Razmišljao sam o pixel-u, dopada mi se. Definitivno će se uzeti u razmatranje. Boga mi poboljšanja oko punjenja su must po meni, ovo je užas. Staviš na punjač i zaboraviš se.@NTodorovic nemoj čekati 8 jel su 7 tek sveže izmenili; narednih 3 generacije kontam da će 99% isto da bude uz poboljšanja tipa 45w punjenje, nešto veća baterija i možda za milimetar tanji bezeli oko ekrana; ako se sete da izbace i beskorisnu rupu iz unutrašnjeg ekrana, ihaj! Probaj pixel 9 pro ili n5 npr, ne gubi vreme.
Kako nisu?Koristio sam fold 6 do nemilog događaja, pa sam planirao i 7icu da uzmem. Lepo je što su je stanjili ali osim toga ponovo ništa specijalno nisu uradi a cenovno naravno skidaju kožu sa leđa. Tako da mislim da će se čekati na 8icu ili se možda isproba neki drugi brend u fold varijanti.
Nemam problema sa kucanjem slova A.@Ludak sve se slažem osim ovo za lakše kucanje poruka. Ja sa prosečnom veličinom šake nemam šanse "A" komotno da stisnem, a dok krenem da džongliram telefonom i odvlači mi pažnju od drugih stvari da bi tu radnju odradio, to nije komotno korišćenje. Lično zavidim ljudimo sa ogromnom šakom zbog ovakvih stvari.
Ako znaš ko je potpisao ugovor i fino ga zamoliš, verovatno. Ako imaš fiskalni iz radnje (ne od operatera) onda sigurno.Da li z fold 7 kupljen na kp moze da se zameni novim u slucaju problema sa ekranima kao na prethodnim modelima?
Informacija od jednog operatera je sa se samo 4% Fold 6 vratilo za zamjenu kompletnog uređaja.Da li z fold 7 kupljen na kp moze da se zameni novim u slucaju problema sa ekranima kao na prethodnim modelima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari