Sunshine4747
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 155
I danas i sutraGigatron danas daje 10% popusta na sve u korpi: https://gigatron.rs/akcije/10-popusta-na-sve-u-korpi-za-gigamax-korisnike
Mene su zvali za neke gabaritnije porudzbine. Nema nacina da znas, samo da se nadas da ce biti u toku 5 radnih dana, kao i kod svih drugihMali off topic: Kada se kreira online porudzbina u Gigatronu, da li neko zove iz Call Centra da potvrdi narudzbu i kaže kad će biti dostava---tj. kako ću da znam koji dan da čekam kurira? A na mejl mi je stiglo samo da je narudzba primljena i da je u obradi.
Ako nema nikoga kući narednih 10-ak dana jedina sigurna opcija je da izabereš dostavu u prodavnicuMali off topic: Kada se kreira online porudzbina u Gigatronu, da li neko zove iz Call Centra da potvrdi narudzbu i kaže kad će biti dostava---tj. kako ću da znam koji dan da čekam kurira? A na mejl mi je stiglo samo da je narudzba primljena i da je u obradi.
Mene su danas zvali da mi kažu da će isporuka biti naredna tri dana u dve odvojene ture jer ide iz različitih radnji. I kao jel nije problem. Iznenađujuće dobar customer service.Mali off topic: Kada se kreira online porudzbina u Gigatronu, da li neko zove iz Call Centra da potvrdi narudzbu i kaže kad će biti dostava---tj. kako ću da znam koji dan da čekam kurira? A na mejl mi je stiglo samo da je narudzba primljena i da je u obradi.
Treba da ti stigne poruka da je kurir preuzeo pošiljku, sutradan je kod tebe, barem je tako u mom slučaju godinama u nazad.Mali off topic: Kada se kreira online porudzbina u Gigatronu, da li neko zove iz Call Centra da potvrdi narudzbu i kaže kad će biti dostava---tj. kako ću da znam koji dan da čekam kurira? A na mejl mi je stiglo samo da je narudzba primljena i da je u obradi.
Takođe jako prijatno iskustvo. U 13:35 sam poručio, a u 15:15 su me zvali da kažu da će kroz 15 minuta biti dostupno za preuzimanje u radnji koju sam označio prilikom kupovine, jer tamo već imaju na stanju.Mene su danas zvali da mi kažu da će isporuka biti naredna tri dana u dve odvojene ture jer ide iz različitih radnji. I kao jel nije problem. Iznenađujuće dobar customer service.
Na ananasu za 9k uz a1000 kupon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari