Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Evo par uputa kako

Prilozi

• Screenshot_20250823_205716_com_alibaba_aliexpresshd_ProductDetailActivity.jpg
    Screenshot_20250823_205716_com_alibaba_aliexpresshd_ProductDetailActivity.jpg
    84.5 KB · Pregleda: 231
  • Screenshot_20250823_205736_com_alibaba_aliexpresshd_TipsOverlayActivity.jpg
    Screenshot_20250823_205736_com_alibaba_aliexpresshd_TipsOverlayActivity.jpg
    82.1 KB · Pregleda: 207
Да ли неко купује заштитну фолију за екран паметног сата ? Не знам зашто су тако скупе, 4$, за телефоне су јефтиније.

kupio sam ja. tri su plaćenje 2-3€

Danas najveći popust za Select 4 Go, MKD + coins, -27%.

Jel' uobičajeno da van "coins" sekcije priznaje kodove važeće akcije (15BS03 npr.), a u coins sekciji ne?

Nemoj nista da verujes dok nisi na poslednjoj "pay now" stranici. Voli da prihvata te kupone dok je u korpi

@Scorch Probao sve, ne prihvata kodove iz coins-a nikako.

Uzeh ga za $16.04 bez koda, stvarno je super zvučnik.

16.77$ novcici i kupon prodavca

I just found this on AliExpress:
US $39.99 | Anker 735 USB C Charger (Nano II 65W) PPS 3-Port Phone Charger Fast Type C Charger Fast Charge For iphone 15/15 pro For Galaxy

Koliko je ovaj punjac kvalitetniji od onog Vention punjaca slicnog izgleda od 65W?
Ja sam Vention kupio za 12$, ali me interesuje kako se moze utvrditi koji je i koliko kvalitetniji?

Mnogo je bolje punjenje, i sigurniji je sasvim, pored toga što je vizuelno i na dodir očigledno kvalitetnije napravljen.

Moze i on da rikne kao i svi ostali, ali statisticki bi trebalo da bude dosta pouzdanija kupovina jer je u pitanju jak i poznat brend i kvalitet im je dobar.

Kod mene na vention i na toocki ako su i podržani protokoli samo prva tri četiri minuta dok ne krenu da se greju punjači punjenje radi tu i tamo OK, već posle struja varira i dosta pada, pogotovo nakon 60% napunjenosti baterije gde struja pada na više od pola od onog kako puni originalan ili anker punjač(na istom procentu napunjenosti) pošto imam i jedan i drugi i ove zamenske. U kratkim crtama džaba što telefon kaže da je super brzo punjenje 2.0 kad ne ide pun gas i velik je ripple za napon...itd

Kad smo vec kod Ankera, ko ima kupon, 19.78$ kroz novcice, solidna cena

US $76.45 | Anker Soundcore 2 Portable Wireless Bluetooth Speaker Better Bass 24-Hour Playtime 66ft Bluetooth Range IPX7 Water Resistance
Sad je 7.76$, ipak moze jos nize 😄 novcici i kupon radnje naravno

US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection
Da malo prosaramo da ne bude sve jedno te isto, oko 8$ sa kuponom prodavnice od 2$, ove sam vidjao po radnjama i kod nas. Ima ih jos u radnji

US $19.15 | NAVIFORCE Brand Business Luxury Watch Men Clock Waterproof Luminous Quartz Stainless Steel Wristwatch Fashion Mens Watches

Mislim da je UK verzija u pitanju...

Bio je US i KR, ali se pojavio i EU koji sam kupio malo pre, možda ima još uvek.

Prilozi

• Screenshot_20250824_165730_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250824_165730_AliExpress.jpg
    90.5 KB · Pregleda: 133
Kod mene na vention i na toocki ako su i podržani protokoli samo prva tri četiri minuta dok ne krenu da se greju punjači punjenje radi tu i tamo OK, već posle struja varira i dosta pada, pogotovo nakon 60% napunjenosti baterije gde struja pada na više od pola od onog kako puni originalan ili anker punjač(na istom procentu napunjenosti) pošto imam i jedan i drugi i ove zamenske. U kratkim crtama džaba što telefon kaže da je super brzo punjenje 2.0 kad ne ide pun gas i velik je ripple za napon...itd

Ovo može da zavisi i od uređaja koji se puni. Npr, honor ima smart charge gde će velika brzina ići do 30-40-50% i posle kreće drastično da opada. Ali i pored toga puni za 45 minuta. S tim što, iako prikazuje 100%, zapravo nije napunjena do kraja jer se kao tako čuva lifespan baterije.

Ja isto nisam primetio razliku u brzini punjenja na Vention i na originalnom punjacu. Ali mozda i zato sto moj telefon i ne moze da povuce vise od 27W.

Koji je bolji Select 4 Go ili Anker Soundcore 2?
Za Select 4 mi daje malo nizu cenu nego za Ankera.

Kako da dobijem soundcore2 po ovoj ceni od 16.1e?
Kada idem na placanje bude 19.49e.

Prilozi

• Screenshot_20250824_225821_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250824_225821_AliExpress.jpg
    73.6 KB · Pregleda: 68
  • Screenshot_20250824_225844_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250824_225844_AliExpress.jpg
    64.1 KB · Pregleda: 74
Nikako, to je cena sa kuponom koji nazalost ne vazi kad je adresa u Srbiji

Nazad
Vrh Dno