Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Prebacio sam eSIM na SIM pre par meseci da bih oslobodio eSIM za inostranstvo.
Kartica je stigla poštom, trebalo je prvo registrovati (može online uz neko slikanje), pa izdiktirati taj privremeni broj i ICCID kartice call centru.
Oni su prosledili dalje podršci i posle nekog vremena je eSIM prestao da radi a SIM se konektovao.
Nisam platio ništa, preneli su i kredit.
Ja ne planiram da se vraćam na klasičan sim, malo sam smotan oko tih iglica i ubacivanja malih kartica, ovo mi dobro dođe.
Skeniram i vozzim.
Sad ima i promocija freepaid smart po ceni freepaid izi.

Globaltel se javio , vec sam stigao kuci,
Uzeo sam esim ne SIM, pri kupovini ostavio sve licne podatke,dobio email i broj, racunam kad sam ostavio sve svoje podatke da je vezano za broj ali... apsolutnu nigde nije pisalo ista o aktivaciji broja - sim kartice.

Globaltel :

"Poštovani,

Nakon izvršene provere, ustanovljeno je da je transakcija sa Vaše platne kartice uspešno realizovana.

S obzirom na to da broj nije registrovan, možemo izvršiti refundaciju u iznosu od 1.550,00 RSD na istu platnu karticu.

Želimo da Vas obavestimo da proces refundacije može potrajati, a da mi, nažalost, ne raspolažemo preciznim informacijama o okvirnom trajanju tog procesa. Takođe, napominjemo da je moguća i refundacija u vidu kredita na bilo kom aktivnom Globaltel broju.

Ukoliko se odlučite za povraćaj sredstava na tekući račun, molimo Vas da nam dostavite popunjen i skeniran obrazac za refundaciju. U slučaju da želite refundaciju u vidu kredita, dovoljno je da nam dostavite broj Globaltel kartice na koji možemo preneti iznos.

Još jednom napominjemo da navedeni broj telefona nije registrovan, SIM kartica nije aktivirana i broj se ne vodi ni na čije ime.

Srdačan pozdrav,"

Jel vam stizu izvestaji o dostavi sms poruka koristim chomp apk i u zadnje vreme nemam potvrde?

Vrh Dno