Još da ima verzija sa 6 gba ram-a.... Reče Boža u bench recenziji danas da ima i verzija sa 6 GB ram-a ali ja ga nigde ne nalazim po radnjama ili po oglasima. I na GSM arena ne vidim da postoji 6 giga rama verzija.Honor Pad X7 samo danas za registrovane korisnike u Gigatronu 10.800 dinara
4GB je apsolutno premalo. Imam Xiaomi Pad 5 sa 6GB koji već počinje da štuca.Mislim da je 4GB malo gledajući dugoročno(taman tu na godinu ipo - 2god upotrebe da krene da štuca usled raznih update-a) , 6GB taman, 8GB vec za neke zahtevnije korisnike.
Da li si dobio futrolu sa držačem za ruku koji je pominjao Boža u svojoj recenziji?Kupljen Honor Pad X7. Hvala svima na predlozima.
Kakvi su utisci?Kupljen Honor Pad X7. Hvala svima na predlozima.
Jeste, dobijena je futrola.Da li si dobio futrolu sa držačem za ruku koji je pominjao Boža u svojoj recenziji?
Za ovaj cenovni rang više nego pristojna izrada, metalno kućište, čvrst. Ekran, iako nije full HD rezolucija, je dobrog prikaza i svetle slike. Refresh rate od 90hz je takođe plus. Fluidan je u radu prilikom normalnog multitsakinga. MagicOS je takođe gladak u radu, nema štucanja i zastajkivanja. Deluje da je fino optimizovan. Android je verzija 15.. Spominje se kao mana samo 4gb RAM-a. Trenutno to nije slučaj. Baterija je odlična, bez problema izdržava neprekidnu višesatnu upotrebu. Nema 3.5mm jack za slušalice.Kakvi su utisci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari