Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Tako je, taj S20 i dalje kod mene i neće on nidje. Drugi telefon, kao leptir šljaka :)
Realno po meni i dan danas najbolji samsung...da ima novi čipset i bolje kamere i sve ostalo identično uz naziv s26 pro, sutra bi ga kupio

Edit: @veljko_ naravno da to znači. Bolje i malo više platiš al znaš na čemu si. Mene prijatelj pre par dana zvao iz New Yorka pita me jel ok da uzme s24 za nekih 500$+ nov...ja mu za par minuta ovde pokazao nov s25 za tipa 20e više kada se sve preračuna.

Realno po meni i dan danas najbolji samsung...da ima novi čipset i bolje kamere i sve ostalo identično uz naziv s26 pro, sutra bi ga kupio

Edit: @veljko_ naravno da to znači. Bolje i malo više platiš al znaš na čemu si. Mene prijatelj pre par dana zvao iz New Yorka pita me jel ok da uzme s24 za nekih 500$+ nov...ja mu za par minuta ovde pokazao nov s25 za tipa 20e više kada se sve preračuna.
Hvala na info. Ja bih mozda i uzeo ali sam ipak hteo da se posavetujem sa nekim ovde. Sad vidim da je bolje kod nas uzeti iako sam mislio drugačije. Svakako hvala puno

S25 iz USA sa T-Mobile, e-sim od T-Mobile a fizički sim od A1 i radi 30 dana , posle opet moraš da mu daš opciju 30 dana da bi radio .

Upadam onako i citam, pitam se koja je suma da bi se neko toliko mucio da koristi telefon... Ili je ona prica za Usa su "bolji".

Ma nisu bolji i to nema nikakve veze. No, bili su bolji dok je za USA radjen SD a za EU Exy pa onda nabavis iz USA pa ovo, pa ono pa je TA verzija pila vodu. Kada je u svim verzijama SD onda su svi odlicni ;)

Jedno pitanje/molba/konstatacija:
Ne iskacu GMail notifikacije. Mail stigne i nalazi se u GMail-u ali od notifikacije ni leka. Sve je uredno ukljuceno ali yaba. Nisam siguran da li je tako i kada resetujem fon (mada mislim da tada stizu) ali sada nece a sto se tice notifikacija, nisam nista cackao u medjuvremenu :(
Neki savet?

Ma nisu bolji i to nema nikakve veze. No, bili su bolji dok je za USA radjen SD a za EU Exy pa onda nabavis iz USA pa ovo, pa ono pa je TA verzija pila vodu. Kada je u svim verzijama SD onda su svi odlicni ;)

Jedno pitanje/molba/konstatacija:
Ne iskacu GMail notifikacije. Mail stigne i nalazi se u GMail-u ali od notifikacije ni leka. Sve je uredno ukljuceno ali yaba. Nisam siguran da li je tako i kada resetujem fon (mada mislim da tada stizu) ali sada nece a sto se tice notifikacija, nisam nista cackao u medjuvremenu :(
Neki savet?
To sa Gmailom sam probao da resim na sve moguce nacine, bez uspeha. Onda slucajno promenim jezik na engleski, i puf, stizu notifikacije. Od tad sam ostavio sistem na engleskom i obavestenja iz gmaila uredno stizu.

Koliko su jednostavne za instalaciju ove folije i kako rade sa skenerom otiska prsta? Da li kvare prikaz na displeju?

Definitivno zanimljiva opcija, pogotovo za korisnike S25/S25+ modela koji nemaju antirefleksivno staklo.

Verujem da korisnici Ultre imaju nedoumicu da li stavljati staklo I zaštiti telefon ili ići bez ičega i uživati u ekranu bez odsjaja.
Kao 🫘
1000060791.jpg

To sa Gmailom sam probao da resim na sve moguce nacine, bez uspeha. Onda slucajno promenim jezik na engleski, i puf, stizu notifikacije. Od tad sam ostavio sistem na engleskom i obavestenja iz gmaila uredno stizu.
Cek, cek. Sistemski jezik na English?

Nije mi baš najjasnjje kako radi ovaj battery activity kod S25 serije ? Zar ne bi trebalo screen on time da mjeri od nule nakon što ga skinem sa punjača u statusu 100% full charged ? Meni samo nastavi da mjeri SOT ?

Cek, cek. Sistemski jezik na English?
Da da, nakon prebacivanja sistemskog jezika na English, pocele stizati notifikacije. Ne znam zasto bi to uticalo na bilo sta, ali eto, samsung je to, zasto bi ista imalo smisla 😂

Inace, stikli pokloni. Registrovan 06.05., danas stigli.

Prilozi

• 20250811_152846.jpg
    20250811_152846.jpg
    186.2 KB · Pregleda: 139
Rešene GMail potpunog odsustva notifikacija (jedino ovako sam uspeo):
1. LogOut sa Google naloga
2. Iz Settings/Apps resetovanje GMail cache i data pa uninstall updates
3. LogIn na Google nalog
4. Enable GMail notifikacija (koje su se same disable-ovale nakon reseta aplikacije)
Za sada notifikacija uspešno radeeee!

Pitanje za vas koji ste ažurirali telefon na OneUI 7/8 - da li može na Always On Display da se podesi da se uključuje samo za nova obaveštenja i da pritom prikazuje samo ikonice obaveštenja uz eventualno skener prsta / procenat baterije, ali bez sata, datuma i sl. Na OneUI 5 to može pomoću GoodLock I Lockstar modula.

Primetih malopre nesto, punjac od 45W koji dolazi u paketu iz promocije za kupljen S25U je dosta veci i tezi od punjaca od 45W koji sam kupio pre 5 godina u mts-u. I ovaj kupljen u mts-u original samsung, placen oko 50ak eura ako se dobro secam, samo duplo manji od ovog pristiglog.

Skroz levo punjac od 25W, desno i sredina su 45W.

Prilozi

• 20250811_221813.jpg
    20250811_221813.jpg
    256.5 KB · Pregleda: 133
^ne bi valjalo da za 5god nisu napredovali bar u nekom pogledu...sve se smanjuje ako bolje pogledaš, nema tu ništa čudno.

To sto je laksi i manji ne znaci da je bolji.Mozda su stedeli na materijalu?

Noviji koriste smart tehnologiju i od reciklirajućih su materijala

Kako ste zadovoljni sa malim S25? Baterija/kamera me interesuju, jer mi deluje sve isto kao S23

Kako ste zadovoljni sa malim S25? Baterija/kamera me interesuju, jer mi deluje sve isto kao S23
Ja trenutno koristim S25/256. Tehnički sve deluje slično ali je baterija vrhunska (optimizacija potrošnje) i tu nema diskusije. Imao sam S23 i sada koristim iP13+Mi14 i ovaj S25 i on je ekstra po pitanju baterije ali po pitanju svega ostalog. Jedino mi se zvuk ne sviđa ali šta je tu je.

Kolika je realna doplata s24u + € = s25u

Kolika je realna doplata s24u + € = s25u
Sve zavisi, S24U se vec moze naci za 600-650e u top stanju, dok S25 ide na oko 800, stim da mu je cena na kp za nov 12/256gb 850e, pa ne bih ni gledao polovnog jedino neki da je u bas dobrom stanju. Nikako isplativ upgrade, strpi se

Zavisi od stanja, verzije itd, ali realno, glava za glavu ne više od 150 EUR
Što verovatno nigde neće naći. Kod preprodavaca koji već u startu kidaju kožu sa leđa. Kreni od sebe, što bi dao 25 ultra i za relativno male pare se unazadio (osim ako nisi dobio otkrovenje da baš ne možeš bez bt s-pena da živiš).

Ja trenutno koristim S25/256. Tehnički sve deluje slično ali je baterija vrhunska (optimizacija potrošnje) i tu nema diskusije. Imao sam S23 i sada koristim iP13+Mi14 i ovaj S25 i on je ekstra po pitanju baterije ali po pitanju svega ostalog. Jedino mi se zvuk ne sviđa ali šta je tu je.
Slažem se u potpunosti. Ovo je mašinica koja radi bez greške, a izuzetno praktičan.

Jedino je šteta što nema ama baš nikakve promene i napretka u kamerama još od S22. Znam kameru na S23 i prava je šteta što ovako lepo skockan telefon ima istu tu. 4 generacije i ni najmanji pomak na tom polju

Vrh Dno