Ja razmatram da probam. Ovih dana sam već pronašao taj video. Ja sam na S21+ i baterija je osjetno slabija, mnogi se na Redditu žale za to na svim serijama (osim možda na S25).Ako neko želi da proba:
Ako neko želi da proba:
U tom slučaju obavezno čekati S26 i onda pad cijene S25@Vader ako je istina da 26 dolazi sa exynosom, uzmi odma s25 i postedi se cekanja i pucanja vise para.
Može biti. Obzirom da već imam s23 nisam baš pratio cijene 24 i 25.@forum1nick da li si ispratio cene malih samsunga na kp? 24 i 25 novi se razlikuju za tipa 30e, da li misliš da će 25 drastično da padne po oglasima kada se pojavi 26 serija posebno ako ista bude exynos fijasko? Ja bi sutra dao 30-40e više da imam tel sada odma nego da za 6 meseci toliko manje dam.
Koliko godina pričamo da treba da se gasi, ali ne znam da li je neko zaista izdržao da 2 godine ne update i da kaze tačno je baterija se nije drastično promenila.@DexterMorgan izvuci pouku pa znaš šta ti je raditi u budućnosti ako opet budeš samsung kupovao 😉
Ja sam isp***eo.
2023 i 2024 put do mora, navigacija stalno ukljucena kada sam dosao u Grcku, % baterije oko 85%.
Ove godine 24%. I znam i kad je krenulo - one ui 7.
Nekad na kraju dana mi ostajalo 25% baterije sa mojim koriscenjem, sad ga punim dva puta.
Pa da, negde do Grcke je ugasen ekran posle palim. Znaci, mape su upljene u pozadini svo vreme, ekran je ugasen do Grcke jer put znam na pamet.@DexterMorgan Kaži mi da je bio ugašen ekran sve vreme pošto mi nepojmljivo da za tipa 9-10h koliko treba do grčke u doba kada su guzve na granici tel potrošio samo 15% 😉
Осим ако и телефон пројектор подржавају Директ-ВајФај. Али пројектор не подржава.Da bi bilo šta delio na taj način, osnovno je znati da uređaji moraju biti na istoj wifi mreži. I ovo nema nikakve veze sa s23 temom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari