@bakara https://www.kupujemprodajem.com/bic...fra-10474/oglas/110938756?filterId=6345467716 pitao sam da mi posalje neke autenticne slike, samo sto nesto i ne odgovara
I to je dobro, mnogo bolje od onog prvog@bakara https://www.kupujemprodajem.com/bic...fra-10474/oglas/110938756?filterId=6345467716 pitao sam da mi posalje neke autenticne slike, samo sto nesto i ne odgovara
Isti problem, skoro presao sa trekinga na drumasa. Lepo mi svi rekli kupi prvo opremu pa vozi, a ja ma jok, sta oni znaju. Posle 3 dana otpadanja od bolova odem i uzmem i gace i dres i rukavice sa gelom na dlanovima, jer su me i dlanovi boleli.Ja sam ovde proletos kukao na sedište, kad sam uzeo novi bajs. Nesnosni bolovi, nakon pola sata vožnje.
Poslušao savete:
Sada vozim 4 sata bez problema, isto sedište. Razmišljam i dalje o zameni, ali pojma nemam kakvo bih uzimao, i kako bih (brzo) znao da sam pogodio.
- kupio krštene gaće
- dao vremena sa se d*pe navikne
Sve u svemu, na listi narednih investicija, sedište lagano pada 😊
Imam ja ovo drugo već skoro godinu dana, sasvim solidno sedišteDa li neko mozda ima iskustva sa ovim MTB sJedalima?....narocito oni siri modeli
![]()
Ergon SM Sport Men Saddle - KupujemProdajem
Sirok Asortiman Proizvoda Iz Sveta BiciklizmaU Ponudi I Veliki Izbor Opreme Za Trcanje , Skijanje , Planinarenje Isporuka na zeljenu adresu kurirskom sluzbom. Kontakt preko KP Poruka, Viber, SMS ili pozivom . Sva predmetna roba je upakovana u fabričko pakovanje i osigurana u transportu...www.kupujemprodajem.com
![]()
Ergon SMC Men saddle - KupujemProdajem
Sirok Asortiman Proizvoda Iz Sveta BiciklizmaU Ponudi I Veliki Izbor Opreme Za Trcanje , Skijanje , Planinarenje Isporuka na zeljenu adresu kurirskom sluzbom. Kontakt preko KP Poruka, Viber, SMS ili pozivom . Sva predmetna roba je upakovana u fabričko pakovanje i osigurana u transportu...www.kupujemprodajem.com
Kao neka premium marka za razumnu cenu...
Kao brend je ok ja koristim SME mountain core prime vec trecu sezonu i prilicno sam zadovoljan.Da li neko mozda ima iskustva sa ovim MTB sJedalima?....narocito oni siri modeli
![]()
Ergon SM Sport Men Saddle - KupujemProdajem
![]()
Ergon SMC Men saddle - KupujemProdajem
Kao neka premium marka za razumnu cenu...
Pozdrav, drustvo, pre par strana sam pisao da sam iskrivio kuku menjaca, uspesno je promenjena, stavljena je nova, hvala na savetima, (ima kod nas na cikloberzi covek koji ih pravi), ali imam sledeci problem pa ako moze savet.
Kaseta je nova kupljena 06.2024 shimano hyperglide HG cs-hg31-8, 11-32T,
Lanac nov kupljen 06.2024 shimano cn-hg71,
Menjac shimano altus,
Bajs je e bike,
Poceo je da preskace lanac na 8 brzini (najmanji zupcanik t11), znam da je to do istrosenosti zupcanika, ali mi je prosto cudno i nemoguce da posle svega 6 meseci i predjenih 1000 km da se lancanik potrosi.
Razumem da su to jeftine komponente, ali bas tako brzo da se potrosi, lanac je i dalje kao nov, nije potrosen, kuka je u pravcu, menjac je ok, nema lufta, indeksiranje brzina podesene.
Pitanje je koju kasetu kupiti kod nas a da potraje malo duze, gledajuci internet sve mi je manje jasno a i izbor nije neki, nije mi problem da dam malo vise ako ce potrajati, izbor se sveo na sledece kasete dostupne kod nas:
- Shimano Acera CS-HG41 11-32T
- Shimano Claris CS-HG50 11-32T
- Shimano Alivio CS-HG51 11-32T
- SHIMANO DEORE CS-HG51 8BRZINA 12-25T
Cene su tu negde i nisu mi toliko bitne, citajuci internet kazu da nema neke razlike u ovim kasetama osim u tezini, sto opet me ne zanima, zanima me dugotrajnost, i zanima me da li mogu na ovaj menjac da stavim kasetu koja ima lancanike u rasponu 12-25T, jer su trenutno 11-32T
Hvala svima koji su procitali i na savetima![]()
Pre neki dan, krenem uz Avalu, prema spomeniku, vidim perifernim vidom biciklistu iza mene. Stiže me čovek i krene priča, ali on sve vreme iza mene, ne vidim ga. Kaže prvi put je na Avali, dosadila mu Ada, pa mu rekla žena da dođe na Avalu, da je lepo....pita jel teško do gore i tako ćaskamo, ja njega ne vidim, meni brzina varira od 11-16km/h, ali shvatam da on priča mnogo više od mene. Kaže, a jel znaš, imali kakva staza kroz šumu, ja se okrenem, reko', ajde priđi da ti vidim gume, kad on kao metak pored mene, kaže, imam ja godina, ali i dobru bateriju... a vozimo bicikl sa asistencijom...
Haha pa na kraju nekih 10km pocelo da zulja.bravo, kako je dupe?
Haha pa na kraju nekih 10km pocelo da zulja.
Ustajao sam sa sedista po malo i to mu je. Inace sediste mi ovako odgovara nije lose,ali evo ovakve duze voznje oce da zeza.
Da li da razmatram kupovinu novog sedista, uze mozda ili sta vec? Mada ne verujem da cu to sada da uzimam mozda sledece godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari