Šta je novo?

Popusti tokom 2025. - pravila su u prvoj poruci

180hz
IMG_3533.png

Uz promo kod HDGTPO i 10% za GigaMax korisnike, Asus ROG G16 2025 za 142.600! Samo danas i sutra važi ta cena. Ima i drugih skupljih ROG 2025 modela po sniženoj ceni

Prilozi

• Asus ROG.jpg
    Asus ROG.jpg
    80.9 KB · Pregleda: 249
Mali off topic: Kada se kreira online porudzbina u Gigatronu, da li neko zove iz Call Centra da potvrdi narudzbu i kaže kad će biti dostava---tj. kako ću da znam koji dan da čekam kurira? A na mejl mi je stiglo samo da je narudzba primljena i da je u obradi.

Mali off topic: Kada se kreira online porudzbina u Gigatronu, da li neko zove iz Call Centra da potvrdi narudzbu i kaže kad će biti dostava---tj. kako ću da znam koji dan da čekam kurira? A na mejl mi je stiglo samo da je narudzba primljena i da je u obradi.
Mene su zvali za neke gabaritnije porudzbine. Nema nacina da znas, samo da se nadas da ce biti u toku 5 radnih dana, kao i kod svih drugih

Nije ni ovo losa kupovina, TCL 55C765, Mini Led sa Quantum Dot, 55 inca i 144Hz, Google TV...
Sa promo kodom LPAQWS i danasnjim popustom za online narucivanje izadje 57.300 dinara
Ko nema kesa, stavi preuzimanje u prodavnici pa uzme na odlozeno, cekove...

Prilozi

• Screenshot_2025-08-12-15-50-38-561_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-12-15-50-38-561_com.android.chrome-edit.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 233
Ako nema nikoga kući narednih 10-ak dana jedina sigurna opcija je da izabereš dostavu u prodavnicu

Mene su danas zvali da mi kažu da će isporuka biti naredna tri dana u dve odvojene ture jer ide iz različitih radnji. I kao jel nije problem. Iznenađujuće dobar customer service.

Treba da ti stigne poruka da je kurir preuzeo pošiljku, sutradan je kod tebe, barem je tako u mom slučaju godinama u nazad.

Mene su danas zvali da mi kažu da će isporuka biti naredna tri dana u dve odvojene ture jer ide iz različitih radnji. I kao jel nije problem. Iznenađujuće dobar customer service.
Takođe jako prijatno iskustvo. U 13:35 sam poručio, a u 15:15 su me zvali da kažu da će kroz 15 minuta biti dostupno za preuzimanje u radnji koju sam označio prilikom kupovine, jer tamo već imaju na stanju.

1000010134.png

Dok sunce sija, DODATNI POPUST prija.
Samo tri dana – dodatnih 10% popusta na sve!

Ubaci sve što želiš u korpu, unesi kod ISTOPICENU i skini još 10% sa cene – čak i ako je već snižena.

🛍️ Tvoj kupon kod: ISTOPICENU

⏳ Kupon važi do 17.8. do 23:59h

🚚 Dostava je BESPLATNA za sve proudžbine

Trajanje akcije je ograničeno, požuri i kupi dok se ne istopi!

Ja sam pazario

Brutalan monitor za tu cenu. Kvalitet izrade na top nivou. Slika xtra. Pivot. Zvučnici. AMD Freesync i Nvidia GSync.

Nazad
Vrh Dno