Probao radiMeni danas ne radi move.tv. Kad probam da se ulogujem, redirektuje na stranicu play.move.tv i tu ostane crn ekran.
Ja imam ipv6 adresu, proverih jutros kad si pisao.Ima li neko vezu sa narednom podrškom u Supernovi da ih pita zašto uređaji ne dobijaju ipv6 adrese od sinoć?
Kod mene crveno na IPv6.
Sve zeleno?![]()
Test your IPv6.
This will test your browser and connection for IPv6 readiness, as well as show you your current IPv4 and IPv6 address.test-ipv6.com
Provereno, sve ok. Do njih je.Bilo je u kod mene (bivši ExeNet).
Treba proveriti:
1. da li je uopšte uključen u Settungsuma kontrolera Windows-a
2. da li je uključen u router modu rutera (Advanced set. kod mog Merusys AC12).
Koristiš supernova ruter ili svoj?Ima li neko vezu sa narednom podrškom u Supernovi da ih pita zašto uređaji ne dobijaju ipv6 adrese od sinoć?
supernovinKoristiš supernova ruter ili svoj?
Kod mene se isto deshava zadnjih mesec dana na Tesla webos TV-u.Svaki drugi dan, nekad i svaki dan, Move aplikacija na LG WebOS TV-u mi se izloguje. I prilikom pokretanja izbaci kod koji treba da se ukuca na app na telefonu da bih mogao da gledam tv. Jel jos neko ima ovaj problem?
Znaci i te kako, jer recimo mnoge aplikacije na telefonu koriste ipv6 servere tako da ne mozes da pristupis njima kada si povezan na wifi (recimo mozzartsport, plarium...)Pa nista za one koji ne koriste ipv6.
Ja koristim jer tako zaobilazim placanje haraca u vidu staticke ipv4 adrese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari