Zaboravili da ponesu visak...Jesu proverili podzemne vode?
Bilo bi korektno i na kablu/CAM karticama da otkljucaju arena premium 4,5 i ostale.Naravno da neće, tj. ako to urade sigurno neće zato što je neko to ovde javio. Otključali su jer su shvatili da niko nije veverica i da će ljudi iz inata da menjaju operatera.
I sad mi koji smo im pretili mailom i potpisali prelazak na novi paket ispadosmo budaletineUpravo sam dobio mail od SBB-a kao korisnik Premijum paketa da su promotivno 6meseci pustili AS4Premium, AS5Premijum Arena tenis i Arena adrenalin
Ima naravno, nova Move platforma na koju uveliko prebacuju Supernova korisnike (a posle će i MTS korisnike) su ograničili na 1 Smart i 3 ne-Smart tako da su i smanjili ukupan broj uređaja / aplikacija (ranije je bio 5-6 bilo kojih aplikacija / uređaja) i ograničili na 1 TV app po ugovoru.dok kod ostalih nema rstlikovanja izmedju android aolikacije i smart tv u smislu ograničenja.
Ali nemaju svi ne-smart apkikaciju. Naravno da će da je naprave lako ali nešto mi ne deluje da će sistemi koji su prisutni i šire van srbije da idu tim putem. Mada ko zna možda je globalni trend 😅Ima naravno, nova Move platforma na koju uveliko prebacuju Supernova korisnike (a posle će i MTS korisnike) su ograničili na 1 Smart i 3 ne-Smart tako da su i smanjili ukupan broj uređaja / aplikacija (ranije je bio 5-6 bilo kojih aplikacija / uređaja) i ograničili na 1 TV app po ugovoru.
I to je trend koji će ubuduće da garant isprate i ostali provajderi. Kao što su svu ispratili i "inovaciju" menjanje cene korisnicima koji su pod UO.
I ja dobio mejl, taman mi ugovor ističe za 6, 7 meseci i da se raziđemo..Upravo sam dobio mail od SBB-a kao korisnik Premijum paketa da su promotivno 6meseci pustili AS4Premium, AS5Premijum Arena tenis i Arena adrenalin
Ja sam cuo da od 01.01.2026 Sbb ce se zvati Yettel tako da mislim da ce tada biti gotovo spajanje kompanija i objedinjena ponuda oba operatera.verovatno očekuju da za 6 meseci bude gotovo spajanje. al' da ne klizimo u off-topic (poslovna politika)
Da li se prilikim preseljenja sa jedne adrese na drugi (na obe postoji SBB prikljucak) potrebno zvati servisere? Ja mogu preneti opremu i povezati je ali da li oni (SBB) mora nesto dodatno da podesi na licu mesta (sam hardware) ili mogu preko call centra ili netreba nista da se podesava, samo se poveze i sve treba da radi.
Najbitnija stavka da su se uhvatili za arene kao pijan plota.Da , ali ni Yetel nema kanale koje ima SBB - filmske
Nisam sigutan al ja nesto mislim da bi to trebalo da radi... Ali sto ne probas sam, prebaci pa ako nece zoves ih i kazes da si se preselio i nek vide dalje...Ajd jos jednom da pitam
možete i sami, radiće.Ajd jos jednom da pitam
Pa svi su u istom problemu i fazonu. Kao provajder ne bih se setio da mogu na taj način da manipulišem, palim, gasim kanale, menjam programske šeme da produžavam korisnicima UO - ali nisam provajder..Odmah im šaljem mail, pošto mi ugovor ističe za godinu dana, da ukoliko mi ugase ove kanale nakon 6 meseci odjavljujem ih zauvek i menjam operatera iz principa.
A cim ugase kanale mozes prevremeni raskid, jel?Odmah im šaljem mail, pošto mi ugovor ističe za godinu dana, da ukoliko mi ugase ove kanale nakon 6 meseci odjavljujem ih zauvek i menjam operatera iz principa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari