jorgovan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2002
- Poena
- 805
Hvala puno. Pojma nisam imao. Bio sam ubedjen da na iPhoneovima nijedna mreza ne radi.
Aktivirao sinoc prkeo *801# i proradilo.
Hvala puno. Pojma nisam imao. Bio sam ubedjen da na iPhoneovima nijedna mreza ne radi.
Globaltel Sam kontaktirao,ne PayPal.Na koji nacin si kontaktirao PayPay u vezi resavanja prijema SMS verifikacija na Globaltelu?
Da.Je li vam stižu SMS verifikacioni kodovi na GlobalTel brojeve za Lidl Plus mobilnu aplikaciju (https://www.lidl.rs/c/lidl-plus/s10018326)
Meni danas rekose dame iz Globaltel call centra da Globaltel nema saradnju sa Lidlom i PayPal-om i zato ne mogu da dobijam SMS verifikacione kodoveGlobaltel Sam kontaktirao,ne PayPal.
Da.
@duki92 @kaptaintrustI meni je isto tako.
Tako je. Ali nije bilo tako od početka uvođenja VoLTE. Rešiće ga, već, nekada, nekako, negde...@duki92 @kaptaintrust
Znaci, ako vas nego zovne na Globaltel broj tada nemate pristup mobilnom Internetu bilo koje vrste (4G , 3G, ...)?
Сад сам приметио да је и код мене иста ситуација. Гаси се VoLTE и немам интернет податке када мене неко зове, док је све ок када ја зовем, онда је преко VoLte и укључени су интернет подаци.Meni VoLTE radi 50%😃, odlazeci pozivi su preko 4g, dolazeci nisu preko LTE, nego obicni GSM.
Kako mislis, ne rade ti odlazi pozivi na Nokia G60?! Ne mozes nikoga uopste da zovnes sa Globaltel broja, a imas minute?Nokia G60 5G ne rade odlazni pozivi, dolazne prebacuje na 2G/3G.
Nadovezao sam se na ovaj niz sa VoLTE problemima, tako da je u tom kontekstu, ali sam zaboravio da naglasim, pa je ispalo nerazumljivo.Kako mislis, ne rade ti odlazi pozivi na Nokia G60?! Ne mozes nikoga uopste da zovnes sa Globaltel broja, a imas minute?
Ne branim nikoga, pogotovo Telekom ali ovo su izdvojeni problemi pojedinih korisnika? Da li si se obratio njima u vezi ovog problema. 2 broja imam godinama u Globaltelu i nikad nisam imao slicnih problema....Najgora mreza ikada - stao mi je biznis zbog njihovog ne stizanja kodova ...
Ne radi Instagram , Paypal , Amazon AWS , ma u prinicipu 90 posto stvarti ne stizu kodovi
Radi samo Stripe i to je to
Ko cita ovo u buducnosti nemoj da se zeznete i odete u ovu smrdljivu mrezu!!!
Toliko sam iznerviram da sam napravio nalog ovde da upozorim ljude na ovo smece od operatera!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari