Добио сам званичан одговор од СББ-а да они (пај сад) - нису криви за програмску шему и шта ће се на ком каналу преносити. Ја им то нисам навео као примедбу када сам поднео захтев за раскид уговора већ ЧИЊЕНИЦУ да плаћам максимални пакет (ЕОН премијум) где исти плаћам да бих имао СВЕ канале. Гледао их или не, хоћу да ми раде.
Дакле, убацили су они/МТС/Јанко/Марко (не улазим у то ко је крив) нове канале, нешто од постојећег спорта прешло је на те канале и сада нам траже да продужимо УО да би имали те канале. ОК... И? Шта ако телекому (власнику арена канала) падне на памет (као што је већ неко овде написао) да уведе за 3-4 месеца канал Арена Еуролига? А онда да пред финале ЛШ у фудбалу одлуче да уведу канал Арена ЛШ и финале буде на том каналу. Да ли сваки пут треба да продужимо уговор на 2 године да би имали жељене преносе? Па тако можемо бити њихови робови до краја живота. Уведу Арену 4К - бесплатна је за све кориснике. САМО треба да се продужи уговор.
Ја сам своју одлуку донео - опрема раскачена, чека се истек УО да би се иста вратила. Наравно, ово не бих урадио да немам другу опцију (за оне који нису пратили овде што сам написао - увео сам МТС оптику и добио 17 месеци по динар (од 03.12.24).
А после две године код МТС-а? Па 99% ћу отићи код провајдера који има оптику и даје само интернет. Мени канали нису битни. Ја арену премијум 4 и 5, арену тенис и адреналин имам где да гледам и без СББ-а, МТС-а и било ког другог провајдера телевизије у Србији.