Ne zaboravite da je i dalje akcija produženja garancije Tesla TV-a, ako je neko naručio u subotu
https://teslapoklanja.com/tv2025_02/
https://teslapoklanja.com/tv2025_02/
Preuzela kurirska sluzba 🙂Pa na tu tvoju ne znaci jer ko zna dal je ima,al ova moja ima na stanju 7 komada posto sam zvao bc group da ne cekam uz klinac 😂 ali ovim mozgovima sa ananasa treba cela vecnost da to proslede njima.
Ja cekam da preuzmu 🤣Preuzela kurirska sluzba 🙂
Koju si porucio? Rekao si da su ti odbili i druguJa cekam da preuzmu 🤣
Vivax aeri spustili je dobro i iskoristio vaucer barem tu sam imao srece🤣Koju si porucio? Rekao si da su ti odbili i drugu
43.990Na koju cenu je bila bez vaucera ?
Pa ja kad sam je razmatrao pre 3-4 meseca bilaHvala, mislio sam da je neka jaca akcija. 44-45 hiljada se vrti cena kod BB-a i Sparka ve duze vreme. Ali svakako dobra kupovina sa vaucerom.
pa i ovo je mnogo mogu ti reci🤣ne daju ba klime vise od 20-30% kolko sam ja primetio,ova klima je najbolja od jeftinih a tek za ove pare sa vaucerom,slobodno uzimaj,ima cak i grejac tacne.Ma pratio sam ja, hteli roditelji da uzmu pa odustali. Sad razmisljam da uzmem za sebe pa se ponadao da dali neku jacu akciju.
Ako je jos u obrqdi imas ispod statusa da kliknes otkazi porudzbinu,sve dok nije spakovana.Hvala, zvao, lagano uopste nisam ni video dugme za otkaz, nije ga bilo a porudzbina ekstra brzo spakovana za svaku pohvalu.
Rece operater da samo odbijem porudzbinu od kurira i bice vracene pare
znaci abrzo je verovatno,ja sam cekao taj isti proces 5 dana🤣ma kakvi nisam uopste video dugme otkazi porudzbinu, izgleda da sam propustio trenutak jer je bukvalno proslo sat vremena od kupovine do spakovana i preuzeta od strane kurira
Mozda je isto spark ali abrzoNisam dugo kupovao na ananasu, sad uzmem da poručim pelene i još nešto, sve iz sparka, za pelene piše besplatna dostava,za drugi proizvod koji košta 600din dostava je 349 din. Ranije je bilo da ako je sve iz sparka dostava je besplatna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari