Šta je novo?

TWS slušalice

Prelistaj malo temu @iva22 . Sve što valja do 100€ je spomenuto ovde više puta, i sve su to veoma dobre slušalice, pitanje je šta će tebi konkretno da odgovara i da li je dostupno gde kupuješ.

Zelim da se zahvalim ljudima na preporuci, stigle su mi soundpeats T3 pro, meni su odlicne. U odnosu na gm2 nebo i zemlja. Mislim da treba da se naviknem na zivot sa ANCom, ne cujem sebe kad setam, ni druge, odskocio sam 10m ko macka kad se komsinica u zgradi samo iznenada pojavila ispred mene :ROFLMAO:

Kakav je anc na liberty 4 pro?
I da li su best buy do 100e.
Bitan mi je anc I kvalitet zvuka.
Sta se još može preporuciti u tom rangu

Već smo spominjali kapsule 3 pro+, meni su one čudesne za te pare, ali rado bih probao i liberty. Zar nisu one skuplje od 100€?

Kapsule imaju perverzan zvuk i udobnost, ali ANC im je samo solidan, iako meni sasvim dovoljan.

edit:

kapsulu ako je zvuk prioritet.

Poslednja izmena:
Nzm kakav je anc,na redmi buds 6 pro piše da je 55db a nije ništa specijalno,na ovima je oko 40

Ne može to u db da se meri, u pitanju su algoritmi koji eliminišu frekvencije koje subjektivno smetaju, ne sve. Radi to sasvim dobro, ja trčim u njima kad je vetar i obavezno u avionu. Ne bude u avionu mrtva tišina, ali bude 90% manje buke tako da i kroz njih sa ANC možeš da razgovaraš još lakše sa nekim pored. Nisam siguran koliko je potrebno da maksimalno izoluje sluh od okoline i koliko je bezbedno.

Inače najviše volim poluotvorene tws slušalice, jer volim njihovu udobnost i što čujem okolinu normalno, ali one nema teoretske šanse da proizvedu ovakav zvuk. Ovo izuva šta se sve čuje u pesmi od instrumenata i koju širinu ima njihov raspored kad je produkcija dobra.

Capsule 3 pro plus za oko 28 usd, ok cena?

One su oko 80usd, plus gotovo izvesno carina i porez + 32%, tako da je to više nego OK cena. Gde si to našao, daj link.

I ja se pitam, posto ih nikad nisam video ispod 65$...

Prastajte, u search sam uneo sa plus, a dao mi rezultat bez plusa, "obicne" 3 pro.

Sto kaze @Lanikor , 28 usd je za 3 pro obicne.

SOUNDPEATS Capsule3 Pro+
Izbor je pao na ove.Sta mislite?
I gde da ih kupim u Srbiji?
Ne sa amazona i slično,nego od prodavca direktno ili od prodavnice

nigde

ANKER Soundcore Liberty 4 Pro
Ima li ih neko,i može li da podeli svoja iskustva?Kakav im je anc,kako stoje u ušima?Kvalitet zvuka?
Vidim ih na kp za 103e

pa rece u SRB, ne sa AE, Amazon i sl.

pa rece u SRB, ne sa AE, Amazon i sl.
Ok, ali samo da dodam da je meni stiglo bez ikakvih dodatnih dadžbina i carinjenja u julu, platio ih na AE oko 51€ u junu, nula dinara pri isporuci. Ne razumem čemu toliki strah od naručivanja sa ovako poznatih i pouzdanih izvora. Dva meseca se vrti ista priča o nabavci sluški u Srbiji isključivo. Većinu tih sluški nikad nemaju na stanju ovde ili jako retko

Ako su SOUNDPEATS Capsule3 Pro + bolje od Soundcore Liberty 4 Pro white onda cu probati da ih poručim sa alija.Do duse ne znam kako se to radi,unesem podatke moje devizne kartice ali me opet brine da li će mi skidati naknadno sredstva kao temu što radi?I da li cu imati neke troškove carine?
Dostava besplatna ili će mi posta naplatiti ovde u srb?Sory na pitanjima ali sam sa tehnologijom na Vi😅

Ok, ali samo da dodam da je meni stiglo bez ikakvih dodatnih dadžbina i carinjenja u julu, platio ih na AE oko 51€ u junu, nula dinara pri isporuci. Ne razumem čemu toliki strah od naručivanja sa ovako poznatih i pouzdanih izvora. Dva meseca se vrti ista priča o nabavci sluški u Srbiji isključivo. Većinu tih sluški nikad nemaju na stanju ovde ili jako retko
ne znam, to je njen bio uslov :)
to sto tebi nisu narucili ne znaci da njoj nece. inace je cena 64€ za SRB ne MKD i to znaci da po zakonu ide i 32% tog iznosa drzavi, da li ce naplatiti ili ne ne znamo, racunas da ces morati toliko jos dodatno da platis, ako ne super.

@iva22 niko ne zna da li će naplatiti carinu. Možeš da zamoliš prodavca u trenutku kupovine da stavi cenu manju od 50€, onda ćeš platiti samo porez, bez carine ili ništa. Ukucaš karticu, online naručivanje kao bilo koje drugo. Ne mora devizna kartica, ja za te stvari koristim kreditne ili još bolje virtualne kartice, međutim u slučaju AliE nema nikakvog straha što se mene tiče, platforma je savršeno sigurna.

Čemu tolika fama oko tih Capsule3 Pro+? Dodje mi da poručim i njih i uporedim ih sa Earfun Air Pro 4 koje čekam isto da mi stignu. A cena im je ista skoro.

@iva22 niko ne zna da li će naplatiti carinu. Možeš da zamoliš prodavca u trenutku kupovine da stavi cenu manju od 50€, onda ćeš platiti samo porez, bez carine ili ništa. Ukucaš karticu, online naručivanje kao bilo koje drugo. Ne mora devizna kartica, ja za te stvari koristim kreditne ili još bolje virtualne kartice, međutim u slučaju AliE nema nikakvog straha što se mene tiče, platforma je savršeno sigurna.
cak i da stavi manji cenu od 50€ to nije nikakva garanicija da nece platiti dazbine. jer po zakonu i tada moras da platis pdv od 20% cene (na cariniku je da li ce da prihvati tu cenu koja pise, najcesce prihvate, ali….)

zato ja za sve sto kupujem na AE (gde i lepo pise taxes excluded) racunam na taj iznos jos pdv (+carina), ako nista ne naplate ja srecan , ustedeo sam malo :)

Vrh Dno