Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Ja sam ekstra zadovoljan ultricom, kompletan telefon. Oduševljava me svaki dan. Mislim da ga neću menjati 2-3 godine sigurno i da će me rešiti zavisnosti menjanja telefona svakih par meseci :D
15 ultra mi se opasno sviđa još da je manje veličine bio bi moj izbor .
Ovako 13 tica i 15 tica završavaju posao .

15 ultra mi se opasno sviđa još da je manje veličine bio bi moj izbor .
Ovako 13 tica i 15 tica završavaju posao .
Običan 15 predobro lezi u ruci,izgled,tanki rubovi.. Bas sam poredio, u levoj ruci držim 15 ultru, u desnoj običan 15.. 15u nema šta da traži izgledom, mislim da je prošlo vreme ogromnih telefona iako svi proizvođači i dalje forsiraju 6.7"..Bas je lep telefoncic X15..

Jel netko skorije otkljucavao bl, rastao sam se od x100u u korist x15u pa se razmisljam eu rom flashat...

Uzeo si kinesku Ultru? Nema otključavanja kod kineza više.
Ili misliš na xiaomi.eu rom?

Jel netko skorije otkljucavao bl, rastao sam se od x100u u korist x15u pa se razmisljam eu rom flashat...
imas u jednoj od poslednje pinovanih poruka skriptu za otkljucavanje.

t.me/Xiaomi15UltraGlobal

Skripta sama salje request po kineskom 00:00 vremenu, jedino tako sad ovih dana mozes da otkljucas sam jer ima bas malo slotova.

Konačno punjač od 90 w .
Neko da mi kaže koje korake da podesim radi bržeg punjenja .

Koristi li neko od vas ovaj telefon uparen sa Samsung satom?Non stop mi prekida vezu sa satom pa moram rucno da ulazim u Samsung Wear i rekonektujem.Instaliran Samsung Wear i Samsung watch 6 plugin sa Playstore-a i data sva ovlascenja + zakljucavanje rada SW u pozadini.Jedino sto nisam pokusao je reset sata.

Da odgovorim sam sebi,osim Wear-a i plugina,potrebno je skinuti i Samsung Accessory Service sa prodavnice.Sad radi normalno.A sto se tice samog telefona posle ovih desetak dana-odavno mi se nije desilo da telefon ljepse izgleda i lezi u ruci bez maske ali zbog ovog zagrijavanja,koriscenje bez maske je neprijatno iskustvo.Kamera je duplo bolja u odnosu na prethodni s23,punjenje i fingerprint su dosta brzi i ekran je odlican.Baterija nista specijalno,jedva dobaci do spavanja...

Da odgovorim sam sebi,osim Wear-a i plugina,potrebno je skinuti i Samsung Accessory Service sa prodavnice.Sad radi normalno.A sto se tice samog telefona posle ovih desetak dana-odavno mi se nije desilo da telefon ljepse izgleda i lezi u ruci bez maske ali zbog ovog zagrijavanja,koriscenje bez maske je neprijatno iskustvo.Kamera je duplo bolja u odnosu na prethodni s23,punjenje i fingerprint su dosta brzi i ekran je odlican.Baterija nista specijalno,jedva dobaci do spavanja...
Obican X15?

Da li neko zna zasto je telefon u Mi radnji na januarskom apdejtu? Samsung se recimo automatski azurira na poslednji apdejt cak i u radnjama dok je kamera na 15 Ultra bas losa iz razloga sto nema poboljasanja na demo primercima

Na adaptivnom osvjezavanju slabije ali osjeti.Steta bas,nosi mi se bez maske.Moja teorija je da su nekako pokusali da srede magljenje kamera na x14 pa su razvukli toplotu po poledjini.Nadam se da ce ovo softverski rijesiti nekako,bas mi se ne prodaje tel svake godine...

Da.Sto se tice zagrijavanja malo je manje kada se osvjezavanje stavi na adaptivno,a ne na 120hz ali ipak je tu...Problem je sto je duz citave poledjine-da je samo oko kamere nije ni vazno ali ovako....
Da, steta, lep i odlican telefon... Za tu lovu, meni se cini, ozbiljan propust, sto sebtice grejanja

Pisao sam i ja o tom grejanju pa sui govorili da širim neistine. Ja sam sve bio stavio na 120 hz jer je adaptivni režim loš a tek se onda grejao. Ja sam kroz masku osetio više puta u džepu da je topao

J.bg ,kad je zelja jaca od razuma:)Ja sam htio da zamijenim telefon da ima bolju kameru,brze punjenje i da je manjeg formata.S obzirom da mi iphone softver uopste ne odgovara,trziste malih telefona je veoma oskudno...Nije ovo los telefon svakako...

brate, ako je grejanje jedini problem koji imaš, uživaj.
vrh je telefon.

imas u jednoj od poslednje pinovanih poruka skriptu za otkljucavanje.

t.me/Xiaomi15UltraGlobal

Skripta sama salje request po kineskom 00:00 vremenu, jedino tako sad ovih dana mozes da otkljucas sam jer ima bas malo slotova.
Ovo u vezi otkljucavanja je za novije telefone?
Ja sam otkljucao jedan xiaomi redmi note 8 star nekoliko godina. Doduse nije htelo otkljucavanje preko Kineskog mi naloga, vec preko drugog koji sam napravio ( globalni) .

Za ostale koji pisu da ako nece xiaomi 16 biti globalni, kao da ih nema. Meni nije jasno zasto nesto treba da bude globalna verzija? zbog google koji je sve sistemski, samo iskacu poruke svuda u dialeru, u sms aplikaciji,...Globalni romovi su jedni od najgorih( svi globalni, za sve marke telefona)

Ovo u vezi otkljucavanja je za novije telefone?
Ja sam otkljucao jedan xiaomi redmi note 8 star nekoliko godina. Doduse nije htelo otkljucavanje preko Kineskog mi naloga, vec preko drugog koji sam napravio ( globalni) .

Za ostale koji pisu da ako nece xiaomi 16 biti globalni, kao da ih nema. Meni nije jasno zasto nesto treba da bude globalna verzija? zbog google koji je sve sistemski, samo iskacu poruke svuda u dialeru, u sms aplikaciji,...Globalni romovi su jedni od najgorih( svi globalni, za sve marke telefona)
da, sa HyperOS-om su pooštrili mere i sa svakom novom verzijom je sve gore i gore.
od HyperOS dvojke imaš prava da otključaš samo 3 telefona godišnje, a već su najavljeni novi limiti za HyperOS 3 za Kineze, videćemo šta će biti za globalnu verziju.

Prošlo pola godine, a problem sa pregrevanjem nije rešen. Nije ovo telefon od 300e, pa da mu se progleda kroz prste. Ili su zasrali sa kamera modulom, pa toplota nema gde da se odvodi ili softverski ne znaju da reše problem.
Vidim da je reddit prepun žalbi na račun baterije i pregrevanja.

Prošlo pola godine, a problem sa pregrevanjem nije rešen. Nije ovo telefon od 300e, pa da mu se progleda kroz prste. Ili su zasrali sa kamera modulom, pa toplota nema gde da se odvodi ili softverski ne znaju da reše problem.
Vidim da je reddit prepun žalbi na račun baterije i pregrevanja.
Da, neverovatno... Telefon od soma evra ***, ok sad je malo jeftinije, ali...

Vrh Dno