Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Update za naplatu carine od ~1000 dinara. U pošti službenik pogrešio umesto 82 dinara sa carinske deklaracije napisao 825 dinara plus ostali troškovi, sutra opet da idem,nadam se da će vratiti razliku. Stigla Orico fioka za hdd, jmicron čip... Nisam testirao... Micro B sm naručio po preporuci ali izgleda kako se kome zalomi.
IMG_20250814_184359.jpg

Uzeo taj punjač pre nekog vremena, fino radi. Za razliku od nekog starog Xiaomi na koji sam morao da nacentriram da bi punio :D

Znam da obicno ima odbrojavanje, ali ovo prvi put vidim da nema nigde opcije za refund. Cudno.Order details.png

@Gulftown Narucih ga i sam upravo, ne verujem da ce da se koristi previse ali za ove pare steta da se ne uzme, ne secam se da je bio jeftiniji

Jedno možda glupo pitanje za ovaj Anker bežični punjač. Jel uz njega treba imati i adapter? Ako treba, jel dolazi s njim adapter?

Adapter moraš da imaš odvojeno.

Pa onda mi i nema nekog smisla ovaj bežični punjač. Dal njega utakao u adater ili telefon isto mi

Sve može da bude, samo ne isto. :D Naslonim ga, ne akam ulaz za punjenje, mogu u mraku jednom rukom da ostavim. Kako može isto da bude..

U sta ubadas telefon, cela poenta je da ga stavis na ovaj punjac i da ne ubadas u bilo sta.

Pogledaj neki video kako radi ta tehnologija jer mi se cini da ne razumes sta je ovo.

Ma razumem i jedno vreme sam koristio onaj stoni, imali smo na poslu.
Poenta je da treba njega utaknuti u adapter. E sad dal uštekao jedan kraj kabla u adapter, a drugi u telefon ili ovaj anker, ne vidim razliku.
Možda vi idete logikom da njega non stop držite utaknutog u adapter i adapter u zid, pa samo onda stavljate telefon na njega.
Ja već odavno ne ostavljam adaptere uključene u zid, od kada mi jedan (inače original samsung) umalo nije zapalio kuću.
Možda bi imalo logike kada bi se ovaj bežični punjač ukljičio u neki kvalitetan produžni sa usb izlazom, npr. APC sa zaštitom. Jel može tako?

Da li imate preporuku za krstenu baterijsku lampu?
Treba mi sa zum socivom i bocnim svetlom, gledao sam razne, kupovao one sto Xiaomi proizvodi pod drugim imenom, pise 10 sati da moze da izdrzi, a realnost je mozda oko sat vremena.

Kad sam video da je 9centi punjač nisam mogao da odolim da dodam još jedan u kolekciju😁.

Inače nikad mi se Ipad nije grejao i trošio bateriju kao danas na Aliju. Ja kupujem za siću dok gosn Ma rudari mojim Ipadom.😁

Ja sam se uspeo iskontrolosati i nisam kupio punjač za 10 centi. Malo je falilo ali rekoh, dokle bre više.
Inače i ja sam primetio da aplikacija nenormalno greje telefon

Gigabitni switch -evi, bez kućišta i adaptera ali bilo koji 12V barrel punjač može, ili PoE napajanje.

MKD coins
5 portova 3€
8 portova 3.3€

Imam već jedan i koristim ga.

I just found this on AliExpress:
€8.68 | OEM New model 5/8 Port Gigabit Switch Desktop RJ45 Ethernet Switch 10/100/1000mbps Lan Gigabit switch rj45 tp-link

Prodaju li kinezi ove kodak microSD većeg kapaciteta od 128gb? Uzeo bih za handheld konzolu bar 512gb ali ne mogu da nađem nigde?

Update za naplatu carine od ~1000 dinara. U pošti službenik pogrešio umesto 82 dinara sa carinske deklaracije napisao 825 dinara plus ostali troškovi, sutra opet da idem,nadam se da će vratiti razliku. Stigla Orico fioka za hdd, jmicron čip... Nisam testirao... Micro B sm naručio po preporuci ali izgleda kako se kome zalomi.
Pogledajte prilog 502101

Ako neko ima obe verzije cipa ,bilo bi zanimljivo uporediti jesu li plocice iste bar vizuelno.

Trazim neku BT tastaturu bez numerickog dela, prvenstveno za kuckanje. Moze i sa misem. Bitno mi je i da su strelice normalne a ne gornja i donja sabijene, kao i sami tasteri da su dobri za kucakanje.

Ovu sam porucio sa Temua pa cu je testirati za 2 do 3 nedelje.

nakupovao sam se tih kablova, uglavnom 1-3 dinara uz kupone. Imam jedno 50 metara ukupno, nista nisam testirao

Nazad
Vrh Dno