Ja sam ovako nesto gledao, ali bas zbog problema sa reljefastom plastikom sam odustao, jer mislim da nece da se pricvrsti kako treba, jedino da se zalepi.Potrebna preporuka za neki vakuumski + megnetic nosač za telefon (6,74" od 200 gr) u kolima, znači da može da se pričvrsti za plastični enterijer u vozilu (koji je uvek malo reljefast) a sa druge strane da drži telefon magnetom? Može i sa temua ili sa KP...
Ovaj se drži izuzetno dobro, mada sam ga probao na staklu i na Ikea podlozi za sto, koja je blago reljefna, nisam na kontrolnoj tabli.. Nije magnetni držač, iako drži dobro moj telefon (6.4", 180g), ali vrh može da se zameni za magnetni, u pitanju je standardna kugla na stezanje.Potrebna preporuka za neki vakuumski + megnetic nosač za telefon (6,74" od 200 gr) u kolima, znači da može da se pričvrsti za plastični enterijer u vozilu (koji je uvek malo reljefast) a sa druge strane da drži telefon magnetom? Može i sa temua ili sa KP...
Koliko naplatili koja cena i koja carina , Ja hocu neku kameru od 100 EU BG carina pa neznam koliko ce da me oderu.
ali kako si drugaru pre neki dan debele dažbine naplatili, odustao sam.
Bilo u temi kablova. Ovo je najosnoviji model, nepoznat čip i ne zna se sta podržava od pcm. Potrazi keysion brend, imaju bolje i proverene dac uredjaje, mada mislim da im je coins popust trenutno nizak. Minimum cx31993 čip za ovakve stvari$0.97 posle novčića
I just found this on AliExpress:
US $5.31 | Rocoren USB C to 3.5mm Jack Dac Audio Cable Male To Female Headphone Adapter Type C To 3.5 mm Converter for Samsung Xiaomi Phone
![]()
Rocoren USB C to 3.5mm Jack Dac Audio Cable Male To Female Headphone Adapter Type C To 3.5 mm Converter for Samsung Xiaomi Phone - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Imam Fiio, ali ovaj nalete, pa da podelim. Nije baš Kung Fu Bezmark® brend. Za manje od 100 dinara ću da uzmem 1, pa da vidim kakav je.Bilo u temi kablova. Ovo je najosnoviji model, nepoznat čip i ne zna se sta podržava od pcm. Potrazi keysion brend, imaju bolje i proverene dac uredjaje, mada mislim da im je coins popust trenutno nizak. Minimum cx31993 čip za ovakve stvari
Prva nije nesto, imao od istog ptoizvodjaca na mag safe, mnogo se greje, dok je preko kabla ok.Toocki Power Bank MCD 40% 11.26$
I just found this on AliExpress: US $48.32 | Toocki PowerBank 10000mAh Magnetic Wirelss 15W USB C PD 22.5W Fast Charge for iPhone 16 15 14 13 Portable Power Bank for Magsafe
Ili još bolje:
I just found this on AliExpress: US $41.65 | Toocki Portable PowerBank Built-in USB C Cable 10000/20000mAh PD 22.5W Fast Charging Power Bank for iPhone 16 15 14 13 Samsung
kome daje 44% na MCD
8.79$ 10.000 mAh
13.15$ 20.000 mAh
Ako hoces da probas kz am02, sa ovog linka je oko 3€ uz coins i kupon koji je meni bio automatski iskoriscen, a ima dva takvaImam Fiio, ali ovaj nalete, pa da podelim. Nije baš Kung Fu Bezmark® brend. Za manje od 100 dinara ću da uzmem 1, pa da vidim kakav je.
Ni za KZ AM02 neće da kažu koji je čip, iako je AM01 imo CX139
Oko 15$ preko novcica i uz kupon prodavnice od 4$ na 10$, Amoled ekran
I just found this on AliExpress:
US $33.98 | Global Version Black Shark GT Smartwatch 1.78'' AMOLED Display 10 Days Life Smart Watch 100+ Sport Modes IP68 Waterproof
![]()
Global Version Black Shark GT Smartwatch 1.78'' AMOLED Display 10 Days Life Smart Watch 100+ Sport Modes IP68 Waterproof - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Meni takodje ne da ovu cenu, da li si uspeo?kako si uspeo da ga kupiš, meni neće da rade kodovi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari