Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Meni je ovaj kod radio, 3$ preko 19$, dobio sam ga pre promocije. Verovatno je lični, ali nema veze, može neko da proba:
PCF7T0UG5DBE

Ne znam kad sam pokupio taj kupon, pre ovih sad promocija, a baš sam ga iskoristio za taj soundcore. Ovi sad kuponi ne rade. Ispalo me oko 18$, tako da ni 19$ nije loša cena. Mislim da je 17$ bila najbolja moguća, dok su još kuponi radili.

I just found this on AliExpress:
€30.20 | Violent Fan 400000RPM Powerful Air Blower Vacuum Dust Cleaner Type-C Charging Strong Winds 53m/s Brushless Turbo Jet Blower

Je l kupovao neko nešto slično?

Da podelim jedan kupon, skida 4$ na 29$.
Hteo sam sa njim da uzmem Motion 300, ali kako si drugaru pre neki dan debele dažbine naplatili, odustao sam. Pojma nemam kako sam ga dobio, samo mi je iskočio na početnoj strani

P8XBAJYEGAQM

Potrebna preporuka za neki vakuumski + megnetic nosač za telefon (6,74" od 200 gr) u kolima, znači da može da se pričvrsti za plastični enterijer u vozilu (koji je uvek malo reljefast) a sa druge strane da drži telefon magnetom? Može i sa temua ili sa KP...

Potrebna preporuka za neki vakuumski + megnetic nosač za telefon (6,74" od 200 gr) u kolima, znači da može da se pričvrsti za plastični enterijer u vozilu (koji je uvek malo reljefast) a sa druge strane da drži telefon magnetom? Može i sa temua ili sa KP...
Ja sam ovako nesto gledao, ali bas zbog problema sa reljefastom plastikom sam odustao, jer mislim da nece da se pricvrsti kako treba, jedino da se zalepi.

Pa da, jedino ako neko ima iskustva da baš drži kad je neravna plastika, mada zakoni fizike su to, čini se nemogućim...

Ovaj se drži izuzetno dobro, mada sam ga probao na staklu i na Ikea podlozi za sto, koja je blago reljefna, nisam na kontrolnoj tabli.. Nije magnetni držač, iako drži dobro moj telefon (6.4", 180g), ali vrh može da se zameni za magnetni, u pitanju je standardna kugla na stezanje.

Kupio sam takav (ili vrlo sličan) kod lokalnog kineza, odlično drzi na glatkoj plastici i staklu, ali na samoj tabli nema sanse.

Uzeo je anker punjač od 250w onaj stoni.
Naplatili su mu skoro 4000din dazbina na cenu proizvoda (koja je bila 80e ako se ne varam ali su kinezi stavili onu bez popusta, mislim da je bila 110).

Ja sam merkao motion 300, ali ako mi udare 30e dazbina onda za te pare moze neko da mi donese jbl flip 7 pa sam odustao.

$0.97 posle novčića
US $5.31 | Rocoren USB C to 3.5mm Jack Dac Audio Cable Male To Female Headphone Adapter Type C To 3.5 mm Converter for Samsung Xiaomi Phone
Bilo u temi kablova. Ovo je najosnoviji model, nepoznat čip i ne zna se sta podržava od pcm. Potrazi keysion brend, imaju bolje i proverene dac uredjaje, mada mislim da im je coins popust trenutno nizak. Minimum cx31993 čip za ovakve stvari

Bilo u temi kablova. Ovo je najosnoviji model, nepoznat čip i ne zna se sta podržava od pcm. Potrazi keysion brend, imaju bolje i proverene dac uredjaje, mada mislim da im je coins popust trenutno nizak. Minimum cx31993 čip za ovakve stvari
Imam Fiio, ali ovaj nalete, pa da podelim. Nije baš Kung Fu Bezmark® brend. Za manje od 100 dinara ću da uzmem 1, pa da vidim kakav je.

Ni za KZ AM02 neće da kažu koji je čip, iako je AM01 imo CX13993...

Prva nije nesto, imao od istog ptoizvodjaca na mag safe, mnogo se greje, dok je preko kabla ok.
Drugu sam porucio, treba da mi stigne za koji dan, placena oko 20$, narucio pre ovog popusta

Imam Fiio, ali ovaj nalete, pa da podelim. Nije baš Kung Fu Bezmark® brend. Za manje od 100 dinara ću da uzmem 1, pa da vidim kakav je.

Ni za KZ AM02 neće da kažu koji je čip, iako je AM01 imo CX139
Ako hoces da probas kz am02, sa ovog linka je oko 3€ uz coins i kupon koji je meni bio automatski iskoriscen, a ima dva takva

A i moraces sam da odlozis slanje 15 dana jer je kao pre order oglas

Oko 15$ preko novcica i uz kupon prodavnice od 4$ na 10$, Amoled ekran

US $33.98 | Global Version Black Shark GT Smartwatch 1.78'' AMOLED Display 10 Days Life Smart Watch 100+ Sport Modes IP68 Waterproof

kako si uspeo da ga kupiš, meni neće da rade kodovi ?

Kod prodavnice, ne ovaj globalni kod, sad sam probao opet i i dalje je 15.71$.

Otvori link kroz Open with app i uzmi kupon prodavnice

Kupio sam KZ EDX pro preko koinsa za 3.5$ ok su ali ne znam da li ću moći da se naviknem na ovaj dizajn, sada se razmišljam da uzmem TWS Anker p20i ili Lenovo gm 2 pro, anker je trenutno oko 12.5$ a ovaj lenovo oko 10$. Više sam za žičanu varijantu i trebao sam da uzmem neke regularne bubice ali sad se razmišljam i za bežične.. :D Koje bi vi preporučili, što manji budžet jer ne znam koliko će se koristiti...

proveri kupone za anker jer meni npr daje p20i za 9$

Ma kakav Lenovo GM2 Pro za 10$, to su uzas slusalice u odnosu na P20i ili SoundPeats T3 Pro.

To se uzimalo za 2.5$ cisto za probu, za 10$ su dobre samo za preskakanje.

Da ne bude da ih kritikujem na slepo, uzeo sam ih i sam kad su bile 2.5$.

SoundPeats T3 Pro su juce bile 7.7$, za te pare odlicne.

P20i ako su 9$ su isto odlicne, uzmi njih npr.

Nazad
Vrh Dno