportom - nađem i odaberem željenu utakmicu, pustim je i - krene neka sasvim druga utakmica, drugih timova-klubova, a nekad čak bude i sasvim drugi sport tipa krene odbojka umesto fudbala ili basketa itd. I ne retko kada dođe do kraja (filma ili utakmice) umesto da pređe na naredni period-sesiju - ono tad počne druga utakmica ili film (znači ostane mi neodgledano zadnjih 15-20-30 minuta - što filma što utakmice koju sam gledao).Pre neki dan vratim da pogledam film na prvoj Mr. Brooks, interesantan film. Nekih 20 minuta do kraja prebacuje na sledece poglavlje ide neka druga emisija. Odem da vidim da li preko web tv sa desktopa mogu da zavrsim film, taj deo poglavlaja posle prekida nosi oznaku nije dostupan. LOL
Welcome to club😀Danas ne smem da prebacujem kanale, non-stop greške P000 i P001. Pali-gasi, restartuj, radi fabrički... Haos.
A ovaj početni ekran mi drži danima Betmena Početak, ironično. Pa kad sa početnog kliknem ok ili TV a ono zamrzne, pa moram još jednom da biram kanal za uživo TV. Najintuitivnija moguća stvar kakva je paljenje TV-a sad je rebus.
Zdravo, javi nam se privatnom porukom, kako bismo sve proverili za tebe.Je l' ima neko od jutros problem?
Nemam internet ni na jednom TV-u niti telefonu. Restartovao ruter, sve lampice zelene ali No data connection na svim.
Čekamo te da nam se javiš privatnom porukom. Rado ćemo sve proveriti za tebe.Od jutros od 2 ne radi internet, Beograd leva obala
Primetili smo smetnje u funkcionisanju pojedinih servisa i usluga. Naš tim radi na njihovom otklanjanju i očekujemo da će uskoro sve biti vraćeno na uobičajeni način funkcionisanja. Hvala na razumevanju.Danas ne smem da prebacujem kanale, non-stop greške P000 i P001. Pali-gasi, restartuj, radi fabrički... Haos.
A ovaj početni ekran mi drži danima Betmena Početak, ironično. Pa kad sa početnog kliknem ok ili TV a ono zamrzne, pa moram još jednom da biram kanal za uživo TV. Najintuitivnija moguća stvar kakva je paljenje TV-a sad je rebus.
Jel ti na play prodavnici automatsko ažuriranje?Ceo dan nisam ukljucivao TV, sad pustim kad ono ponovo mi azurirali aplikaciju na zadnju verziju, ovu super brzu da uzivam u neverovatnom iskustvu😀
Ima li nacina da se kroz box blokira update?
Vratite snimanje i pretragu... I sredite bag da kada se uključi stb da ide uživo, ne da nastavlja kada smo ga isključili.Zdravo, javi nam se privatnom porukom, kako bismo sve proverili za tebe.
Čekamo te da nam se javiš privatnom porukom. Rado ćemo sve proveriti za tebe.
Primetili smo smetnje u funkcionisanju pojedinih servisa i usluga. Naš tim radi na njihovom otklanjanju i očekujemo da će uskoro sve biti vraćeno na uobičajeni način funkcionisanja. Hvala na razumevanju.
Hvala vama na reagovanju, proradio je internet u toku dana.Čekamo te da nam se javiš privatnom porukom. Rado ćemo sve proveriti za tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari