Aaa ako imaju isti model a ja bih radije pare nazad? 😂 Ili makar vaučer u toj vrednosti pa kod njih da se troši?
U odgovoru ComTrade servisa (u pitanju je Tesla TV, kupljen pre 13 meseci online porudžbinom na Shoppster sajtu) piše:
Pri tom u prilogu maila nema ništa tj ima isti fajl
sa istim filename koji sam ja istom dao (deluje kao da je attachment tu završio zbog quote-ovanja mog maila) kad sam skenirao
Potvrdu da je TV
nepopravljiv u prethodnom mailu na koji mi odgovaraju.
A na brzinu pretragom ove teme videh da ljudi spominju i kače neke Reklamacione listove i koje šta pa sam za malo zbunjen oko toga imam li ili ne svu papirologiju koja će mi trebati.
Ja uopšte do sad / za sad nisam kontaktirao Shoppster da tako iniciram reklamaciju već sam pisao direktno ComTrade servisu (a nije prošlo prvih 2 godine garancije) , preko njih organizovan kurir koji je TV odneo u prošli petak ( = isporučen ComTrade-u u ponedeljak) i danas mi kurir doneo ovu Potvrdu...
Sad tek treba da se upuštam sa Shoppster oko procedure "zamene ili povraćaja novca"... prvo večeras sa ćaletom da se dogovorim šta on želi kao Plan A i Plan B, pošto iako se sertifikat o produženoj garanciji vodi na moje ime taj TV sad koriste moji matorci (ja posle 4 meseca sa tim Teslom kupio TCL za moju sobu a matorcima dao Teslu).
Nikad do sad u životu nismo morali da reklamiramo ni TV niti išta od "bele tehnike" 😅