Zamolio bih vas da Samsung i Pixel i ostale nekineze ne stavljate u isti kos
editovao sam i izbacio na imgur pošto je TG link zeznut.
ovo su inače nekompresovane fotke, slobodno otvorite na računaru 🤣
ako nekog zanima, Pixel 10 i S25 jedan pored drugog. sto bi se reklo, ne daj Boze nikome 😂
Kao neko ko je koristio Note 2, Note 3, Note 4, 9, 10+, s22u, s23u, ne mogu da se setim da li sam imao osmicu ili sam sanjao

a u porodici imao i razne modele Huawei-a i Honora, Apple, ostale modele Samsunga, i p7 pro sestra terala godinu dana, dosta je tu bilo poredjenja sa s23u

sad kad sam koristio Xiaomi godinu i kusur dana, 14u i 15u, i Oppo Find x8u vec koliko meseci, razlika u softveru je toliko minimalna da je svako zaljenje, da prostite, pro*eravanje.
Tvrdim da je ColorOS bolji od OneUI-a, a da HyperOS ne zaostaje uopste za OneUI-em.
Da, neke stvari su bolje uradjenje na Samsungu, neke na HyperOS-u, ajde da ne ispadne da preterujem ili fanbojisem, zbog popularnosti neka bude da je HyperOS 95% od Samsunga, losiji od toga nije sigurno.
vise je pitanje ko je na sta navikao gde su ljudi tvrdoglavi i nece da menjaju - Apple sindrom. kad mu das android, kao da si mu dao go*no u ruke, tako se slicno i ljudi koji koriste Samsung ponasaju i gade na sve ostalo, sto nema veze sa stvarnim funkcijama ni time kako telefon radi, nego samo stvar navike.