Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Da li je moguće da se umesto dodatnog uređaja (CI/move mox...) doplati za android tv licencu, tj. da umesto jednog mogu da registrujem 2 android tv?
Na zalost ne može, jedan ugovor-jedna aplikacija.
Dodavanjem 2-3 move stb se ne povećava broj slotova u aplikaciji.

Ljudi može li neko da mi objasni o čemu se ovde radi? Po ugovoru imam 2 tv i move aplikaciju za telefon. Objasnili su mi da se aplikacija prezuzima sa play prodavnice, ulogujem se i to je to. Mi već 20 dana pokaušavamo to, 10 razgovora sam imao sa njima jer mi stalno izbacuje pogrešno korisničko ime ili lozinka, preusmeruju me jedni na druge, menjaju nesšto, aktiviraju. Na kraju mi stigne ovakav mejl od njih a niko nikad nije spomenuo move uređaj1755514464985.png

^ pa receno je xy puta da za move nalog mora da se poseduje i bar jedan move uredjaj :D
hahhaha jao.... i šta sad da radim??
Da zamenim je dan tv za move uređaj i na tom tv-u da imam move uređaj i da tako dobijem pristup move aplikaciju koju mogu da koristim na telefonu?? ako dobro razumem samo treba karticu iz tv-a da zamenim za move uređaj
^ pa receno je xy puta da za move nalog mora da se poseduje i bar jedan move uredjaj :D
a vidi ovo
1755516608316.png

Pa da, zamenis CAM uredjaj za MOVE s tim sto tih uredjaja nema u poslovnicama nego ces morati da podneses zahtev i da cekas da dodju da ti montiraju😃
A ovo sto ti pise je verovatno neki njihov pokusaj aktivacije ali ne moze to da radi ako nisu uneli podatke sa uredjaja (mac adresa i serijski broj)😃

Pisao sam ja o tome, i evo vec dve nedelje se ganjam sa njima da dodju kod matoraca i zamene stari stb za move uredjaj da bih mogao da aktiviram move aplikaciju...Uredno stigne sms da sutra ocekujem montere i oni se naravno ne pojave taj dan, evo vec treci put tako. A u moj mts aplikaciji stoji da je zahtev resen, a niko ne zove, ne dolazi, nikako obavestenje. Zvao CC isao u poslovnicu, nemaju pojma sta je problem. Luda kuca... Iako sam se ja licno otkacio od SN, zbog matoraca i dalje bijem bitke sa ovim neznalcima...

Da li neko zna koji je trenutni username i password za admin pristup routeru. Opet su menjali.

Ljudi može li neko da mi objasni o čemu se ovde radi? Po ugovoru imam 2 tv i move aplikaciju za telefon. Objasnili su mi da se aplikacija prezuzima sa play prodavnice, ulogujem se i to je to. Mi već 20 dana pokaušavamo to, 10 razgovora sam imao sa njima jer mi stalno izbacuje pogrešno korisničko ime ili lozinka, preusmeruju me jedni na druge, menjaju nesšto, aktiviraju. Na kraju mi stigne ovakav mejl od njih a niko nikad nije spomenuo move uređajPogledajte prilog 502494

Ha,ha to su teski teletabisi

Ja hteo samo 2 cam bez move stb(koji im je deficitaran)

Ali nece moci,morao sam uzeti move stb da se kiseli u kutiji zbog move aplikacije

Kartica imaju zilion,monter imao 7-8 komada,tako smislio neki sega mega expert

Mislim da ćemo ja i supernova u decembru da se rastanemo,
pogotovo zbog toga što je mr Cojko govorio oko popusta za osi i paketa, što mi nikako ne odgovara.
Ne odgovara mi što neću moći move aplikaciju da koristim.
Mozes da predjes na IPTV, tamo mozes da koristis iris GO i bez BOX paketa
Ha,ha to su teski teletabisi

Ja hteo samo 2 cam bez move stb(koji im je deficitaran)

Ali nece moci,morao sam uzeti move stb da se kiseli u kutiji zbog move aplikacije

Kartica imaju zilion,monter imao 7-8 komada,tako smislio neki sega mega expert
A zasto bi koristio CAM pored MOVE STB??

На мув фали пола локалних телевизија. А шифра за рутер на техниколору 7200 и цбн рутерима никад нису мењали увек је била админ админ.

Ti si prvi na ovom forumu koji je rekao da mu move uredjaj brze menja kanale od cam. Za vracanje sam koristio moj boks na kome je bila instalirana move aplikacija, dok nisam kupio tv na kome sam instalirao aplikaciju. Ne 100x nego 1000000x bolje iskustvo nego njihov frankestajn boks..

Ako STB Move uredjaj sportije radi ukucate šifru DEL1042DEL i tamo u opcijama/podešavanjima pronađete keš memoriju i obrišete je, a može i opcija restart aplikacije.

Ti si prvi na ovom forumu koji je rekao da mu move uredjaj brze menja kanale od cam. Za vracanje sam koristio moj boks na kome je bila instalirana move aplikacija, dok nisam kupio tv na kome sam instalirao aplikaciju. Ne 100x nego 1000000x bolje iskustvo nego njihov frankestajn boks..
Ima televizora koji mnogo sporo menjaju kanale na CI/CAM modul, toliko sporo, potrebno mu je 3sec da prebaci sa jednog na drugi kanal, uglavnom su to u pitanju televizori slabijih marki.

Ima televizora koji mnogo sporo menjaju kanale na CI/CAM modul, toliko sporo, potrebno mu je 3sec da prebaci sa jednog na drugi kanal, uglavnom su to u pitanju televizori slabijih marki.
Ali, to ne menja cinjenicu da na normalnim (ne skupimTV) radi primetno brze, meni licno je bitna komfornost, koristis daljinskl od svog TV-a, ne moram da trazim mesta za uticnicu i uopste manje stvari u sistemu koje mogu da se pokvare !

Ali, to ne menja cinjenicu da na normalnim (ne skupimTV) radi primetno brze, meni licno je bitna komfornost, koristis daljinskl od svog TV-a, ne moram da trazim mesta za uticnicu i uopste manje stvari u sistemu koje mogu da se pokvare !
Naravno, na većini televizora CI/CAM radi savršeno, i velika prednost pogotovo za starije osebe, jedan daljinac.

Imam Samsung TV QLED Q60C i na CAM sporije menja kanale, jos od ovog update-a na novu platformu jos brze menja kanale
Naravno, na većini televizora CI/CAM radi savršeno, i velika prednost pogotovo za starije osebe, jedan daljinac.
I MOVE STB ima HDMI CEC sto omogucava upotrrbu jednog daljinskog
Po meni je to komplikovano, da ulazim naknadno u app kad hocu da pauziram ili da vratim nesto, a kad hocu Live da prebacujem rucno na kablovsku, ovako sa STB ti je sve u jednom

MOVE stb je taraba,to samo moze da hvali neko ko koristi China kung fu sokocala pa mu move super

Imam ONN Plus koji je svemirski brod za move tarabu,move je suvisan

Samsung TV ci kartica brze menja kanale od move stb,tv star oko 2 godine

Velika prednost je i to što na televizorima, koji podtžavaju, poređaš redosled kanala na kompu i učitaš na tv. TV Caribrod i Informer baciš na kraj.

Velika prednost je i to što na televizorima, koji podtžavaju, poređaš redosled kanala na kompu i učitaš na tv. TV Caribrod i Informer baciš na kraj.
Ja brisem takve kanale i generalno sve sto ne gledam, ne smeta mi redosled njihov ...mada, to brisanje prilicno traje, ostavim oko 90 kanala

Nazad
Vrh Dno