Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Danas dobio mejl od Yettela.
Jutros mi na drugi tv stigla nova app. Na prvi pre mesec dana.

Prilozi

• Screenshot_2025-08-19-15-40-06-688_com.readdle.spark.jpg
    Screenshot_2025-08-19-15-40-06-688_com.readdle.spark.jpg
    101.9 KB · Pregleda: 64
Meni isto fali opcija snimanja, to sam koristio redovno, jedino stoji još uvek na telefonu, za računar ne znam nisam još proveravao.
Može još uvek da se snima na web aplikaciji (tj. na računaru) - mada imam utisak da je ranije moglo više toga da se snimi (osem Arena) a da je sada dugme snimi na mnogim emisijama sivo i onemoguceno - ima ga ali piše da snimanje nije omogućeno.

Ja malopre uključio tv, vidim da je došlo do update aplikacije.
Korisnik sam nekadašnjeg "L paketa".
Čini mi se, u stvari, daleko od toga da mi se čini. Definitivno neki kanali koje sam do danas imao, više nemam.
Šta se desilo recimo sa erotskim kanalima koji su bili deo "L paketa" i koje sam do danas imao?

I ja sam se prepao kada mi je stiglo ažuriranje. Treba da odeš u opcije i roditeljsku kontrolui. Tamo uključi da se i E kanali pojavljuju u listi.

Meni je ova nova app radi poprilično bolje nego stara. Brža je znatno.

A ovaj info o glumačkoj postavi za filmove/seriju, čemu služi uopšte ovako sa ovim praznim profilnim fotkama? 😁 Ja mislio ako klikneš možda makar dobiješ info o glumcu ili ti izlista celi trenutno dostupan sadržaj sa njim. Bio sam previše optimističan. 🤣

Moje mišljenje da će se ovde sve manje oglašavati @Yettel Srbija zato što konstantno dobijaju kritike.
Na sve to provaljeni su da im je ova "nova" verzija platforme već uveliko korišćena u Bugarskoj i Madjarskoj tako da su do sada imali "fore" da je peglaju i testiraju pre nego što je puštena kod nas, a da ne pominjem što ih konstantno "driblamo" da su odlaganja novih kanala pravdali tom novom platformom.
Ostaje nam da se jadamo jedni drugima i polako čekamo da isteknu ugovori i batalimo njihovu televiziju.

Isto razmisljam. Salim se ovde pomalo, ali ovo je jedna blamaza i krajnje nepostovanje postojecih korisnika u svrhu profita. Pa oni nisu u stanju ni ovu poluspremnu aplikaciju, skoro mesec dana da puste svim korisnicima, kao da je to neka atomska fizika. Cene su digli u nebesa a realno ponuda im je slaba. Nadam se da ce za 14 meseci nesto promeniri, da ce se, ne znam, a1 malo konsolidovati, jer cu promeniti provajedera ako ni zbog cega drugog onda zbog cele ove pacerske ujdurme.

A moramo biti i realni da ovde na forumu ko god je zaduzen ispred njih ne moze nista ni da uradi povodom nasih zalbi i slicno, moze samo da pita eventualno nadredjene, da dobije odgovor i da ga prenese ovde, da promeni nesto ili slicno, naravno ne moze i to je to.

Ne znam za vas ali kad bih mogao vrlo rado bi vratio staru aplikaciju na stb. Ova jeste brža ali ima i bagove. Gledam film uživo i samo odjednom udje u "Menu" kao da sam fizički pritisnuo taster na daljinskom.

A moramo biti i realni da ovde na forumu ko god je zaduzen ispred njih ne moze nista ni da uradi povodom nasih zalbi i slicno, moze samo da pita eventualno nadredjene, da dobije odgovor i da ga prenese ovde, da promeni nesto ili slicno, naravno ne moze i to je to.
Tako je slažem se, ali budimo realni, da nismo dobili besplatno, pa daj šta daš, već plaćamo pošteno.

Meni stigla za jedan tv, tj za jedan stb nova aplikacjja. Deluje lepse, malo brze saltanje kanala, funkcija vracanja je kao na Iris kod mts-a pa mi nije strano. Problem je sto sam sada pokusao da vratim na rts-u program od sinoc, vojnu akademiju i izbacuje mi plavi ekran, treba mu 20sekundi da prekine slagalicu i krene vojna akademija i izbaci ekran... Prebacim na tv aplikaciju ( android tv) i tu vraca seriju normalno. Katastrofa.

Meni stigla za jedan tv, tj za jedan stb nova aplikacjja. Deluje lepse, malo brze saltanje kanala, funkcija vracanja je kao na Iris kod mts-a pa mi nije strano. Problem je sto sam sada pokusao da vratim na rts-u program od sinoc, vojnu akademiju i izbacuje mi plavi ekran, treba mu 20sekundi da prekine slagalicu i krene vojna akademija i izbaci ekran... Prebacim na tv aplikaciju ( android tv) i tu vraca seriju normalno. Katastrofa.
Tačno tako....

Jedino ne znam da li ove nove verzije aplikacije prave iste ove probleme i u Bugarskoj i Mađarskoj (pretpostavljam i u Slovačkoj) ili su ih tamo ispeglali i sredili a mi to tek treba da dočekamo? Samo me to zanima...

Tačno tako....

Jedino ne znam da li ove nove verzije aplikacije prave iste ove probleme i u Bugarskoj i Mađarskoj (pretpostavljam i u Slovačkoj) ili su ih tamo ispeglali i sredili a mi to tek treba da dočekamo? Samo me to zanima...
Ko će ga znati, dobro pitanje, možda i mi previše zahtevamo ili njih briga za TV pa ne primećuju.

Ne znam za vas ali kad bih mogao vrlo rado bi vratio staru aplikaciju na stb. Ova jeste brža ali ima i bagove. Gledam film uživo i samo odjednom udje u "Menu" kao da sam fizički pritisnuo taster na daljinskom.
Овај баг сам ја имао на старој апликацији. На једном СТБу је био чест, на другом се није појављивао никад, иако је верзија софтвера била иста.

Са новом апликацијом се није десило још ниједном.

Живо ме интересује шта га изазива...

Isto i mene za moj problem što sam pisao sa onim jednim STB-om.
2 kom kod oca i majke u kući bez i jednog problema od uvodjenja usluge i sada rade bez problema, 2 u stanu kod mene jedan radi isto savršeno, drugi problem. Najgore što i posle zamene njega isto.
Nema šta nisam bio probao, sa kabla na wifi, dodeljivanje statike ip adrese...
Klinci su ga provalili da se uključi i radi normalno ako se isključi samo kada je na na nekoj aplikaciji, YT, HBO, SkyShowtime.

Овај баг сам ја имао на старој апликацији. На једном СТБу је био чест, на другом се није појављивао никад, иако је верзија софтвера била иста.

Са новом апликацијом се није десило још ниједном.

Ne znam, to mi se dešava od prvog dana nove aplikacije, ali sam mislio da je trenutno, ali vidim da nije.

Nazad
Vrh Dno