Gde?Capsule 3 pro plus za oko 28 usd, ok cena?
Bukvalno.Na kp ih samo 1 prodaje i to trenutno nema na stanju...
Ima ih sad, 58 usd najnize sto sam ja video.Danas nije bilo ni na AliE. Pojaviće se.
Ok, ali samo da dodam da je meni stiglo bez ikakvih dodatnih dadžbina i carinjenja u julu, platio ih na AE oko 51€ u junu, nula dinara pri isporuci. Ne razumem čemu toliki strah od naručivanja sa ovako poznatih i pouzdanih izvora. Dva meseca se vrti ista priča o nabavci sluški u Srbiji isključivo. Većinu tih sluški nikad nemaju na stanju ovde ili jako retkopa rece u SRB, ne sa AE, Amazon i sl.
ne znam, to je njen bio uslovOk, ali samo da dodam da je meni stiglo bez ikakvih dodatnih dadžbina i carinjenja u julu, platio ih na AE oko 51€ u junu, nula dinara pri isporuci. Ne razumem čemu toliki strah od naručivanja sa ovako poznatih i pouzdanih izvora. Dva meseca se vrti ista priča o nabavci sluški u Srbiji isključivo. Većinu tih sluški nikad nemaju na stanju ovde ili jako retko
Kada kliknem na link ima ih, ali ako probam da bilo koji način da ih nađem iz home AliE sajta, nema. Hvala za link.58.69$ mkd coins
![]()
SoundPEATS Capsule3 Pro+ ANC Wireless Earphone Hi-Res Audio Bluetooth 5.3 Earbuds HiFi Stereo Sound with xMEMS Speaker,6 Mic,43H - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
cak i da stavi manji cenu od 50€ to nije nikakva garanicija da nece platiti dazbine. jer po zakonu i tada moras da platis pdv od 20% cene (na cariniku je da li ce da prihvati tu cenu koja pise, najcesce prihvate, ali….)@iva22 niko ne zna da li će naplatiti carinu. Možeš da zamoliš prodavca u trenutku kupovine da stavi cenu manju od 50€, onda ćeš platiti samo porez, bez carine ili ništa. Ukucaš karticu, online naručivanje kao bilo koje drugo. Ne mora devizna kartica, ja za te stvari koristim kreditne ili još bolje virtualne kartice, međutim u slučaju AliE nema nikakvog straha što se mene tiče, platforma je savršeno sigurna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari