Torrente
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.01.2021
- Poena
- 105
Tebi mozda svaka cast, ali samo cu se nasmejati na ovo.Većina nas na Bench forumu tehnički je dobro potkovana
Tebi mozda svaka cast, ali samo cu se nasmejati na ovo.Većina nas na Bench forumu tehnički je dobro potkovana
Meni se dešava, baš ovo isto.Desava li se jos nekom na stb boxu da pri promeni kanala pojavi se plavi ekran sa kruzicem koji se okrece a zatim izbaci da je doslo do greske i da sadrzaj ne moze biti emitovan, greska P000/001?
Nova verzija aplikacije je u pitanju, zvao sam korisnicki ali osim restarta uredjaja nisu nista drugo ponudili i dalje je isto.
Meni se to desilo, ali sam samo promenio kanal i vratio i radilo normalno, druga veoma iritantna stvar, barem meni, jeste ta da kad ugasim stb i za dva sata upalim on nastavi tamo gde sam ugasio ne ide uživo promenom kanala se vrati na uživo.Desava li se jos nekom na stb boxu da pri promeni kanala pojavi se plavi ekran sa kruzicem koji se okrece a zatim izbaci da je doslo do greske i da sadrzaj ne moze biti emitovan, greska P000/001?
Nova verzija aplikacije je u pitanju, zvao sam korisnicki ali osim restarta uredjaja nisu nista drugo ponudili i dalje je isto.
Sa TV aplikacijama uvek kasne nekoliko meseci nakon nove verzije box aplikacije@Yetel Srbija zasto ne updatejujete aplikaciju na Tizenu i play storu to nije neki grandiozan posao ?
Javljalo se meni nekoliko puta u početku, krajem jula, a u zadnjih 7-8 dana samo jednom. Ali mi i dalje povremeno zabaguje kada premotavam sadržaj unazad (recimo neki detalj sa utakmice itd.).Desava li se jos nekom na stb boxu da pri promeni kanala pojavi se plavi ekran sa kruzicem koji se okrece a zatim izbaci da je doslo do greske i da sadrzaj ne moze biti emitovan, greska P000/001?
Da, kada se ugasi box pa ga ponovo upališ (za par sati ili sutradan) nastavi dalje tu od trenutka kada si ga ugasio umesto da se prebaci na uživo (da krene program trenutno - osim što nervira nas to pravi problem i ukućanima koji ne znaju šta smo mi gledali kada smo ugasili box pa ne provale odmah da kada ga upale da to na njemu nije Live). Ispada da je bolje da nikad ne gasiš box nego treba gasiti samo TV.Meni se to desilo, ali sam samo promenio kanal i vratio i radilo normalno, druga veoma iritantna stvar, barem meni, jeste ta da kad ugasim stb i za dva sata upalim on nastavi tamo gde sam ugasio ne ide uživo promenom kanala se vrati na uživo.
Zašto uopšte gasite STB?
Ja moj ne gasim još iz vremena 2021-22 godina kada je bio mnogo problematičniji nego danas jer prilikom paljenja često ne bi prikazao odmah sliku i omogućio menjanje kanala nego je često iznova učitavao alikaciju po par minuta ili se resetovao,... što je živciralo i onda sam ga stalno držao upaljenim. Pa mi ta navika ostala i danas, zato mi je i promaklo ovo da gašenjem aplikacije da nakon paljenja nastavlja dalje tamo gde smo ga ugasili. Mnogi ga gase ili zbog CEC-a (jer im podešeno na TVu da se automatski gasi zajedno sa boxom) ili ga štede (da duže traje) ili ga imaju od 2023 na ovamo kada je aplikacija unapređena pa nije više pravio probleme prilikom paljenja kao prethodnih godina.Zašto uopšte gasite STB?
Pa da ti iskreno odgovorim, dosta puta nije niko kod kuće, otkud znam, malo je i psiha u pitanju znajući da oni to sve na kilo nabavljaju te uređaje, pitanje i koliko su provereni itd.Zašto uopšte gasite STB?
Pa i sami su ti rekli, u poslovnici, da ne znaju i da moraju da provereOdem danas do poslovnice da se raspitam o prelasku na novi paket, ugovor sam potpisao pre par meseci, veci paket po ceni manjeg i na to jos 50% na dve godine, kazu nisu sigurni ali misle da ide nov ugovor i gubim popust, ali moraju da provere, ne znam sta su do sada radili ali ok, pitam preko FB chata, tamo mi kazu da preko aplikacije mogu da promenim paket i da mi pogodnosti ostaju i ne menja se trajanje ugovora, znaci placao bi vise oko 500-600 din, e sad kome verovati, poslovnici ili FB... Luda kuca...
Mene je lik sam nazvao i ponudio mi 50% na prvih 6 meseci. Isti dan me je zvao drugi lik i ponudio mi je 50% na 24 meseca. Naravno, prihvatio sam bolju ponudu. Ali mi već imamo ugovor sa SBB-om koji zajedno plaćamo, nije na moje ime ali je ista adresa. Znači, ovo nije potreba nego čisto bahaćenje s moje strane. Inače možda ne bi bili toliko darežljivi nznm.Kako ste vi uopšte izdejstvovali tako dobre popuste?
Ih, pa ta ponuda je važila jako dugo, do pre mesec-dva. L paket po ceni M paketa sa 50% popusta.Kako ste vi uopšte izdejstvovali tako dobre popuste?
Pojasni molim te. Eto, ja sam malopre ugasio na ono crveno dugme na daljinskom, posle desetak minuta upalio na isto dugme i program ide normalno. Po satu na ekranu, ugasio sam u 09.08 a kada sam ukljucio vreme je na 09.19Ova glupost da ne ide uživo TV program već nastavi gde sam ugasio boks me izluđuje
Pojasni molim te. Eto, ja sam malopre ugasio na ono crveno dugme na daljinskom, posle desetak minuta upalio na isto dugme i program ide normalno. Po satu na ekranu, ugasio sam u 09.08 a kada sam ukljucio vreme je na 09.19
Ugasim TV pa se zbog HDMI CEC-a ugasi i STB, ali kada opet uključim TV program nastavlja odatle gde sam isključio TVPojasni molim te. Eto, ja sam malopre ugasio na ono crveno dugme na daljinskom, posle desetak minuta upalio na isto dugme i program ide normalno. Po satu na ekranu, ugasio sam u 09.08 a kada sam ukljucio vreme je na 09.19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari