Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Nisam još probao, ali ako voliš 2D platformere onda vredi, meni se svideo i The Lost Crown, tako da cu i ovaj obrnuti.

odlicna vest. kao neko ko ima 200tinak sati u dead cells, jedva sam cekao da izadje ovaj princ iz early accessa pa da ga igram

Društvo ladno prosla uplata sa paypalla CG na Slovenija nalog.
Na drugom forumu pisao momak,rekoh da probam,kupio igru za 5e.

Prošlo i meni na USA store, bez problema vezao svog Paypal nalog i kupio igru na storeu direktno. :)

Kupio i ja pre-order S.T.A.L.K.E.R 2 preko PayPal na US nalog. Baš lepo što ne mora više wallet top up.

Prolazi i Apple Pay, preko naše kartice, na US i Singapuru sam kupovao igre.

Lepa vest da prolazi PayPal.
Mada kod dopune wallet-a skoro uvek imaš dodatni popust prilikom kupovine.

I dodatni rizik...

PS Plus igre za septembar:

Psychonauts 2
Stardew Valley
Viewfinder

Psychonautsi su odlični, dizajn levela je neverovatan, preporučujem da se proba.
Stardew Valley je bas popularna igra ali je nisam nikad igrao.
Ova treća mi je super jer vuče na Witness tako da ce da se proba i ona.

Hocu da napravim turski nalog,al mi ne dozvoljava. Neko za preporuku vpn?
Pise kontaktirati koris.servis

Super mesec za vlasnike PS4 konzola i one koji u zadnjih 10 godina nisu odigrali Stardew Valley koja postoji na svim mogućim platformama i obožavam je, ali nikad mi ne bi palo na pamet da započnem novu farmu na Playstationu.

Ako je neko voljan da mi napravi turski nalog,dacu mu e mail,bio mu zahvalan. 😆 Na pm.

Ako može sad svuda da se doda naš PayPal, možda može i na turski PSN nalog :) Probam malo kasnije...

Nalog mozes da napravis sam. placanje je problem.
Nisam uspio,na kraju pise kontaktirati koris.podrsku.
Plaćanje sam nasao nacin, Turskog drzavljanina sa njegovom karticom ce mi zavrsiti sve. Samo nalog mi potreban da kreiram. Vidim i na YT komentare da ljudi imaju problem kod kreiranje naloga iz Turske

Dodah sinoć naš PayPal bez problema na US PSN nalog, ali i na japanski nalog koji sam napravio onomad za jeftinog Spajdija 2. Izgleda jedino da na japanskom nalogu ne mogu da se kupuju igre sa oznakom CERO Z (ekvivalent 18+) pošto je za njih potrebno priložiti neki japanski ID ili karticu. Kad sam već bio krenuo, napravih i jedan indijski PSN nalog, ali na njemu takođe nema opcije PayPal, kao ni na turskom (ali svakako su tu vaučeri sa indijskog Amazona).

Forza H je akciji jos danas na usa nalog 42$,oko 36e.☹️
Sinoc potrosih pare sa kartice,cekacu na neki drugi popust

Nazad
Vrh Dno