Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da li je neko provalio kako se prati Ananas pošiljka preko City Express-a (bez da se zove call centar Ananasa)?

Screenshot_2025-08-18-22-00-03-413_com.android.chrome-edit.jpg

U referenti broj verovatno ide broj porudžbine sa Ananasa, ali broj partnera je nepoznanica

Ne radi koliko je meni poznato bez poziva i pod uslovom da ti uopste daju kod...

Na koju cenu je bila bez vaucera ?

Hvala, mislio sam da je neka jaca akcija. 44-45 hiljada se vrti cena kod BB-a i Sparka ve duze vreme. Ali svakako dobra kupovina sa vaucerom.

Hvala, mislio sam da je neka jaca akcija. 44-45 hiljada se vrti cena kod BB-a i Sparka ve duze vreme. Ali svakako dobra kupovina sa vaucerom.
Pa ja kad sam je razmatrao pre 3-4 meseca bila
Je najmanje 48.000 pa sam se prebacio na tcl,verovatno su je posle spustili ali ja nisam pratio i sad mi dodje ko kec na desetku,sa sve dostavim 40.990.

Ma pratio sam ja, hteli roditelji da uzmu pa odustali. Sad razmisljam da uzmem za sebe pa se ponadao da dali neku jacu akciju.

Ma pratio sam ja, hteli roditelji da uzmu pa odustali. Sad razmisljam da uzmem za sebe pa se ponadao da dali neku jacu akciju.
pa i ovo je mnogo mogu ti reci🤣ne daju ba klime vise od 20-30% kolko sam ja primetio,ova klima je najbolja od jeftinih a tek za ove pare sa vaucerom,slobodno uzimaj,ima cak i grejac tacne.

Kako se otkazuje porudzbina koja je placena karticom?
Nemam opciju nigde u pregledu porudzbine, narucio sam pre sat vremena
Status porudzbine U obradi

0800/000-111 zovi ovaj broj.
Neće biti problema

Hvala, zvao, lagano uopste nisam ni video dugme za otkaz, nije ga bilo a porudzbina ekstra brzo spakovana za svaku pohvalu.
Rece operater da samo odbijem porudzbinu od kurira i bice vracene pare

Hvala, zvao, lagano uopste nisam ni video dugme za otkaz, nije ga bilo a porudzbina ekstra brzo spakovana za svaku pohvalu.
Rece operater da samo odbijem porudzbinu od kurira i bice vracene pare
Ako je jos u obrqdi imas ispod statusa da kliknes otkazi porudzbinu,sve dok nije spakovana.
Inace sto se tice ovih gebrudera ipak se najavljuju dan pre kao sto je vec neko reko ovde i za sad su tacni kao sat,videcemo sutra😀

Prilozi

• IMG_7036.png
    IMG_7036.png
    85.8 KB · Pregleda: 22
ma kakvi nisam uopste video dugme otkazi porudzbinu, izgleda da sam propustio trenutak jer je bukvalno proslo sat vremena od kupovine do spakovana i preuzeta od strane kurira

meni majce iz C&A su stigle za dan, narucene u ponedeljak juce stigle, ja bio u cudu

Na primer kada bese ono P&G akcija cekao sam Feri kapsule 10 dana

Nisam dugo kupovao na ananasu, sad uzmem da poručim pelene i još nešto, sve iz sparka, za pelene piše besplatna dostava,za drugi proizvod koji košta 600din dostava je 349 din. Ranije je bilo da ako je sve iz sparka dostava je besplatna?

Nisam dugo kupovao na ananasu, sad uzmem da poručim pelene i još nešto, sve iz sparka, za pelene piše besplatna dostava,za drugi proizvod koji košta 600din dostava je 349 din. Ranije je bilo da ako je sve iz sparka dostava je besplatna?
Mozda je isto spark ali abrzo
Mozda i zato sto nije preko 2000 din

Poslednja izmena:
Tako je, abrzo i "običan" Spark su dva "prodavca" i računa se odvojeno dostava.

1755708518268.png

PC Practic prodavac, definitivno najsporije iskustvo u kupovini na Ananas-u, 14.og naručeno i uplaćeno, 15.proknjižena uplata, vikend, ponedeljak spakovana, danas sreda veče nije još uvek ni do kurira stigla.

Sad za auto gume naplaćuju dostavu, prošle godine činimise da je dostava bila besplatna.

Koliko guma kupuješ? Ja sam kupio 2x po 2 gume, jer je dostava bila besplatna za 2 gume, a za 4 nije. Pretpostavljam da sve 4 zajedno pređu granicu u kg za koju je besplatna dostava.

Uvek odvojeno naručuje (2x2 ili 4x1), osim zbog dostave, možete dva ili četiri puta da iskoristite vaučer. Ja naručio pre 3 meseca i mislim da nije bilo dostave (2x2)

Ima li neko da je skoro radio refundaciju i za koliko je stiglo nazad na račun? Vratim artikal, pre 10 dana dobije status "novac je refundiran", a novca nigde. Zovem, kažu kako će me nazvati i dati neki broj, pa da zovem banku i proverim, jer sa njihove strane je refundirano.

Naravno nisu zvali.

Nazad
Vrh Dno