Šta je novo?

[A1] Kucni net

Koliko dana se obicno ceka na dostavu modema i SIM kartice nakon porucivanja na daljinu ili preko agenta prodaje A1 Kucnog interneta?

Poslednja izmena:
Koliko dana se obicno ceka na dostavu modema i SIM kartice nakon porucivanja na daljinu ili preko agenta prodaje A1 Kucnog interneta?
Ja dogovorio sa agentom iz mog grada, isti dan predvece doneo.

ako planiras njihov ruter da koristis onda ti je 50Mbit/s paket dovoljan. Ako planiras da uzmes neki kvalitetniji ruter u svojoj reziji, onda ima smisla uzeti 100Mbit/s paket
Ja imam 100 mbs, i retko kada bude brzina preko 50 mbs. Pa se pitam kolika bi bila brzina da sam uzeo paket sa manjom brzinom od 50 mbs. Manja od ove koju sada izmerim ili ista jer i neprelazi 50 mbs.

Ja imam 100 mbs, i retko kada bude brzina preko 50 mbs. Pa se pitam kolika bi bila brzina da sam uzeo paket sa manjom brzinom od 50 mbs. Manja od ove koju sada izmerim ili ista jer i neprelazi 50 mbs.
Moguće je posle tri obračunska perioda preći sa većeg na manji paket. Možda i odmah ako budu imali razumevanja da je u pitanju lokacija koja ne može da ostvari 100 Mbps, ni blizu.

Info za tri obr. perioda je zvaničan sa njihovog sajta (strana 33 pdf-a)

Ne mogu se praviti da ne znaju. Tako da čisto imate u vidu ovu mogućnost.

U tom trenutno važećem A1 postpaid cenovniku od 18.08.2025. (https://a1.rs/upload/documents/cene/Postpaid.pdf) na strani 32 postoji tabela KućniNet tarife (2025) koja mi deluje kao nekomplena, jer se cene za ugovornu obavezu ne poklapaju sa onim koje su na web strani za KućniNet (https://a1.rs/privatni/internet/kucni_net).

Pretpostavljam da se u PDF-u navedene mesečne pretplate odnose na ugovore od 12 meseci, i da nedostaje red za ugovorne mesečne pretplate od 24 meseca. Takođe, na gornjoj web strani nije navedena tarifa KućniNet Basic (pored KućniNet i KućniNet Plus), kao ni postojanje opcije da se ugovori mogu sklopiti na neodređeno vreme, kao i na 12 meseci, a ne samo na 24.

navedene cene sa sajta su skroz iste i na samom cenovniku koji si priložio.
U pdf cenovniku su cene bez popusta 50 din na e-račun, to je jedina razlika.

A1 ne nudi ugovornu obavezu na 12 meseci za kućni net, već je uvek samo na 24 meseca.
Takođe, ne možeš ugovoriti nove pakete kućni net 2025 bez ugovorne obaveze po punoj ceni. Jedini scenario gde ti kućni net može biti bez ugovorne obaveze je kad ti postojeća ugovorna obaveza od 2 godine za kućni net istekne, pa ti onda paket kućnog neta ostane aktivan mesec po mesec po punoj ceni, dok ti nešto ne odlučiš ( raskid ili obnova )

1756124366568.png

navedene cene sa sajta su skroz iste i na samom cenovniku koji si priložio.
U pdf cenovniku su cene bez popusta 50 din na e-račun, to je jedina razlika.

A1 ne nudi ugovornu obavezu na 12 meseci za kućni net, već je uvek samo na 24 meseca.
Takođe, ne možeš ugovoriti nove pakete kućni net 2025 bez ugovorne obaveze po punoj ceni. Jedini scenario gde ti kućni net može biti bez ugovorne obaveze je kad ti postojeća ugovorna obaveza od 2 godine za kućni net istekne, pa ti onda paket kućnog neta ostane aktivan mesec po mesec po punoj ceni, dok ti nešto ne odlučiš ( raskid ili obnova )

Pogledajte prilog 503227
Moja omaška. Nisam detaljno pročitao. Hvala za ispravku i pojasnjene!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno