Šta je novo?

Tablet Tablet 8" do 20k

Infernal

Slavan
Učlanjen(a)
31.01.2010
Poena
330
Pozdrav forumašima. Potreban je predlog za manji tablet od 8" - 8.7". Budžet je do 20k. Upotreba - Youtube, browsing. Svaki predog je dobrodošao.

Redmi Pad SE 8.7
4/64 10.000 rsd
4/128 12.000 rsd

@delboy misliš na Redmi a ne Xiaomi? koliko vidim, nema Xiaomi u dijagonali ispod 10"

Da, mislio sam Redmi Pad, vec par dana ih gledam, mahinalno sam napiao Xiaomi. Inace ima ovog 4/128 na akcijama i ispod 10 hiljada. Evo danas na ananasu 4/128 kosta 11500 i vazeci je vaucer od 1000 dinara za kupovinu iznad 8000 pa izadje 10500. Mada, mislim da je bolja kupovina 4/64, sa ovim vaucerom izadje oko 8800, a ima slot sa memorijsku karticu pa moze da se prosiri koliko ti treba.

verovatno je pomešao sa 11"

Mislim da je 4GB malo gledajući dugoročno(taman tu na godinu ipo - 2god upotrebe da krene da štuca usled raznih update-a) , 6GB taman, 8GB vec za neke zahtevnije korisnike.
4GB je apsolutno premalo. Imam Xiaomi Pad 5 sa 6GB koji već počinje da štuca.

Jedini manji sa 8GB u tom cenovnom rangu je Samsung A9 8,7". Šteta samo što nije full hd ekran.

Kakvi su utisci?
Za ovaj cenovni rang više nego pristojna izrada, metalno kućište, čvrst. Ekran, iako nije full HD rezolucija, je dobrog prikaza i svetle slike. Refresh rate od 90hz je takođe plus. Fluidan je u radu prilikom normalnog multitsakinga. MagicOS je takođe gladak u radu, nema štucanja i zastajkivanja. Deluje da je fino optimizovan. Android je verzija 15.. Spominje se kao mana samo 4gb RAM-a. Trenutno to nije slučaj. Baterija je odlična, bez problema izdržava neprekidnu višesatnu upotrebu. Nema 3.5mm jack za slušalice.

Nazad
Vrh Dno