S*ebali su "Info" (Detalji) - nema ga baš uvek i svuda, što kažeš pri listanju kanala pre da pustiš neki kanal nema info o sadržaju tog kanala.Nova aplikacija je vizuelno za svetlosnu godinu ispred stare, ali funkcionalno u kamenom dobu iza stare.
Ova glupost da ne ide uživo TV program već nastavi gde sam ugasio boks me izluđuje (a da ne pričam o starijoj osobi u mom domaćinstvu koja se pogubi i ne ume da se vrati na uživo).
Na staroj sam mogao da čitam kraći siže filmova i emisija, ovde na novoj u većini slučajeva pusti film ili emisiju, a da ne mogu ništa da pročitam.
Fali mi ona lista kanala gore-dole, ova levo-desno je bezveze i totalno nepotrebna. Pre nekoliko dana sam deset minuta tražio film, nikako da nađem karticu "Nastavi sa gledanjem" da bi mi tek odjednom iskočila u meniju gde sam već bar pet puta tražio.
Kontam da je sve stvar navike i da mi kroz par meseci neće više smetati toliko, ali aman zaman, ljudi iz Jetela, pustite neku klot verziju aplikacije za ovu gerijatriju što se jedva snalazi sa daljinskim. Njima je ovo prekomplikovano i teško
Plus meni jedan box kada ugasim TV se uspava. Uključi se screenserver, neka fotka. Dovoljno je kursor pipnuti i u bilo kom smeru i pojavi se "nastavi sa gledanjem", drugi box kada uključim TV odmah se pojavi "nastavi sa gledanjem"!Nova aplikacija je vizuelno za svetlosnu godinu ispred stare, ali funkcionalno u kamenom dobu iza stare.
Ova glupost da ne ide uživo TV program već nastavi gde sam ugasio boks me izluđuje (a da ne pričam o starijoj osobi u mom domaćinstvu koja se pogubi i ne ume da se vrati na uživo).
Na staroj sam mogao da čitam kraći siže filmova i emisija, ovde na novoj u većini slučajeva pusti film ili emisiju, a da ne mogu ništa da pročitam.
Fali mi ona lista kanala gore-dole, ova levo-desno je bezveze i totalno nepotrebna. Pre nekoliko dana sam deset minuta tražio film, nikako da nađem karticu "Nastavi sa gledanjem" da bi mi tek odjednom iskočila u meniju gde sam već bar pet puta tražio.
Kontam da je sve stvar navike i da mi kroz par meseci neće više smetati toliko, ali aman zaman, ljudi iz Jetela, pustite neku klot verziju aplikacije za ovu gerijatriju što se jedva snalazi sa daljinskim. Njima je ovo prekomplikovano i teško
Koja beta verzija?? Vec mesecima postoji ta ista aplikacija kod madjarskog i bugarskog yettela. Ovo je cisto zamajavanje, a meni je najveci hit kako se niko nije zapitao otkud sad na staroj aplikaciji nova s i n1, zar nije bilo pravimo novu platformu pa kad se ona bude aktivirala tehnicki cemo imati te kanale. I eto danas ti kanali stigli pre "nove platforme"Da su ozbiljna kompanija kao sto nisu pa da su pre par meseci izbacili neku beta verziju koji bi korisnici koji zele drndali par meseci i pronasli sve moguce nedostatke, do sada bi sve to bilo ispeglano i danas bi imali odlicnu aplikaciju koja radi perfektno, ali ne...kao sto smo i navikli idemo uvek tezim putem, to je sigurica.
Oni za Hisense ne mogu da naprave a kamoli za drugeHoce li da puste novu verziju za smart tv ?! Tizen konkretno ?
Znači sve je kako treba za Yettel aplikaciju, st(r)anje redovno...Od zaglupljuvanja do sada sam imao nema dostupnih informacija onda ume da zatrokira na programu uživo, a ponekad pri prebacivanju pokaže loading kružić.
Problem je što oni koji rade na ovoj aplikaciji nju ne koriste. Pretpostavljam da je rade neki početnici iz US koji nisu previše zainteresovani za nju, rade rutinski po automatizmu, šta im se kaže, tek da odrade posao. Jer, kada bi je koristili tj. kada bi je pravili za sebe - napravili bi je kako treba. Bez bagova i propusta. Tako da bih ja uslovio da oni koji prave ovu aplikaciju budu u obavezi da je koriste minimum godinu dana. Da vidim da li bi je onda pravili da bude ovakva kakvu su je pravili prethodne 3-4 godine...Da su ozbiljna kompanija kao sto nisu pa da su pre par meseci izbacili neku beta verziju koji bi korisnici koji zele drndali par meseci i pronasli sve moguce nedostatke, do sada bi sve to bilo ispeglano i danas bi imali odlicnu aplikaciju koja radi perfektno, ali ne...kao sto smo i navikli idemo uvek tezim putem, to je sigurica.
Ja 😃Nije valjda da su džabe krečili?
A sad i pitanje: ima li neko sa starom aplikacijom da je prešao na nove pakete, sa novim kanalima (Nova i dodatne Arene) i da to radi?
Pozdrav
Realno Hisense ima je zadnja rupa na svirali.Oni za Hisense ne mogu da naprave a kamoli za druge
Da ne bude da pises onako, otprilike, u trac stilu, hajde molim te navedi gde to pise, verujem da bi mnogima znacilo....već o izgovoru da je UM kanale nemoguće uvesti na staroj platformi...
Da ne bude da pises onako, otprilike, u trac stilu, hajde molim te navedi gde to pise, verujem da bi mnogima znacilo.
Džabe preslažeš kad je numeracija ista...2h mi je trebalo da presložim kanale po željenom rasporedu i samo sekund nepažnje kad sam slučajno prebacio jezik sa srpskog na engleski da mi resetuje celokupni raspored. Šta će biti kad npr. zakuca ili nestane struje pa mora reset, hoće li i tad resetovati raspored? Ne bih da trošim vreme bezveze.
Dobro je što mogu redom da presložim kanale npr. grupe RTS pa Prve, Pinkove kanale. Ono što mi još fali je promena numeracije (kanali i dalje zadržavaju postojeće brojeve). Jer ako mi idu redom RTS1, RTS2, RTS3, onda želim da pritiskom na taster "3" dobijem RTS3 a ne RTV1.
I gde se sad nalaze snimljeni programi/emisije?
već o izgovoru da je UM kanale nemoguće uvesti na staroj platformi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari