Ne, nego sve transakcije vece od 2000 sa master karticom mozes podeliti na rate ili naplatiti sa kreditne (revolving) nakon sto su proknjizene.Kako misliš naplata? Hoćeš reći da mi kreditna kartica nije u funkciji ili?
Cimas ih preko chat-a, posto to jos nisu uveli, samo su rate "osposobili".Kako sad ide naplatiti sa kreditne (revolving) nakon sto su proknjizene transakcije? Ja kod mene samo vidim podeli na rate
Ako koristiš običan bankomat i izbacuje ti kombinovano 1000 i 500, onda je do toga, pošto su takvi bankomati preuzeti iz CA ograničeni na svega 20 novčanica.Kad smo kod bankomata drugih banaka, na primer desava mi se na bankomatu rajfajzen da ne mogu da podignem npr 40000 rsd, vec moram cetiri puta da podizem po 10000 rsd.
Pojavi se da nije moguce izvrsiti isplatu, pa cekam 3 min da izbaci karticu i onda idem na manji iznos i sve bude ok.
To je cena ulaska na tržište sa agresivnom marketinškom kampanjom. Što se mene tiče kvalitetno odrađen posao, imaju propusta sa tehničke strane ali su sa svojom ponudom probudili naše tržište banaka. Privukli su veliki broj klijenata i očekujem ubiranje plodova u sledećem periodu.![]()
Banke u Srbiji za šest meseci napravile profit od 774 miliona evra
Poslovne banke u Srbiji za prvih šest meseci ove godine ostvarile su profit od 90,7 milijardi dinara ili oko 775 miliona evra.www.danas.rs
Dve banke su za šest meseci u gubitku, i to Jetel banka od 2,6 miliona evra i Mirabanka sa minusom od 277 hiljada evra.
Zaista treba biti talenat da posluješ sa gubitkom u bankarskom sektoru![]()
Al im je EBITDA jako losa, ne znam ko ce da ih kupi ako planiraju neki dan da se prodaju.
To je cena ulaska na tržište sa agresivnom marketinškom kampanjom. Što se mene tiče kvalitetno odrađen posao, imaju propusta sa tehničke strane ali su sa svojom ponudom probudili naše tržište banaka. Privukli su veliki broj klijenata i očekujem ubiranje plodova u sledećem periodu.
Sigurno ne bi bilo prijatno ali ipak u tom slučaju isplata bi trebalo da krene u roku od 7 dana, tako da se ne brinem previše. Naravno, suludo je držati preko 50K eura u bilo kojoj banci a ne samo u yettel-u, jer su depoziti osigurani samo do tog iznosa.Svakako strah postoji barem kod mene da se ne probudim jedno jutro i doživim da su pare zamrznute.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari