Koliko je meni poznato, ne postoji. To je samo dodatni benefit ako si korisnik oba, zato nema skrivenih mana.Ljudi, ne razumete moje pitanje, ne pitam da li MOGU, već DA LI da aktiviram Yettel SVE? Ne vidim nijednu manu ponude, pitam da li postoji neka skrivena mana?
Uji mislim da ovo vise nije moguce. Ja sam prebacila sa pripejda na postpaid zbog 50% i ne mogu da se prijavim za Yettel Sve. Tj daje mi kao opciju da se prijavim ali onda kaze da ne ispunjavam uslov i da potpisem novi ugovor za postpaid@Dimco ako si prelazio sa pripejda na postpejd, to se računa kao komercijalna ponuda i ispunjavaš uslov.
Ajde javi nam ako budeš prelazio na Yettel Sve, značilo bi nam da vidimo da li ćeš ipak uspeti iako imaš 50% popust.@Stiven
Imam promociju na 50%, ali mi u app daje mogućnost da aktiviram ponudu. Nije mi problem da aktiviram, već da li da aktiviram, prosto mi je neverovatno da nema nikakvih skrivenih negativnih posledica...
Da, naplaćuju ako ima pokrića i/ili prometa 50 dinara mesečno. Za inostrana plaćanja indeksirana u RSD (Temu, AliExpress i slično) skida se sa tekućeg u dinarima.Da li naplaćuju održavanje EUR tekućeg i plaćanje MC u inostranstvu kada pređeš sa Max na Lite?
Meni su preko četa rekli da važi preko obe samo je bitno da je debitna.Da li na ovih 30k mesecno sto treba da se potrosi da ne bi placao odrzavanje racuna utice kad se provuce Dina kartica ili samo sa Mastera radi za to?
Da ako koristis Master Debit ili Dinu Debit da provlacis po POS terminalima ili placas internetom i kad se na kraju meseca iznos nakupi preko 30000 din nemas odrzavanje.Jel sam ja to dobro razumeo ili ne? Ako mesečno imaš potrošnju više od 30K nema naplaćivanja održavanja računa?
Могли су свуда где плаћа картицом да јој скину податке. Ја сам познавао особу која је пре 10-15 година радила у Канади на рецепцији хотела, скупљао је бројеве картица које су му пролазиле кроз руке и слао другарима у Србији да наручују разне ствари.Sestri danas klepili 5x 20000 din sa MasterCard Yettel. Ništa osim Temu i Aliexpress od ( da kažem) manje sigurnih sajtova.
Blokirala karticu i naručila novu i sad piše prigovor za povraćaj sredstava. Trgovac nekakav gaming UK.
Da li znate koji kurs bira u yettel bank kad placam USD / EUR masterom?
Da li moram da se smaram pre kupovine u devizama da kupim eur na racunu, ili je isto vidim da je 118.7
Nije mi strasno sto je takav kurs, obzirom da mozda izgubim oko 100 din mesecno ne placam puno u stranim valutama kolko RSD.
Poenta je da ozbiljnije kredite i ne nude, tako da bi njihov izvor zarade trebale biti naknade i keš/sl. kreditni proizvodi. A oba ta izvora ne vidim da nešto uspešno plasiraju...@Rincewind ako trenutno duguju kao firma 2,5 miliona evra NBS i dalje posluju, onda je logično da će biti odliva. Veliki igrači i firme sigurno proveravaju likvidnost banke pre nego što ulažu pare u nju i slično. Poenta je što dosta ljudi kod nas i dalje gleda ovu banku kao nižu klasu od klasičnih filijala Inesa, Erste, Raifaisen i slično... Ja nikoga ne znam da je uzimao neke veće kredite za stan, kola i slično u Yettel-u, već u ozbiljnim bankama koje daju neku sigurnost i posluju u plusu. Tako da, suma sumarum mislim da se neće lepo završiti ako se dug bude povećavao, a mi obični smrtnici ćemo tražiti od države i po sudovima da nam vrate naš novac...![]()
![]()
Što se moje okoline tiče, otprilike je milion dinara napustilo banku nakon što je bonus spao sa 4% na 3%, a planovi su da još toliko ode u septembru. Nije banci dva miliona mnogo, ali nije ni malo ako ima dosta okolina poput mojih. Ipak, verujem da je potez promišljen, tj. da su stvarno zaključili da bi im zadržavanje visokog bonusa donelo više štete nego koristi.Da li očekujete masovan odliv štednje iz Yettela ( a možda i masovno zatvaranje računa ? ) nakon 01.09. i smanjenja a vista kamate na 2% ? Kapiram da će do nekog značajnog odliva svakako doći.
Ne duguju toliko nikome nego posluju sa gubitkom. Drugim rečima, u prvih šest meseci ove godine su im rashodi bili 2,6 miliona evra veći od prihoda.ako trenutno duguju kao firma 2,5 miliona evra NBS
Ume da bude i gore, dešavalo se da ljudima ni ne stignu iz prvog pokušaja, tako da ti i nisi loše prošao. 😃Bogami dug put od otvaranja racuna, stizanja kartica i aktivacija istih za kompletno koriscenje. Ukupno 23 dana cekanja za internet placanje od dana kad sam otvorio racun.
Otici ce neki kes sigurno, ali dobrom delu poznanika nisam mogao da objasnim prednosti avista stednje ni dok je bila 4.01% tako da ne verujem da ce nesto znacajnije da se promeni.Da li očekujete masovan odliv štednje iz Yettela ( a možda i masovno zatvaranje računa ? ) nakon 01.09. i smanjenja a vista kamate na 2% ? Kapiram da će do nekog značajnog odliva svakako doći.
Ovaj njihov proizvod je bio stvarno jedinstven- sa 3 klika si mogao da prebaciš pare na štednju i nazad na tekući kad ti zatreba i to zaista ne može da se poredi sa oročavanjem partija po filijalala gde bi izgubio sate i sate vremena na te gluposti (naročito ako konstatno dodaješ pare na štednju).
Kada bi uopšte imali ponudu za stambeni kredit i ako bi bio konkurentan ostalim bankama itekako bi ga ljudi uzimali, nikoga ne bi zanimalo sa kolikim gubitkom posluju. Mene zanima njihovo poslovanje iz znatiželje i jer me malo zanimaju finansije ali nikako ne utiče na moju odluku da li ću imati štednju kod njih, tu gledam samo šta mi se više isplati.Ja nikoga ne znam da je uzimao neke veće kredite za stan, kola i slično u Yettel-u, već u ozbiljnim bankama koje daju neku sigurnost i posluju u plusu. Tako da, suma sumarum mislim da se neće lepo završiti ako se dug bude povećavao, a mi obični smrtnici ćemo tražiti od države i po sudovima da nam vrate naš novac...![]()
![]()
Ko isplaćuje i gde je definisan rok isplate?Kada bi uopšte imali ponudu za stambeni kredit i ako bi bio konkurentan ostalim bankama itekako bi ga ljudi uzimali, nikoga ne bi zanimalo sa kolikim gubitkom posluju. Mene zanima njihovo poslovanje iz znatiželje i jer me malo zanimaju finansije ali nikako ne utiče na moju odluku da li ću imati štednju kod njih, tu gledam samo šta mi se više isplati.
Ako dođe do stečaja/likvidacije ove banke, kao i bilo koje druge, bez ikakvih povlačenja po sudovima se dobija do 50.000 eur jako brzo jer su svi obavezni da budu osigurani. Povlačiš se po sudovima samo ako si imao preko 50.000 eur, ali preko tog iznosa je suludo držati u bilo kojoj drugoj banci, ako već imaš preko toga bolje drži u nekoliko banaka do tog iznosa.
Agencija za osiguranje depozitaKo isplaćuje?
100.000 | 2.000 | 167 | 5 |
200.000 | 4.000 | 333 | 11 |
300.000 | 6.000 | 500 | 16 |
400.000 | 8.000 | 667 | 22 |
500.000 | 10.000 | 833 | 27 |
600.000 | 12.000 | 1.000 | 33 |
700.000 | 14.000 | 1.167 | 38 |
800.000 | 16.000 | 1.333 | 44 |
900.000 | 18.000 | 1.500 | 49 |
1.000.000 | 20.000 | 1.667 | 55 |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari